Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@19:48:25 GMT

اختصاص سطل های ویژه پسماند کرونایی

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۹۱۸۴

اختصاص سطل های ویژه پسماند کرونایی

خبرگزاری آریا - تحویل مخازن و سطل‌های زباله مخصوص پسماند کرونایی به منازل و جمع‌آوری آن‌ها می‌تواند یکی از راه‌های جداسازی پسماند کرونایی از سایر پسماندها و دور کردن این پسماندها از شهر باشد.
به گزارش شهر, یکی از دغدغه‌های این ایام کرونایی رها کردن ماسک و دستکش افراد در معابر و مخازن زباله شهری است که علاوه‌بر سایر مردم می‌تواند پاکبان‌ها و افرادی که در حوزه پسماند فعالیت می‌کنند را در خطر جدی ابتلا به این ویروس قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات انجام شده درباره بیماری‌ها و ویروس‌های همه‌گیر نشان می‌دهد یکی از مسائل مهم در زمینه مدیریت و مقابله با بیماری‌های واگیردار، مدیریت پسماندها است.
فاطمه اکبرپور, رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران درباره مدیریت زباله های کرونایی به ایسنا می‌گوید: شهرداری اصفهان اقدام به نصب جعبه‌های ایمن و مخازن زباله در محدوده اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جهت انداختن ماسک و دستکش شهروندان کرده است و در تهران نیز صحبت‌هایی مبنی بر اتخاذ تمهیدات لازم برای تعبیه مخازن زباله جداگانه و جمع‌آوری جداگانه ماسک، دستکش و تجهیزات حفاظتی در سطح شهر شده است.
او با اشاره به اینکه تحویل مخازن و سطل‌های زباله مخصوص پسماند کرونایی به منازل و جمع‌آوری آن‌ها می‌تواند یکی از راه‌های جداسازی پسماند کرونایی از سایر پسماندها و دور کردن این پسماندها از سطح شهر باشد، گفت: واقعیت این است که تعداد خانوارهای ساکن در تهران به میزانی است که اجرایی کردن این برنامه را دشوار می‌کند. چنین اقداماتی سخت و زمان‌بر هستند بنابراین نیاز به یک برنامه‌ریزی هوشمند و استفاده از ظرفیت استارت‌آپ‌ها و اپلیکیشن‌های جمع‌آوری پسماند دارند.
اکبرپور در ادامه ضمن بیان اینکه اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان تهران برنامه‌ای مبنی بر تغییر نحوه جمع‌آوری تجهیزات حفاظتی از جمله ماسک و دستکش از سوی نهادهای متولی پسماند دریافت نکرده است، تاکید کرد: از آنجایی که همچون گذشته پسماندهای کرونایی در مخازن شهری تخلیه و جمع‌آوری می‌شوند، همچنان توصیه‌ می‌کنیم که مردم در منازل خود پسماندهای کرونایی و تجهیزات محافظتی خود را در کیسه‌های جداگانه و در بسته دفع کنند و حتما این کیسه‌ها را گره بزنند تا حداقل زمانی‌که در مخازن شهری رها می‌شود برای پاکبان‌ها و کسانی که در امر جمع‌آوری پسماند فعالیت می‌کنند، مشکلی ایجاد نکند.
در حالی مخازن جداگانه ای برای دفع تجهیزات حفاظتی در پایتخت وجود ندارد که محمد الموتی- دبیر تشکل‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور- معتقد است که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از طریق ماسک و دستکش‌های رها شده در مخازن زباله سطح شهر لازم است که شهرداری کنار تمام این مخازن، کیسه و سطل‌های رنگی ویژه پسماند کرونایی قرار دهد تا شهروندان بدانند که خارج از منزل باید ماسک و دستکش خود را در این مخازن مخصوص رها کنند.
او به گفت: لازم است شهرداری‌ها در مبلمان شهری، کنار تمام مخازن و سطل‌های زباله سطح شهر کیسه و سطل‌های رنگی ویژه پسماند کرونایی قرار دهند تا بخش عمده‌ای از خطرات ناشی از مخلوط شدن زباله‌های کرونایی با سایر زباله‌ها برطرف شود و در محل‌های دپوی زباله آسیب‌های کمتری کارکنان این مراکز را تهدید کند.
با توجه به اینکه پس از گذشته حدود شش ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور باز هم شاهد ماسک و دستکش‌های رها شده در معابر و مخازن زباله سطح پایتخت هستیم، لازم به نظر می رسد که نهادهای متولی در امر پسماند تمهیداتی برای جمع‌آوری جداگانه و امن لوازم حفاظتی در سطح شهر بیندیشند تا بتوان از شیوع این ویروس جلوگیری کرد و خطر ابتلای سایر افراد جامعه به بیماری کووید – 19 را کاهش داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پسماند کرونایی ماسک و دستکش مخازن زباله جمع آوری سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فاروق سلیمانی گفت: کارگاه‌های آموزشی مدیریت پسماند در راستای اجرایی نمودن طرح تفکیک از مبدا در سطح شهر و مدارس برگزار شد.

وضعیت زباله سطح شهر و معضلات موجود، کاهش تولید پسماند، تفکیک از مبدا و بازیافت و پلاستیک برای دانش آموزان از جمله مباحثی بود که در این کارگاه‌های آموزشی ارائه شد و دانش آموزان با راهکار‌های حفظ محیط زیست و جداسازی زباله‌ها آشنا شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: روزانه بیش از ۱۷۰ تن زباله در شهرستان مهاباد تولید می‌شود که حدود ۴۰ درصد آن، زباله خشک می‌باشد که در صورت انجام تفکیک از مبدا قابل بازیافت می‌باشد.

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک