Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@13:58:06 GMT

قیمت‌های عجیب و غریب برای شیرخشک

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۹۸۱۰

قیمت‌های عجیب و غریب برای شیرخشک

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی احسان ظفری، از انباشت شیرخشک در کارخانه‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ هزارتن شیرخشک در کارخانه‌ها انباشت شده که قاچاقچیان با قیمت‌های عجیب و غریب به سمت پاکستان می‌برند.

وی با اشاره به اینکه سالیانه ۶۰ هزار تن شیر خشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: سالیانه ۱۵ هزار تن ذخایر استراتژیک شیرخشک در کشور است، ضمن آنکه کارخانه‌های شیرخشک به طور مداوم مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظفری شیوع ویروس کرونا را علت اصلی مازاد شیرخشک اعلام کرد.

این مقام‌مسئول درباره آخرین وضعیت قیمت شیرخشک بیان کرد: قیمت کنونی هر کیلو شیرخشک به ۲۶ هزار تومان رسیده است چرا که قیمت شیرخشک از نرخ شیرخام تبعیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت لبنیات در مصرف تاثیر سوء دارد، بیان کرد: افزایش قیمت لبنیات، مصرف کننده را از مصرف گریزان می‌کند و به هیچ عنوان به نفع کارخانه‌ها نیست.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ادامه داد: با وجود افزایش قیمت تمام شده محصولات لبنی نشات گرفته از گرانی مواد اولیه، کارخانه‌ها چاره‌ای جز افزایش قیمت ندارند، در غیراین تولید کننده متحمل زیان می‌شوند.

ظفری در پایان تصریح کرد: در بحث شیرخشک مقداری هیاهوی اضافه وجود دارد تا کار را دست دلالان شیرخشک بدهند.

پربیننده ترین قیمت لوازم خانگی گران می‌شود؟ وضعیت قیمت گوشت در روزهای آینده دلیل افزایش چشم‌گیر قیمت لبنیات چیست؟ حذف عوارض صادرات خرما جدیدترین قیمت میوه و صیفی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیرخشک قاچاق شیرخشک تولید شیرخشک قیمت شیرخشک قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت افزایش قیمت کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند