Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@11:11:25 GMT

در مکتب امام حسین (ع) عقل و عشق در کنار شعور و شور است

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۴۲۶۹

در مکتب امام حسین (ع) عقل و عشق در کنار شعور و شور است

حسن زاده گفت: در محرم سال جاری باتوجه به شرایط ویروس کرونا و با تمام حساسیت هایی که وجود دارد، مراسمات سوگواری امام حسین (ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی پرشور تر از سال گذشته برگزار شد که نشان از عشق حسینی(ع) دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام داریوش حسن زاده فعال سیاسی و فرهنگی هرمزگان در گفت و گو با هرمز اظهار کرد: عده ای در صدد تخریب دستگاه امام حسین (ع) هستند که هر سال محرم به شکل و شمایل متفاوتی بروز می کند در سال های گذشته در شبکه های اجتماعی به عزاداران حسینی هجمه وارد می کردند که اینها برای گرفتن غذای نذری می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال سیاسی و فرهنگی افزود: در پاسخ به این افراد باید گفت در محرم سال جاری باتوجه به شرایط ویروس کرونا و با تمام حساسیت های که وجود داشت، مراسمات سوگواری امام حسین (ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی پرشور تر از سال گذشته برگزار شد که نشان از عشق حسینی(ع) دارد.

حسن زاده ادامه داد: قریب به اکثریت هئیات مذهبی طبق دستورالعمل ها و شیوه نامه های ستاد ملی مبارزه با کرونا که قبل از محرم صادر شده بود، مراسم سوگواری سرور سالار شهیدان را برگزار کردند؛ اما قبل تر از آن طبق گواه تاریخ در متروها، تاکسی ها سوپر مارکت ها، خیابان و بازار موضوع را جدی نگرفته بودند و رعایت نمی شد که نشان می دهد هیات مذهبی نسبت به سلامت مردم اهمیت قابل توجهی قائل دارند.

معرفت و عشق؛ از شرایط ورود به دستگاه امام حسین (ع) است

وی لازمه ورود به دستگاه امام حسین (ع) را معرفت و عشق عنوان کرد و ادامه داد: در جای جای استان هرمزگان برادران اهل سنت در کنار شیعیان در مراسم عزاداری و سوگواری سرور سالار شهیدان حضور داشتند که این اتحاد و همدلی در تمام مناسبت های ملی و مذهبی در هرمزگان الگویی برای تمام مردم وحدت دوست ایران اسلامی و جهان است.

فعال فرهنگی و سیاسی هرمزگان افزود: امام حسین (ع) متعلق به تمام انسان ها است و هر شخص عدالت دوستی که در مکتب ایشان در کلاس درس آزادی،شجاعت،فداکاری و از خودگذشتگی باشد شیفته آن حضرت می شود، رهبر آزادی بخش هندوستان گفته است «من برای بیرون راندن سیطره استعماری انگلیس به قیام امام حسین (ع) و واقعه کربلا تأسی کردم».

حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: نهضت امام حسین (ع) مسیر زندگی را به انسان نشان میدهد و بهره برداری از فرهنگ تاسوعا و عاشورا حسینی سعادت را به دنبال خواهد داشت ایشان در وصیت نامه‌ای که به هنگام خروج از مدینه و در زمان وداع با برادرش محمد بن حنفیه برای وی نوشت، هدف از حرکت خویش را چنین برشمرد «من نه از روی خودخواهی،غرور، سرمستی و گستاخی، و نه برای فساد،اشوب و ستمگری حرکت کردم، بلکه تنها برای طلب اصلاح در امت جدم حرکت کردم، می‌خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و به سیره جدم و پدرم علی بن ابی طالب عمل نمایم»
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام حسین حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • سفر حسین حسینی به تبریز با وجود محرومیت
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • (عکس) حسین حسینی به جانشینش در استقلال؛ مطمئنم که می‌درخشی