Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران، گفت: سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی در بخش مشارکت‌های بخش خصوصی و تأمین مالی چهار هزار میلیارد تومانی برای خط ۱۰ مترو تهران برای سال جاری پیش بینی کرده ایم.

به گزارش ایمنا، شکر اله بنار با اشاره به اولویت‌ها و برنامه‌های این سازمان در سال جاری اظهار کرد: سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی با هدف تأمین مالی پروژه‌های شهری با مشارکت بخش خصوصی شکل گرفته و در طول ۱۵ سال گذشته از زمان تأسیس این سازمان، توانسته پروژه‌های مهمی با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی کند و هم اکنون در توسعه شهر نقش بسزایی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان سرمایه گذری و مشارکت‌های مردمی مبتنی بر سرمایه بخش خصوصی و بدون اتکا به درآمدهای عمومی شکل گرفت و کاملاً مستقل است و تاکنون نیز دستاوردهای خوبی را به ارمغان آورده است.

مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران افزود: از جمله اهداف این سازمان تأمین ارقام متعارفی از بودجه سالانه شهرداری به صورت غیر نقد است و ما تلاش می‌کنیم بدهی‌های بانکی شهرداری را نیز تأمین کنیم.

بنار ادامه داد: به طوری که در سال ۹۸ قریب به ۱۲ هزار میلیارد ریال از بدهی شهرداری به بانک‌ها تأمین شد و بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال با هدف تأمین مالی پروژه‌های آتی شهرداری تهران نیز در برنامه سال جاری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اولویت‌های سال جاری در این سازمان گفت: در سال جاری برنامه مفصلی برای تأمین مالی پروژه‌های شهری داریم به طوری که ۳۵ هزار میلیارد ریال فروش غیر نقد برای پرداخت بدهی‌های شهری و قریب ۴ هزار میلیارد تومان برنامه فروش برای پروژه‌های ریلی شهر تهران را در دستور کار داریم.

مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران اضافه کرد: از جهت دیگر سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی با مشارکت بخش خصوصی نیز در دستور کار داریم که از جمله این موارد می‌توان به توسعه شهر آفتاب اشاره کرد که هم اکنون فراخوان آن برگزار شده و امیدواریم این مرکز با احداث سه سالن نمایشگاهی و یک مرکز همایش دیگر به شکوفایی برسد؛ همچنین ده‌ها پروژه در دست ساخت در سایر مناطق نیز در برنامه توسعه سرمایه گذاری این سازمان قرار دارد که امیدواریم سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی که در برنامه داریم محقق شود.

بنار افزود: تأمین مالی ۴ هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی خط ۱۰ مترو تهران از جمله اقداماتی است که در برنامه سال جاری این سازمان و در حوزه حمل و نقل عمومی قرار دارد.

او اظهار کرد: همچنین تأمین هزار دستگاه اتوبوس به روش غیر نقد نیز در برنامه ما قرار دارد که تاکنون ۱۲ شرکت برای تأمین این اتوبوس‌ها از طریق فراخوان عمومی اعلام آمادگی کردند.

مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران گفت: ما با یک شرکت خارجی برای تأمین واگن‌های مترو به روش غیر نقد نیز در حال مذاکره هستیم که البته در راستای شیوه تهاتر با فرآورده‌های صادراتی خواهد بود و این موضوع در حال پیگیری است.

بنار به موضوع تعیین تکلیف پروژه‌های مسئله دار اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های سال جاری ما تعیین تکلیف این پروژه‌ها می‌باشد به گونه‌ای که تا کنون بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه اقاله شده را تعیین تکلیف کردیم.

او ادامه داد: در خصوص پروژه‌هایی که مدعی دارند و این امر سبب انسداد عملیات اجرایی را فراهم آورده بود نیز ۱۵ الی ۲۰ پروژه از این دست با پیگیری سازمان، در محاکم قضائی تعیین تکلیف شدند و می‌توان گفت بالغ بر ۹۵ درصد پروژه‌های شهرداری در حال حاضر بی مسئله و آماده فروش با مشارکت بخش خصوصی است.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی خاطر نشان ساخت: در سال جاری پرداختن به نقاط ضعف و رفع آن نیز در برنامه این سازمان قرار دارد که یکی از این موارد نبود مشارکت مناطق در بخش سرمایه گذاری و مشارکت است که این موضوع در حال پیگیری است و از شهردار تقاضا داشته‌ایم تکالیف سرمایه گذاری در مناطق را ابلاغ کنند تا امکان ارزیابی سازمان فراهم گردد. امیدواریم این تکالیف تا شهریور ماه به سازمان ابلاغ شود و بتوانیم مناطق را تشویق به سرمایه گذاری و جلب مشارکت کنیم.

بنار با بیان اینکه جهت گیری سازمان سرمایه گذاری در تولید ثروت، مناسب بوده است گفت: از دیگر اقداماتی که در برنامه امسال داریم ساماندهی حمل بار است که فراخوان عمومی آن نیز برگزار شده و امیدواریم با عملیاتی شدن آن، در ۴ سال آینده قریب به ۴۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه نقد عاید شهرداری تهران بشود، یعنی سالی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال که رقم قابل توجهی است.

وی افزود: همزمان با توسعه برنامه‌های تولید ثروت در سطح مناطق همکاری خوبی با دانشگاه‌ها بر قرار کردیم؛ به طوری که در راستای طراحی، کنترل و نظارت پروژه‌ها با دانشگاه صنعتی شریف، پارک فناوری با دانشگاه تهران و نظارت و طراحی مطالعات اقتصادی پروژه‌ها با دانشگاه امیرکبیر در حال همکاری هستیم و امیدواریم بتوانیم تا قبل از انتهای پاییز قرارداد متقنی با دانشگاه‌ها منعقد کنیم تا پروژه‌های دانشگاهی مبتنی بر توسعه فعالیت‌های استارتاپی و شرکت‌های دانش بنیان را توسعه بخشیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 441516

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مدیریت شهری تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هزار میلیارد تومانی مشارکت بخش خصوصی هزار میلیارد ریال نیز در برنامه تعیین تکلیف تأمین مالی پروژه ها سال جاری غیر نقد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام در استان کردستان ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

اکبر محمدی اضافه کرد: فرمانداران برنامه ریزی لازم توسعه‌ای را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

وی یادآور شد: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اعلام اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف اند این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند و رعایت کنند.

محمدی با بیان اینکه تکلیف ایجاد اشتعال و تولید را برعهده داریم، گفت: پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار داده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور