Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرقی نمی‌کند دانش آموز کلاس اول ابتدایی باشید یا دانشجوی دکتری با وجود خطر ابتلا به ویروس تنها راه حل موجود برای عدم توقف روال تدریس و یادگیری اموزش مجازی از طریق شبکه‌های اینترنتی است، اما مسایل عدیده در این مورد مخاطبان این شیوه را با مشکل روبه رو کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهربانو نوری نیا- آموزش آنلاین واژه‌ای که درکنار کرونا مهمان خانه‌های تمام افراد محصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرقی نمی کند دانش آموز کلاس اول ابتدایی باشید یا دانشجوی دکتری با وجود خطر ابتلا به ویروس تنها راه حل موجود برای عدم توقف روال تدریس و یادگیری اموزش مجازی از طریق شبکه‌های اینترنتی است اما مسایل عدیده در این مورد مخاطبان این شیوه را با مشکل روبه رو کرده است علاوه بر محصلان، معلمان و اساتید، کارکنان مراکز آموزشی و موسسات وابسته و مهم‌تر اینکه خانواده‌ها هم با مشکلات این روش‌ها دست و پنجه نرم می کنند.
از همه چیز که بگذریم وضعیت دانش آموزان مقطع ابتدایی بخصوص آن‌هایی ک مادرانشان شاغل هست نامساعدتر از بقیه گروه‌ها است محدودیت در حضور فیزیکی مادران شاغل درخانه به جهت کمک در اموزش، نظارت و پیشتیبانی‌های لازم خود به دغدغه‌ای بزرگ برای مادران شاغل و در درجه دوم دانش اموزان تبدیل شده است به همین جهت گوشه‌ای از نگرانی‌ها و مشکلات مادران را از زبان خودشان بیان کرده ایم.
نگرانی بابت عدم یادگیری دروس به صورت کامل. محروم بودن از محیط اجتماعی مدرسه و عدم برقراری ارتباط موثر با دیگران، محروم ماندن از فعالیت‌های گروهی و جمعی و عدم تحرک و استفاده‌ی بیش از حد از وسایل ارتباط جمعی و گوشی تلفن همراه و اینترنت، آسیب‌های ناشی از استفاده‌ی بیش از حد از فضای مجازی، جدی نگرفتن درس و تکلیف، عدم رقابت و تلاش، نداشتن دوستان همدل و یاد نگرفتن رفتار‌های مثبت گروه همسالان همگی از دغدغه‌های مادریست که دارای دو فرزند محصل میباشد.   مادر دیگری ناراحتی خود را اینگونه بیان کرده است: بنده با مشکلاتی روبه رو هستم ازجمله خودم سرکار هستم و فرزندم تنها درخانه؛ با استرس مرتب به او زنگ میزدم که ایا ازخواب بیدار شده یا نه؟ صبحانه خورده یا نه؟ در برنامه شادحاضری زده است یا نه؟ بامعلم دروس را پیش می‌برد یا با گوشی بازی میکند یا سر تلویزیون است و یا متاسفانه وارد برنامه‌های دیگر موبایل ازجمله اینستاگرام رفته؟ خلاصه با استرس فراوان کار میکنم و به خانه برمی گردم.
مادر دیگری که خود معلم مقطع ابتدایی هم بود اینگونه در مورد نگرانی‌های دو جانبه اش گفت: صحبت من دوجانبه میباشد هم به عنوان یک مادر که نگرانی‌های فرزندش را دارد تا سر کلاس‌های آنلاین یا مجازی از درس‌های معلم عقب نیفتد هم به عنوان یک معلم که دانش آموزانش را به نحو احسن آموزش دهد.     از نظر مادر معایب کار را در این میبینم که معلمی که آنسوی کار است دانش آموزان را در نظر نمی گیرد که همه آن‌ها فرصت استفاده از آموزش آنلاین یا اینترنت را ندارند فرزند من شاید مواقعی که معلم تعیین کرده باشد برای آموزش به دلایلی مثلا نداشتن گوشی یا نداشتن اینترنت فرصت اموزش را نیابد یا به دلایل دیگری بعضی معلمان حتی نیمه‌های شب را برای آموزش تعیین میکردند که موقع مناسبی برای درس نبود وفرزند بخاطر نداشتن آمادگی کامل آموزش را دریافت نمیکرد.
به هر حال معایب زیادی در این آموزش‌ها وجود دارد که متأسفانه هنوز آموزش وپرورش نتوانسته ان‌ها را برطرف کند.   مورد دوم معایب کار از نظر من معلم، چون خودم یک فرهنگی هستم واین کلاس‌ها را برگزار میکردم ومیدانم چه سختی‌هایی را معلمان متحمل میشدند البته بیشتر معلمان خانم از صبح علی الطلوع تا پاسی ازشب چگونه حضور وغیاب‌هایی برگزار میکردیم یا درس میپرسدیم با تمسخر‌های دانش آموزان ودم برنمی آوردیم حتی حضور پدر‌ها یا مادران را سر کلاس‌های مجازی تحمل میکردیم
نمیدانستیم ایا دانش آموز سر کلاس است یا پدر ومادرش وآیا تا آخر کلاس تحمل میکنند بمانند یا خیر؟   بعضی‌ها اول کلاس حاضری میزدند ومیرفتند وپایان کلاس دوباره می‌آمدند وحاضری میزدند حال باید گفت نباید گریست به حال این کلاس‌های آنلاین ومجازی ودر آخر امتحان‌هایی که مطمئن بودیم که همه با تقلب جواب میدهند و ارسال میکنند چطور دانش آموزی که همیشه نمره اش پایین بودالان نمره اش ۲۰ میشود آیا فقط تقلب نیست پس ببینید که معایب کلاس‌های مجازی از مزایای آن بیشتر است.   در بین صحبت‌های مادران عزیز، مادری دغدغه‌مند از تهران مساله‌ای را مطرح کرد که بسیار جالب بود و اینکه به دلیل سکونتشان در منطقه‌ای که سفارت خانه‌های زیادی اطراف منزلشان هست در شبکه اینترنتی و دسترسی سریع آن‌ها پارازیت واختلال بسیار ایجاد میشود که این اتفاق برای اتصال فرزندانش به اینترنت و دسترسی اسان بسیار آزار دهنده است.   مادر دیگری گله مندی زیاد از نا امن بود محیط مجازی و اضافه شدن کار تدریس به کار منزل و کار خارج خانه اش داشت عدم امکان همراهی مادر در زمان برگزاری کلاس‌های انلاین صبح به علت حضور در محل کار و عدم کارایی کافی مادر بخاطر خستگی در بعداز ظهر موقع بازگشت از کار در خانه و عدم سواد رسانه‌ای یا گا‌ها علمی والدین هم فشار زیادی وارد میکند و درکنار آن نبود زیر ساخت درست اینترنتی و تحمیل هزینه‌های زیاد از جهت خرید شبکه‌های خوب و پر سرعت اینترنت وبعضا گوشی موبایل و لبتاپ یا تبلت همگی از دلایل سخت گذشتن سال تحصیلی گذشته برای یکی از مادران شاغل بود.   مادر دیگری از اینکه شرایط دورکاری دارد، ولی رئیس مجموعه همکاری نمیکند و او نگرانی تنهایی بی اندازه فرزندش در فضای مجازی و نبود اموزش درست برای کودکان مقطع ابتدایی است؛ گفت.   آموزش‌های خاص و تمرین‌های مداوم با حضور یک فرد مشرف بر کار از نیاز‌های دانش آموزان پایه اول ابتدایی است که یکی از مادرانی که فرزندش کلاس اول ابتدایی بود از عدم توانایی برای همراهی فرزندش در کلاس‌های انلاین به دلیل شاغل بودن و ضعف شدید فرزندش در خواندن و نگارش نگرانی و ناراحتی بسیار داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کلاس آنلاین سرعت اینترنت سال تحصیلی دانش آموزان اول ابتدایی مادر دیگری کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: اصل و مبنای ترافیک (راهنمایی و رانندگی)، فرهنگ سازی و آموزش است و باید به این دو مقوله توجه ویژه‌ای شود و شهرداری ها در این زمینه همراهی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنهاست.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمود‌های رفتاری افراد در استفاده از فضا‌های متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش‌آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ... انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین