Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بخش‌هایی از نامه انجمن متخصصین بهداشت حرفه‌ای ایران، خطاب به سعید نمکی وزیر بهداشت، آمده است: حفظ و صیانت از نیروی انسانی شاغل در هر سازمان یکی از مهم‌ترین وظایف هر مجموعه‌ای است که در نهایت منجر به نتایج بهتری در سطح کیفی عملکرد پرسنل آن مجموعه خواهد شد. پرواضح است که ارتقای ایمنی و سلامت کارکنان تأثیر بسزایی بر افزایش سطح کیفی خدمت‌رسانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وظیفه خطیر در طول سالیان اخیر و با گسترش دانش و مهارت تخصصی به نیرو‌های متخصص در زمینه بهداشت حرفه‌ای واگذار شده است.

بی‌شک حق ایمن بودن از خطرات و آسیب‌ها، هنگام ارائه و دریافت خدمات یکی از بارزترین حقوق انسان‌ها به شمار می‌رود. متأسفانه سال‌های متمادی است که شاهد تصمیماتی مبنی بر نادیده گرفته شدن ایمنی و سلامت شغلی به عنوان یک امر مهم در عرصه ارتقای سلامت تمامی جوامع کار و کارگری، کارفرمایی و به طبع در هر صنعت و مرکز درمانی و…، هستیم.

این مهم آشکارا بر پویایی و تحرک بدنه نیرو‌های متخصص و کارآمد در حوزه ایمنی و سلامت شغلی تأثیر گذاشته و می‌تواند پیامد‌های مخربی بر کیفیت عملکردشان در سایر زمینه‌ها نیز داشته باشد.

با وجود کمبود‌های حوزه بهداشت حرفه‌ای در مقایسه با اهداف و الزامات تعیین شده و نیاز‌های جامعه شاغلین کشور و ادغام رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای در چندین و چندسال گذشته و البته بعضاً حاکمیت افراد غیر متخصص در این حیطه، زیرساخت‌های لازم جهت ارائه خدمات بهداشت حرفه‌ای همیشه دستخوش کمبود و کندی بوده است؛ لذا ما امضا کنندگان این نامه به عنوان جمع کثیری از کارشناسان، اساتید و متخصصان رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای شاغل در بخش‌های صنایع، خدمات، آموزش و بیمارستان‌های نقاط مختلف کشور، از توجه و دستور مجدانه حضرتعالی در زمینه تفکیک بهداشت حرفه‌ای از محیط، صمیمانه سپاسگزاریم و تقاضا داریم در اجرای نگاه عدالت محورانه خود مبادرت ورزیده و ضمن بازنگری اساسی در زمینه نقش محوری و کلیدی این رشته در صنایع، مراکز بهداشتی و درمانی و…، دستورات لازم را جهت تفکیک ادارات کل بهداشت حرفه‌ای از محیط مبذول نمائید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ادارات بهداشت وزیر بهداشت پارسی خبر مرکز درمانی ارتقای سلامت بهداشت حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران؛ سید محمود تارا، نایب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع تر بهبود بخشند. اهمیت آن ها در دنیای امروزی این است که این فناوری ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده ای از فناوری های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما  در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه های اندکی وجود دارند که پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، فناوری‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم های مشترک با کادر بالینی شروع کننده نخستین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آن ها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

به گزارش قدس آنلاین بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران روزهای ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند