Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قائنات در مجلس شورای اسلامی گفت: تردد وزرا، روسا و مدیران در کمیسیون حقوقی کمتر از دیگر کمیسیون‌هاست و نمایندگان برای پیگیری بهتر و بیشتر مطالبات حوزه‌های انتخابیه خود به عضویت در دیگر کمیسیون‌های تخصصی گرایش دارند.

"سلمان اسحاقی" در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: بعد از بازگشت نمایندگان از حوزه های انتخابیه قرار است طرح دو فوریتی با هدف اصلاح آیین نامه داخلی مجلس ارائه شود که بر مبنای آن کمیسیون حقوقی با حداقل اعضا تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از طرح ها و لوایح ارائه شده در مجلس شورای اسلامی باید از کمیسیون قضایی و حقوقی عبور کنند و از نظر حقوقی و قضایی کارشناسی شوند، اما به دلیل تشکیل نشدن این کمیسیون، به طور عملی هیچ کار کارشناسی حقوقی و قضایی درباره طرح ها و لوایح مطرح شده، صورت نمی گیرد.

نماینده قائنات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر تعداد زیادی از نمایندگان مجلس دارای تخصص حقوقی و قضایی هستند و در سوابق خود قضاوت، وکالت و دادستانی دارند اما این همکاران تمایلی به عضویت در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ندارند.

وی افزود:  امیدواریم زمانی برسد و مجلس اراده کند که کمیسیون قضایی و حقوقی نخستین کمیسیون تخصصی تشکیل شده در مجلس باشد و بعد از آن نوبت به تشکیل دیگر کمیسیون های تخصصی برسد.

اسحاقی گفت: از آنجا که تردد وزرا، روسا و مدیران در کمیسیون حقوقی نسبت به سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس کمتر است، اراده و تمایل نمایندگان برای عضویت در این کمیسیون نیز کمتر است.

وی افزود: نمایندگان برای پیگیری بهتر و بیشتر مطالبات حوزه های انتخابیه به عضویت دیگر کمیسیون های تخصصی گرایش دارند در حالی که نماینده در کنار توجه و پیگیری مطالبات محلی، باید نگاه ملی داشته باشد و کمیسیون قضایی و حقوقی از این نگاه ملی برخوردار است اما واقعیت این است که تمایلی از سوی نمایندگان برای عضویت در آن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در برخی موضوعات نیاز به ارائه به جرم شناسی و ارائه طرح های قضایی و حقوقی است، ادامه داد: برای مثال رییس جمهوری چندی پیش در سخنان خود به برخورد با متخلفان کرونا اشاره کرد. کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس جایی است که باید برای این موضوع اقدام کند و طرح ارائه داده یا از دولت بخواهد که در این باره  لایحه دهد، اما متاسفانه هنوز کمیسیون تشکیل نشده است.

نماینده قائنات در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه طرح دو فوریتی تشکیل کمیسیون با حداقل اعضا یکبار در صحن مطرح شد و رای نیاورد، گفت: هیات رییسه هم در حال حاضر موافق این طرح است زیرا وقفه بیشتر در تشکیل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، نوعی خلاء حقوقی و قضایی در طرح ها، لوایح و مصوبات مجلس ایجاد می کند.

به گزارش ایرنا، با گذشت سه ماه از تشکیل مجلس یازدهم و تشکیل دیگر کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی، کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی هنوز تشکیل نشده و طرح ها و لوایح حقوقی مربوط به این کمیسیون بلاتکلیف است./

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس دیگر کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی کمیسیون حقوقی حقوقی و قضایی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب رفع شد، از ارسال مجدد این لایحه به شورای نگهبان خبر داد.   به گزارش تسنیم، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.   وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.   رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.   با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: گشت ارشاد فقط برای دختران و زنان ایرانی است؟ هشدار مجلس به مدیران درباره تخلف خانواده‌شان در حوزه عفاف و حجاب (فیلم) آیت الله نوری همدانی : آغاز برنامه « طرح نور » در زمینه حجاب توسط نیروی انتظامی امری مبارک و مورد حمایت است / درباره حجاب به شدت‌ حساس هستيم/ درباره اقتصاد و معیشت مردم داد زدیم و نگرانیم

دیگر خبرها

  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی