Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@13:34:07 GMT

درآمد یک میلیاردی از فروش اکانت بازی‌ فورت نیت

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۹۱۸۳

درآمد یک میلیاردی از فروش اکانت بازی‌ فورت نیت

ایتنا - بررسی‌ها نشان می‌دهد روزانه ده‌ها هزار اکانت بازی فورت نیت در بازار سیاه اکانت‌های بازی ویدیویی به سرقت رفته به فروش می‌رسد که سالانه یک میلیارد دلار درآمدزایی دارد.

وینی ترویا - مدیر شرکت امنیتی نایت لاین - در این باره اظهار کرد: خلافکاران از ابزارهای اتوماتیک برای بررسی ۵۰۰ اکانت در ثانیه استفاده می‌کنند تا آنها را با اطلاعات کاربری به سرقت رفته در رخنه امنیتی اخیر اکانت‌های فورت نیت تطبیق داده و برای دسترسی به اکانت‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر اکانتی به طور متوسط ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار به فروش می‌رود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، به گفته ترویا، آنها نمی‌توانند پاسخگوی تقاضا برای برخی از اکانت‌ها باشند و آنها را مجددا به افرادی می‌فروشند که متقاضی بازی با آن اکانت هستند اما تمایل ندارند ۱۰۰ ساعت وقت صرف کنند تا به مرحله مورد نظرشان در بازی برسند.

فورت نیت یک مبارزه جنگ تا مرگ کارتونی که در آن گیمرها برای اسلحه و منابع با یکدیگر مبارزه می کنند، از زمان راه اندازی شدن در سال ۲۰۱۷ به یک پدیده جهانی تبدیل شده و بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر عضو دارد.

سرقت اکانت مشکل رایجی در میان سایت‌های شبکه اجتماعی و بازی است اما اکانت‌های بازی به دلیل آیتم‌های مجازی که دارند، ارزشمندتر هستند.

در حالی که شرکت "اِپیک گیمز" که سازنده فورت نیت است، فروش اکانت‌ها را ممنوع کرده اما برخی از کاربران با تخطی از این سیاست، اکانت خود را به فروش می‌رسانند و سپس از این شرکت برای بازیابی آن درخواست می‌کنند.

اپیک اعلام کرده که از فناوری مانند کپچا، بررسی آی‌پی و هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدها در لحظه استفاده می‌کند. این شرکت رویکرد پیشرفته‌ای را برای محافظت از کاربران بازی در پیش گرفته و تلاش‌ها برای ورود غیرقانونی به اکانت ها را مسدود کرده و برای تضمین امنیت اکانت‌های در معرض خطر به طور اتوماتیک اقدام می کند.

شرکت نایت لایت که به شرکت‌ها برای شناسایی آسیب پذیرهای امنیتی شان کمک می کند، در تهیه گزارش خود با توزیع کنندگان و فروشگاه های غیرقانونی که اکانت‌های بازی را می‌فروشند گفت و گو کرده است. توزیع کنندگان هزاران اکانت را در سرویس هایی مانند تلگرام و دیسکورد عرضه می کنند و وب سایت‌های غیرقانونی این اکانت‌ها را به فروش می‌گذارند و فروش روزانه اکانت‌های فورت نیت برای یک فروشنده تا ۲۰ هزار دلار درآمد دارد.

به گفته مدیر نایت لاین، اکانت‌های هک شده بازی‌های محبوب دیگری مانند رابلاکس، ماین کرفت مایکروسافت، ران اسکیپ جگس محبوب هستند و این چهار بازی حدود ۷۵۰ میلیون دلار از فروش سالانه اکانت‌های بازی مسروقه را تشکیل می‌دهند.

به نظر می‌رسد که سه بازی رابلاکس، ماین کرفت و ران اسکیپ سودآورتر هستند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، همه این بازی‌ها به دلیل قرنطینه‌ای که در بهار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا وضع شد، محبوبیت بیشتری پیدا کردند، زیرا افراد بیشتری زمان بیشتری برای بازی صرف کردند و به خرید اکانت‌های هک شده پرداختند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: بازی رایانه ای گیمر اکانت های بازی اکانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: آمریکا و اروپا در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ ایران به این حمله، به دنبال تحریم‌های اقتصادی شدیدتری علیه ایران برآمده‌اند. این اقدام ناعادلانه تشدید فشارها بر متحدان ایران را هم دنبال می‌کند و از این طریق به دنبال منزوی ساختن ایران در روابط اقتصادی خود با کشورهای شرق و جنوب شرق آسیاست. در بخشی از این حرکت مرموزانه، کاخ سفید با ادعای وساطت نفتی مالزی در فروش نفت ایران به چین، در پی بر هم زدن روابط این کشورهای آسیایی برآمده است.

مالزی در مواضع ضد اسرائیلی به‌ویژه در جریان جنگ اخیر حماس و رژیم صهیونیستی نقش پررنگی از خود نشان داده است. تنها یک روز پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر، وزارت خارجه مالزی بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن از دولت اسرائیل به عنوان «دولت آپارتاید» یاد کرد که فلسطینی‌ها را تحت «اشغال، محاصره و رنج طولانی‌مدت غیرقانونی» قرار می‌دهد.

ایران در حال حاضر سومین شریک تجاری بزرگ مالزی در خاورمیانه پس از امارات متحده عربی و عربستان سعودی است. مهمتر از آن، مالزی مدت‌هاست که یکی از معدود کشورهایی است که شهروندان ایرانی می‌توانند بدون ویزا به این کشور سفر کنند، شرایطی که اقامت حدود ۲۰۰ هزار ایرانی از جمله صاحبان مشاغل، گردشگران و دانشجویان دانشگاه‌های انگلیسی زبان در این کشور را رقم زده است.

در موج فشارهای اروپایی برای تحریم سپاه پاسداران، گزارش‌های مشابه مدعی نفوذ سپاه پاسداران به تمام حوزه جنوب شرق آسیا شدند و به فضاسازی‌ها در این خصوص دامن زدند.

اندیشکده واشنگتن با طرح این موضع ضدایرانی که «مالزی محیطی مناسب برای فروش غیرقانونی نفت ایران است و تهران را قادر می‌سازد تا از تحریم‌های آمریکا فرار کند»، مدعی شد «مالزی با برچسب‌گذاری مبدأ محموله‌ها به‌نام کشور طرف سوم مانند عمان، امارات و خود مالزی، مبدأ محموله را پنهان می‌کند. به طور مشخص، چین در نوامبر ۲۰۲۳ رکورد واردات ۱.۲ میلیون بشکه در روز نفت از کوالالامپور را ثبت کرد که دو برابر مقدار نفتی است که مالزی تولید می‌کرد (حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز). در همین حال، صادرات ماهانه نفت ایران - که ۹۱ درصد آن به چین می‌رود - در اوت گذشته (مردادماه ۱۴۰۲) به بالاترین حد تخمین زده شده در پنج سال گذشته رسید.»

ایالات متحده بارها به دنبال محدود کردن روابط رو به رشد کوالالامپور با ایران از طریق تحریم نهادهای مختلف مستقر در مالزی بوده است. در فوریه ۲۰۲۳، وزارت خزانه‌داری سه شرکت در مالزی و سنگاپور را به تسهیل فروش و حمل میلیون‌ها دلار نفت و مواد پتروشیمی از طرف یک شرکت با ارتباطات شناخته شده با ایران متهم کرد. در ماه دسامبر، چهار شرکت دیگر در مالزی و یک شرکت در اندونزی به دلیل مشارکت در تسهیل برنامه هواپیماهای بدون سرنشین ایران تحریم شدند.

موسسه واشنگتن درباره اقدامات خصمانه آمریکا در تشدید فشارها بر ایران و درگیر کردن مالزی در این مسئله نوشته است «در مورد اقدامات کوالالامپور علیه اسرائیل و در حمایت از حماس، دولت بایدن تاکنون اقدامات خود در این زمینه را محدود به اخطارهای دیپلماتیک وزارت خارجه ایالات متحده و احضار سفیر مالزی در واشنگتن کرده است. ایالات متحده بیشترین توجه خود را معطوف به اقدامات تنبیهی و پیشدستانه در نقاطی کرده است که تصمیمات مالزی به‌طور مستقیم اهداف ایالات متحده را تهدید می‌کند، مانند تسهیل فروش غیرقانونی نفت ایران و ایجاد فضای مناسب برای فرار از تحریم‌ها.»

کد خبر 847278 برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه ایران و مالزی

دیگر خبرها

  • قطعی: بارسلونا پایان فصل در کره جنوبی
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی