Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب‌الدین منتظمی گفت: ما به مجموعه ارم 6 ماه وقت دادیم شرایط لازم برای نگهداری باران را ایجاد کند و اگر در این عرصه موفق نبود تصمیم دیگری اتخاذ خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ باران، نام یک بچه شامپانزه است که پس از درمان‌های طولانی مدت توانست از نظر جسمانی به یک وضعیت پایدار برسد اما به علت اینکه خانواده‌اش، او را پس می‌زند و به تنهایی نیز نمی‌تواند زندگی کند، نگهداری او با اما و اگرهای زیادی مواجه شده تا جایی که متخصصین امر بر این باور هستند به نفع سلامتی باران است به یکی از مراکز نگهداری شامپانزه‌ها در سایر کشورها منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانداردهای نگهداری حیوانات به مجموعه ارم ابلاغ شده است

شهاب‌الدین منتظمی، مدیرکل حیات وحش سازمان محیط زیست، در این خصوص به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: مالکیت باران با مجموعه باغ وحش ارم است. تمامی مجموعه‌ها در خصوص سلامت گونه‌های جانوری که نگهداری می‌کنند باید پاسخگو باشند. هر زمان که یک مجموعه در خصوص نگهداری حیوانات کوتاهی کند در مرحله اول یک فرصت برای آن مرکز تعیین می شود تا شرایط نگهداری را اصلاح و ارتقا دهد و در صورت کوتاهی از طریق مجاری قانونی با آن مجموعه برخورد می‌شود.

او افزود: یک مجموعه در خصوص گونه‌های جانوری اگر کوتاهی کند بی‌شک با آن مجموعه برخورد می‌شود. ما به صورت ماهانه از مجموعه‌های نگهداری حیوانات بازدید می‌کنیم تا با این امر برخورد شود. برای ورود مجموعه محیط زیست به حوزه این تخلفات نیاز به گزارش کارشناسان داریم. 

6 ماه وقت برای تغییر شرایط باران

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست اظهار کرد: در گذشته استانداردها به مجموعه ارم ابلاغ شده و در  جلسه اخیر نیز مجموعه ارم موظف شد طبق استانداردهای باغ وحش های اروپا و یا آسیا شرایط را احصا کند و تمامی آن‌ها را اجرایی کند. در همین راستا ما به مجموعه ارم 6 ماه وقت دادیم تا شرایط لازم برای نگهداری باران را ایجاد کند و اگر در این عرصه موفق نبود تصمیم دیگری اتخاذ خواهد شد.

منتظمی در خصوص محل نگهداری باران افزود: شرایط نگهداری از باران صرفا در یک مرکز در ایران وجود دارد و اگر این مرکز تا 6 ماه دیگر نتوانست شرایط را مهیا کند تصمیمات دیگری گرفته می‌شود. مجموعه ارم باید در خصوص زندگی این‌گونه جانوری به صورت انفرادی و یا در جمع تصمیم‌گیری کند و این نیز یکی از استانداردهاست که باید فراهم شده و کارشناسان آن را تائید کنند. 

آزمون و خطا بی معناست

مدیرکل حیات وحش سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: در مجموعه محیط زیست آزمون و خطا معنا ندارد و شیوه عملکرد ما این نیست که اگر این راه نتیجه بخش نبود اجازه آزمایش به عنوان یک راه دیگر داده نمی شود.

او در پایان گفت: به هیچ عنوان آسیب رساندن به گونه‌های جانوری را تحمل نخواهیم کرد. مجموعه ارم مجوز دارد که برای کمک به باران از متخصصین و مشاورین داخلی و خارجی به صورت مستقل بهره گیرد و تمامی مجوزها به این مجموعه داده شده است و باید منتظر ماند تا در این مهلت مقرر چه اقداماتی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست باران شامپانزه باغ وحش ارم مجموعه ارم محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر

سردار سید تیمور حسینی در حاشیه جلسه دیدار مردمی که با حضور شماری از فرماندهان پلیس راهور فراجا در مرکز ۱۹۷ برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز فرصتی دست داد تا با مردم بدون واسطه دیدار و گفتگو داشته باشیم و بنده و همکارانم تلاش کردیم تا جای ممکن و تا جایی که قوانین و مقررات اجازه می‌دهد به مشکلات و مطالبات مردم رسیدگی کنیم. در مجموع حدود ۱۵۰ نفر به شکل حضوری و حدود همین تعداد نیز به شکل تلفنی مشکلات خود را مطرح کردند. همچنین تعدادی نیز پیشنهاد یا تشکر داشتند.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص بیشترین مطالبات مطرح شده از سوی مردم در این جلسه گفت: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم، مربوط به حوزه شماره گذاری خودرو‌ها و همچنین تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بود. اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی نیز از دیگر موارد مطرح شده بود. اما نکته مهم در مورد جریمه‌ها این بود که هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود، بلکه درخواست بخشش بود.

نور استاندارد چراغ خودرو چگونه است؟

رئیس پلیس راهور فراجا درپاسخ به پرسشی در مورد نور چراغ خودرو‌ها نیز گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از رنگ زرد و سفید باشد و چراغ فابریک خودرو‌ها از شرایط استاندارد برخوردار است. استفاده از چراغ با نور مطلقا سفید هم ممنوع است و باید از همان چراغ‌های استاندارد استفاده شود. البته رنگ چراغ ترمز باید قرمز باشد. همچنین استفاده از چراغ زنون برای خودرو‌ها مطلقا ممنوع است و اگر مشاهده شود ماموران پلیس نسبت به جریمه آن اقدام خواهند کرد. چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان به خصوص رانندگان مسیر مقابل خطر ایجاد کند.

تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است

حسینی با تاکید بر اینکه هرگونه تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است، گفت: در مورد خودرو‌های آفرودی هم لازم است که این خودرو‌ها نیز باید تابع قوانین باشد و به هیچ عنوان تغییری در ساختار خودرو ایجاد نکنند. با تمامی خودرو‌هایی که در ارکان اصلی همچون چرخ، چراغ، ارتفاع و مواردی از این دست تغییر ایجاد می‌کنند برخورد خواهد شد و مشمول جریمه می‌شوند. همچنین باید تغییرات ایجاد شده را رفع کرده و خودرو را به حالت اولیه و استاندارد دربیاورند.

وی در خصوص کنار نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو‌ها نیز گفت: نصب هر گونه نوشتار، استیکر، برچسب و ... بر روی شیشه‌ها و بدنه خودرو ممنوعیت دارد و تنها استثنا برای خودرو‌هایی است که مربوط به بخش‌های تجاری و اقتصادی و یا امدادی هستند که آن‌ها هم باید مجوز مربوطه را دریافت و ضوابط در مورد نصب برچسب را رعایت کنند. در این ضوابط ابعاد برچسب و ... مشخص است. در غیر این صورت هرگونه تصویر و نوشته تزئینی و ... روی خودرو، دودی کردن شیشه و ... ممنوعیت دارد و مشمول جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • توصیه پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت احشام
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر