Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش‌هایی از نامه انجمن متخصصین بهداشت حرفه‌ای ایران، خطاب به سعید نمکی وزیر بهداشت، آمده است: حفظ و صیانت از نیروی انسانی شاغل در هر سازمان یکی از مهم‌ترین وظایف هر مجموعه‌ای است که در نهایت منجر به نتایج بهتری در سطح کیفی عملکرد پرسنل آن مجموعه خواهد شد. پرواضح است که ارتقای ایمنی و سلامت کارکنان تأثیر بسزایی بر افزایش سطح کیفی خدمت‌رسانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وظیفه خطیر در طول سالیان اخیر و با گسترش دانش و مهارت تخصصی به نیروهای متخصص در زمینه بهداشت حرفه‌ای واگذار شده است.

بی‌شک حق ایمن بودن از خطرات و آسیب‌ها، هنگام ارائه و دریافت خدمات یکی از بارزترین حقوق انسان‌ها به شمار می‌رود. متأسفانه سال‌های متمادی است که شاهد تصمیماتی مبنی بر نادیده گرفته شدن ایمنی و سلامت شغلی به عنوان یک امر مهم در عرصه ارتقای سلامت تمامی جوامع کار و کارگری، کارفرمایی و به طبع در هر صنعت و مرکز درمانی و…، هستیم.

این مهم آشکارا بر پویایی و تحرک بدنه نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه ایمنی و سلامت شغلی تأثیر گذاشته و می‌تواند پیامدهای مخربی بر کیفیت عملکردشان در سایر زمینه‌ها نیز داشته باشد.

با وجود کمبودهای حوزه بهداشت حرفه‌ای در مقایسه با اهداف و الزامات تعیین شده و نیازهای جامعه شاغلین کشور و ادغام رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای در چندین و چندسال گذشته و البته بعضاً حاکمیت افراد غیر متخصص در این حیطه، زیرساخت‌های لازم جهت ارائه خدمات بهداشت حرفه‌ای همیشه دستخوش کمبود و کندی بوده است.

لذا ما امضا کنندگان این نامه به عنوان جمع کثیری از کارشناسان، اساتید و متخصصان رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای شاغل در بخش‌های صنایع، خدمات، آموزش و بیمارستان‌های نقاط مختلف کشور، از توجه و دستور مجدانه حضرتعالی در زمینه تفکیک بهداشت حرفه‌ای از محیط، صمیمانه سپاسگزاریم و تقاضا داریم در اجرای نگاه عدالت محورانه خود مبادرت ورزیده و ضمن بازنگری اساسی در زمینه نقش محوری و کلیدی این رشته در صنایع، مراکز بهداشتی و درمانی و…، دستورات لازم را جهت تفکیک ادارات کل بهداشت حرفه‌ای از محیط مبذول نمائید.

کد خبر 5011198

منبع: مهر

کلیدواژه: بهداشت محیط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پزشک سیما سادات لاری محرم 99 علیرضا زالی آمار کرونا سازمان نظام پزشکی روز داروساز سعید نمکی پلاسما دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان غذا و دارو کووید 19 بهداشت حرفه ای ایمنی و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟