Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فضای مجازی دیده شده است که تبلیغات عجیب و غریبی در زمینه دارو انجام می‌شود،  داروها و موادی که در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای  تبلیغ می‌شود  کاملاً کذب است، چرا که نه تنها اثرات درمانی آن‌ها تأیید نشده، بلکه قدرت جنسی را می‌تواند نابود کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تبلیغات گمراه کننده داروهای جنسی که امروزه بسیار در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی دیده می شود فقط به خاطر مسائل اقتصادی و مالی شرکت‌های بزرگ دارویی در خارج از کشور است؛ همچنین استفاده از داروهای جنسی به دلیل اینکه ترکیبات این دسته از داروها نامعلوم و نامشخص است، مشکل ساز بوده و می تواند سلامت افراد را دچار اختلال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان علت بروز مشکلات جنسی افراد جامعه را ناشی از مسائل روحی و روانی و اقتصادی می دانند و بسیاری از آن‌ها استفاده از داروهای  تقویت جنسی را بسیار خطرناک می‌دانند.

دنیای رنگی تبلیغات

بعضا دیده شده است که در فضای مجازی تبلیغات عجیب و غریبی در زمینه دارو انجام می‌شود،  داروها و موادی که در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای  تبلیغ می‌شود  کاملاً کذب است، چرا که نه تنها اثرات درمانی آن‌ها تأیید نشده، بلکه قدرت جنسی را می‌تواند کاملاً به صورت برگشت‌ناپذیر از بین ببرد و بسیار مضر باشد،  در واقع این داروها می‌توانند اندازه جریان خون در آلت تناسلی مردها را بالا ببرند، خون بیش تر در این قسمت به معنای عملکرد بهتر موقع رابطه جنسی است ولی هيچکدام از این داروها بدون عوارض نیز نیستند در این بخش اول به عارضه های کلی داروهای ناتوانی های جنسی پرداخته شده است و بعد از آن هریک از داروها یکی یکی مورد بررسی قرار می گیرند.

داروی تقویت جنسی مورد تائید وزارت بهداشت است؟

در بازار دارویی کشور دارویی با نام تقویت قوای جنسی که مورد تایید سازمان غذا و دارو باشد وجود ندارد اما یکسری از مکمل ها در داروخانه هستند که ممکن است در تقویت قوای جنسی موثر باشند که عوارض آن ها محدود و قابل تحمل است. لازم به ذکر است داروهایی که در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شود به هیچ وجه مورد تایید و قابل اعتماد نیستند . عوارض جانبی این داروهای تبلیغاتی بسیار زیاد و شدید است. نکته ای که در رابطه با این داروهای ماهواره ای وجود دارد این است که ترکیباتی که در این قرص ها استفاده می شود اصلا قابل تشخیص نیست تا بتوان عوارض دقیق آن را بیان کرد اما ترکیب اکثر این داروهای تبلیغاتی «سیلدنافیل» یا مشابه آن است که نقشی در درمان و افزایش میل جنسی ندارد و فقط برای مردانی که مشکلات نعوظ دارند استفاده می شود؛ در ترکیب سیلدنافیل از مواد مخدری به نام «ترامادول» استفاده می شود. ترامادول به خودی خود سرشار از عوارض سیستمیک مانند عوارض شدید کبدی، کلیوی، تشنج و ... و مهم ترین عارضه اش اعتیاد است چرا که یک نوع مخدر مصنوعی محسوب می شود.

بعضی از داروهای مربوط به ناتوانی های جنسی

برخی از داروهای مکمل جنسی و تقویت کننده تبلیغاتی شامل  تادافیل  y سیالیس، سیلدنافیل ویاگرا،  واردنافیل  لویترا است که این داروها سطح نیتریک اکسید در خون را افزایش می‌دهند  ترکیب شیمیایی نیتریک، گشادکننده عروق است و جریان خون را در رگ ها روانتر ميکند. مشکلی که همیشه در جامعه ما وجود دارد این است متاسفانه مردم اطلاعات دقیق و درستی در رابطه با مسائل جنسی ندارند چرا که به دلیل مسائل فرهنگی کشورمان در رابطه با مطالب جنسی خیلی ضعیف برخورد می شود حتی خیلی کم پیش می آید افراد برای مسائل جنسی به متخصص مراجعه کنند و با پزشک خود در رابطه با مشکلاتشان صحبت کنند. متاسفانه این افراد با دیدن تبلیغات ماهواره ای و مجازی داروهای ناتوانی جنسی ، بدون تجویز پزشک آن را خریداری کرده و استفاده می کند .

نظر متخصصین چیست؟

متخصصان اورولوژی، داروسازان و پزشکانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، نسبت به مصرف این داروها بشدت هشدار می‌دهند که «مراقب داروهای تبلیغ‌شده در ماهواره باشید.» حمید خوئی، دبیر انجمن علمی داروسازان ایران، یکی از این متخصصین است که در این مورد می‌گوید: اختلال در میل جنسی، موضوعی نیست که به خودی خود ایجاد شود، بیش از ٥٠ بیماری در ایجاد این عارضه نقش دارند؛ بیماری‌هایی مثل قلب و عروق، پرفشاری، دیابت، افسردگی، اختلالات هورمونی و... در کنار همه اینها عوارض مصرف حدود ١٠٠ دارو هم منجر به کاهش میل و قدرت جنسی می‌شود، اما مشکل اما با داروهای تبلیغ‌شده در ماهواره حل نمی‌شود؛ داروهایی که نه‌تنها هیچ مرجع پیگیری برای اطلاع از ماهیت و اصالت آنها وجود ندارد، بلکه پس از مصرف و ایجاد عارضه، مکان مشخصی برای اعلام گزارش وجود ندارد.  

برای تهیه دارو به این نکته‌ها توجه کنید

بهترین محل برای تهیه یك داروی استاندارد با دوز مناسب و كیفیت خوب داروخانه است. اگر معمولا اهل خرید این داروها در اینترنت هستید، بهتر است بدانید اگر چه قیمت آنها پایین‌تر است (حداقل ١٠ برابر ارزان‌تر از داروخانه) اما ممكن است دارویی كه تهیه می‌كنید، تقلبی باشد؛ یعنی دارویی كه می‌خرید تنها یك‌ شبه دارو باشد و حتی بدتر از آن ممكن است حاوی تركیبات شیمیایی بی‌كیفیت و مضر برای سلامت شما باشد، خرید آنلاین نداشته باشید؛ چرا که ٦٠‌درصد داروهایی كه در اینترنت به فروش می‌رسد، بی‌تاثیرند. اگر می‌خواهید داروی ارزان‌تری تهیه كنید، به جای خرید آنلاین داروخانه منصف پیدا كنید.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: زنان دارو مردان سلامت جنسی قوای جنسی داروهای تبلیغ فضای مجازی ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفوگرافیک پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران

دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد و فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: دارو‌هایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین دارو‌های تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: دارو‌های ذکرشده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

منبع: خبر فوری

tags # داروخانه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • اینفوگرافیک پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند