Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@09:13:34 GMT

بازارسیاه اکانت فروشی با درامد یک میلیارد دلاری

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۹۱۳۲

صراط: وینی ترویا - مدیر شرکت امنیتی نایت لاین - در این باره اظهار کرد: خلافکاران از ابزار‌های اتوماتیک برای بررسی ۵۰۰ اکانت در ثانیه استفاده می‌کنند تا آن‌ها را با اطلاعات کاربری به سرقت رفته در رخنه امنیتی اخیر اکانت‌های فورت نیت تطبیق داده و برای دسترسی به اکانت‌ها استفاده کنند. هر اکانتی به طور متوسط ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار به فروش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، به گفته ترویا، آن‌ها نمی‌توانند پاسخگوی تقاضا برای برخی از اکانت‌ها باشند و آن‌ها را مجددا به افرادی می‌فروشند که متقاضی بازی با آن اکانت هستند، اما تمایل ندارند ۱۰۰ ساعت وقت صرف کنند تا به مرحله مورد نظرشان در بازی برسند.

فورت نیت یک مبارزه جنگ تا مرگ کارتونی که در آن گیمر‌ها برای اسلحه و منابع با یکدیگر مبارزه می‌کنند، از زمان راه اندازی شدن در سال ۲۰۱۷ به یک پدیده جهانی تبدیل شده و بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر عضو دارد.

سرقت اکانت مشکل رایجی در میان سایت‌های شبکه اجتماعی و بازی است، اما اکانت‌های بازی به دلیل آیتم‌های مجازی که دارند، ارزشمندتر هستند.

در حالی که شرکت "اِپیک گیمز" که سازنده فورت نیت است، فروش اکانت‌ها را ممنوع کرده، اما برخی از کاربران با تخطی از این سیاست، اکانت خود را به فروش می‌رسانند و سپس از این شرکت برای بازیابی آن درخواست می‌کنند.

اپیک اعلام کرده که از فناوری مانند کپچا، بررسی آی پی و هوش مصنوعی برای شناسایی تهدید‌ها در لحظه استفاده می‌کند. این شرکت رویکرد پیشرفته‌ای را برای محافظت از کاربران بازی در پیش گرفته و تلاش‌ها برای ورود غیرقانونی به اکانت‌ها را مسدود کرده و برای تضمین امنیت اکانت‌های در معرض خطر به طور اتوماتیک اقدام می‌کند.

شرکت نایت لایت که به شرکت‌ها برای شناسایی آسیب پذیر‌های امنیتی شان کمک می‌کند، در تهیه گزارش خود با توزیع کنندگان و فروشگاه‌های غیرقانونی که اکانت‌های بازی را می‌فروشند گفتگو کرده است. توزیع کنندگان هزاران اکانت را در سرویس‌هایی مانند تلگرام و دیسکورد عرضه می‌کنند و وب سایت‌های غیرقانونی این اکانت‌ها را به فروش می‌گذارند و فروش روزانه اکانت‌های فورت نیت برای یک فروشنده تا ۲۰ هزار دلار درآمد دارد.

به گفته مدیر نایت لاین، اکانت‌های هک شده بازی‌های محبوب دیگری مانند رابلاکس، ماین کرفت مایکروسافت، ران اسکیپ جگس محبوب هستند و این چهار بازی حدود ۷۵۰ میلیون دلار از فروش سالانه اکانت‌های بازی مسروقه را تشکیل می‌دهند.

به نظر می‌رسد که سه بازی رابلاکس، ماین کرفت و ران اسکیپ سودآورتر هستند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، همه این بازی‌ها به دلیل قرنطینه‌ای که در بهار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا وضع شد، محبوبیت بیشتری پیدا کردند، زیرا افراد بیشتری زمان بیشتری برای بازی صرف کردند و به خرید اکانت‌های هک شده پرداختند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اکانت بازارسیاه صراط اکانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت فروشی
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام