Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در پیامی، محرّم امسال را جلوه‌ای پرشکوه از نهایت دلدادگی عزاداران حسین (ع) خواند و با قدردانی از شهروندان و تمام بانیان مجالس و گردانندگان هیئات مذهبی که به شایستگی بر حفظ جان عاشقان امام حسین (ع) اهتمام ورزیدند، تاکید کرد: جامعه مدنیِ مذهبی ما، در دیگرخواهی، رواداری و مسئولیت پذیری، خوش درخشید و این بی‌گمان سرمایه‌ای برای آینده‌ی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن پیام رئیس جمهور به این شرح است:

السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولاده و اصحابه

آئین محرّم نه فقط برای شیعیان که برای تمام مردمان این سرزمین و همه آزادگان جهان، یادآور ارزش‌هایی است که فراتر از زمان و مکان، جامعه را به اخلاق، به آزادگی و به باورمندی به «خیر» رهنمون می‌سازد. عاشورا نیازمند زنده نگاه داشتن نیست بلکه خود آب حیات جاودانی است که به همه جوامع، زندگی و جان می‌بخشد. این ماییم که هر دم از حماسه‌اش جان می‌گیریم و در سوگواری‌هایش تازه می‌شویم و این ماییم که از بازخوانی‌اش، کمال می‌یابیم. برای ما حسین (ع) کشتی نجات است و نامش آبروست و راهش، مقصد. این اقبال بلند ما ایرانیان است که فرهنگمان با عاشورا آمیخته است، این فخر ماست که هر ساله، حماسه‌ای یگانه را مرور می‌کنیم، ایستادگی در برابر ظالم را ارج می‌نهیم، بر مظلوم می‌گرییم و می‌آموزیم که رستگاری جز آزادگی نیست.

این از افتخارات بزرگ یک ملت است که بزرگترین آئین‌ها، فراگیرترین مراسمات و پرشکوه‌ترین حضور جمعی‌اش، کُرنش راستین آن ملت در برابر آزادگی باشد. ما ملت بزرگی هستیم چرا که فرهنگ دیرپای ما، آنچه که هویت‌مان می‌بخشد، سیراب از اخلاق و معنویت است. محرم، ظرفیت فرهنگی بی‌پایانی است برای بالندگی معنوی ایرانیان، ظرفیتی مانا که می‌تواند پیشران ایران به سوی جامعه‌ای حق‌مدار و حقیقت‌جو باشد. ما نمی‌توانیم و نباید از این چشمه‌ی جوشان، از این ظرفیت بی‌بدیل، از این فرهنگ ایستاده بر اوج، دست برکشیم که هرچه داریم از محرم و صفر داریم.

شیوع کرونا، تمام وجوه زندگی را در پهنه گیتی دگرگون ساخت و گریزی برای انسان امروز باقی نماند جز اینکه سازگارتر و منعطف‌تر شود. سازگاری با شرایط تازه و رعایت دستورالعمل‌ها نه تنها وظیفه‌ای شهروندی که امری اخلاقی و دینی است و قابل انتظار بود که شهروندان دین‌دار چه در ادای مسؤولیت و چه در پایبندی به اخلاق، پیشگام باشند؛ که بحمدالله چنین شد. شکوه آئین‌های عاشورایی نه فقط در تجمعات متراکم، نه فقط در صف‌های طولانی و نه فقط در پرشماری مراسمات پرجمعیت که در خلاقیت و ایده‌هایی است که می‌خواهد در هر شرایط و در هر زمانه‌ای، یاد سالار شهیدان را در دل و زبان داشته باشند.

محرّم امسال، جلوه‌ای پرشکوه از نهایت دلدادگی عزاداران حسین (ع) بود؛ آن هنگام که در مجاهدتی نوآورانه، مجالس کوچک و محلی را به کوچه‌ها بردند، مجالس بزرگ و نامدار را «برخط» به خانه‌ها آوردند و مجالس روضه و سینه‌زنی در فضای باز را به زینت نظم و فاصله آراستند. اینک دقیق‌ترین تصاویر از رعایت فاصله‌گذاری در حافظه‌ی جمعی ما تصاویری است که از عزاداری‌های امسال بر جای خواهد ماند و چه غرور و افتخاری گرانسنگ‌تر از این. جامعه‌ی مدنیِ مذهبی ما، در دیگرخواهی، رواداری و مسؤولیت‌پذیری، خوش درخشید و این بی‌گمان سرمایه‌ای برای آینده‌ی ایران است.

به عنوان رئیس‌جمهور و خادم ملت ایران، از تمام شهروندانی که مسؤولانه محدودیت‌ها را پذیرفتند سپاسگزاری می‌کنم؛ خاضعانه قدردان و ارج‌گذار تمام بانیان مجالس و گردانندگان هیئات مذهبی هستم آنانکه به شایستگی امانت‌داری کردند و بر حفظ جان عاشقان امام حسین (ع) اهتمام ورزیدند که چه چیز ارجمندتر از زندگی و جان انسان. نمی‌توانم در برابر آنانکه به سنت حسینیِ امر به معروف اهتمام ورزیدند و منابر و فضاهای تبلیغی هیأت را به فرصتی برای آگاهی‌بخشی و دعوت شهروندان به مراعات بایدها بدل کردند، سر فرود نیاورم که چه معروفی بالاتر از دعوت به سلامتی.

از مراجع عظام تقلید و علمای روشن‌اندیشی که با فتاوای خود راه گشودند عمیقاً سپاسگزاری می‌کنم. در پایان نیز باید به ابتکار الهام‌بخش مقام معظم رهبری که چراغ مراسم سالانه حسینیه امام (ره) را روشن نگاه داشتند و در تصویری بدیع و ماندنی، تنها خود پای منبر و روضه نشستند و اینچنین از هزاران میهمان «برخط» میزبانی کردند، ادای احترام کنم.

محرم نیز به مانند نوروز و رمضان امسال، مجالی برای بروز عقلانیت جمعی و مسئولیت ایرانیان شد؛ روزهای سختی گذشت و روزهای سختی می‌گذرد اما اندوخته‌ی مدنی و معنوی ما از این هنگامه‌های دشوار، ایران را در پیمودن مسیر توانمندتر خواهد ساخت.

السلام علیکم ورحمة الله وبرکاته

حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ی ایران نه فقط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • همدان با رفع نواقص گذشته در اکسپوی امسال درخشید
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه