Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس حوزه انرژی گفت: در صورتی که ادعای تولید واکسن برای درمان بیماری کرونا صحت داشته باشد و نتایج آن بر روی انسان قابل اجرا باشد، تقاضا برای خرید نفت افزایش خواهد یافت. تاریخ انتشار: 07:02 - 09 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۱۱۲۳ رضا مقیمی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به آخرین وضعیت بازار نفت اظهار کرد: قیمت نفت طی هفته‌های گذشته با افزایش تقاض خرید از سوی چین و برخی دیگر از کشور روند مثبتی داشته و بازگشایی فعالیت‌های تجاری در کشور چین نقش مهمی در افزایش تقاضا برای خرید داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: شیوع بیماری کرونا ضربه سنگین و ناگهانی به اقتصاد جهان وارد کرده و بازگشت به شرایط عادی نیازمند گذر زمان است و نمی‌توان انتظار افزایش یکباره قیمت نفت در بازار‌های جهانی را داشت. بیشتر بخوانید: توضیحات وزارت نفت درباره ابلاغیه ترمیم حقوق و دستمزد وی افزود:یکی از نکات مثبت بازار نفت ثابت ماندن قیمت‌ها در کانال ۴۰ دلار است با وجود نوسانات فراوانی که بازار نفت داشته قیمت آن به زیر ۴۰ دلار برنگشته، اما هنوز با انتظارات بازار فاصله چندانی دارد.
مقیمی بیان کرد: مطابق توافق سازمان اوپک پلاس از ابتدای ماه اوت میزان کاهش تولید از ۹.۷ میلیون بشکه به ۷.۷ میلیون بشکه رسید و به دلیل کشش در بازار قیمت نفت در کنال ۴۰ دلار باقی ماند و با توجه به شرایط بازار در بهترین حالت تا پایان سال میلادی می‌توان نفت ۵۰ دلار را پیش بینی کرد.
این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: افزایش قیمت نفت متاثر از شیوع بیماری کرونا است تا جایی که موج جدید این بیماری می‌تواند بار دیگر قیمت نفت را کاهش دهد و تا زمانی که این بیماری ریشه کن نشود بازار حالت شکننده‌ای خواهد داشت.

وی افزود: در صورتی که ادعای تولید واکسن برای درمان بیماری کرونا صحت داشته باشد و نتایج آن بر روی انسان قابل اجرا باشد، تقاضا برای خرید نفت افزایش خواهد یافت و این موضوع زمینه ساز بالا رفتن قیمت‌ها خواهد شد.
مقیمی عنوان کرد: کاهش محدودیت ها، شروع فعالیت‌ها تجاری و افزایش سفر‌های بین المللی سه عامل تاثیرگذار بر بازار نفتی است که در متعادل سازی بازار انرژی نقش مهمی را بازی خواهند کرد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت تقاضا برای خرید بیماری کرونا بازار نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید