Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان عشقی گفت: امسال برای تامین خون مورد نیاز بیماران کرونایی «پویش اهدای خون» را راه‌اندازی کردیم تا مردم با نذر خون به این بیماران کمک کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ همزمان با فرارسیدن ایام ماه محرم و نزدیک شدن به روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، امسال نیز نذر اهداء خون مانند سال‌های گذشته در بین مردم رایج است اما با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز بیشتر بیماران کرونایی به خون، این نیاز بیشتر حس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان عشقی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، درخصوص اهداف اهدای خون در ماه محرم به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: همیشه اهدای خون در ماه محرم با دو هدف انجام می‌گیرد که امسال یکی از اهداف آن به دلیل شیوع ویروس کرونا پررنگ‌تر  از سال‌های گذشته شده است.

او افزود: هدف اول ما از نذر خون در ماه محرم این است که مردم تفکرات و رفتارهای ناصحیح خود مانند قمه زدن به جهت نذر خون در راه امام حسین (ع) را دور بریزند و از خون خود انسانی‌تر، صحیح‌تر و اخلاقی‌تر استفاده کنند تا هم خدا و هم اهل بیت راضی‌ باشند.

عشقی عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف نذر خون تامین ذخایر خونی کشور است که امسال شیوع بیماری کرونا باعث شد در مقایسه با سال گذشته 14 درصد کاهش ذخایر خونی داشته باشیم بنابراین «پویش اهدای خون» را راه اندازی کردیم تا مردم با نذر خون خود به بیماران کرونایی کمک کنند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون درخصوص وضعیت پاییز و زمستان گفت: از آنجایی که پاییز و زمستان نامشخصی درپیش داریم از مردم می‌خواهیم در این ایام عزیز خون خود را اهدا کنند تا در ماه‌های آینده برای تامین خون مورد نیاز بیماران مشکلی نداشته باشیم.

عشقی با اشاره به مراکز فعال اهدای خون تاکید کرد: برای اینکه مردم در این شرایط خطرناک در صف نمانند، تجمع ایجاد نشود و وقت آنها گرفته نشود سایت نوبت دهی فعال کردیم تا در هر ساعتی که خودشان می‌خواهند تشریف بیاورند و اهدای خون را انجام دهند.

او افزود: هیات‌های مذهبی که به احترام شهدای سلامت امسال مراسم عزاداری برگزار نکردند، موقعیت و فضایشان را به صورت داوطلبانه در اختیار ما قرار دادند تا مراکز سیار اهدای خون در آنجا مستقر شوند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون  تصریح کرد: در حال حاضر مردم می‌توانند به سایت انتقال خون مراجعه کرده و از آدرس این مراکز مطلع شوند.

عشقی درخصوص استقبال مردم از اهدای خون در ماه محرم در پایان گفت: خوشبختانه از ابتدای ماه محرم مردم استقبال خوبی از پویش اهدای خون کردند و ان‌شاءالله همچنان ادامه داشته باشد تا انتظارات ما برآورده و ذخایر خونی کشور برای بیماران کرونایی تامین شود.

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتقال خون محرم ویروس سازمان انتقال خون ماه محرم پیمان عشقی بیماران کرونایی خون در ماه محرم پویش اهدای خون اهدای خون ذخایر خونی انتقال خون نذر خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد