Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امیدواریم با همکاری شبکه بانکی، پرداخت وام حمایتی شرکت‌های حمل و نقل ریلی آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا، از نیمه شهریور آغاز شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از صدا و سیما، سعید رسولی در خصوص پرداخت وام حمایتی به شرکت‌های حمل و نقل ریلی آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا، گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، قرار است ۹۴۰ میلیارد تومان وام به شرکت‌های حمل و نقل مسافری در بخش صنعت ریلی که از این بیماری و بدلیل کاهش شدید درآمد‌های خود متضرر شده اند، پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر راه و شهرسازی، افزود: برای هر شرکت سهمیه‌ای تعریف شده و این شرکت‌ها برای طی مراحل اداری به بانک‌های عامل معرفی شده اند، اما تا امروز، هیچ شرکت حمل و نقل ریلی این وام را دریافت نکرده است.

رسولی، با اشاره به کاهش شدید درآمد شرکت‌های مسافری ریلی پس از شیوع کرونا، افزود: در شش ماه گذشته درآمد شرکت‌های بخش مسافری راه آهن به شدت کاهش یافته و وضعیت درآمدی اکثر آن‌ها حاد شده است و با توجه به اینکه بر اساس مقررات وزارت راه و شهرسازی و همچنین تعهدات اخلاقی خود شرکتها، هیچ یک از کارکنان این بخش تعدیل و اخراج نشده اند، از شبکه بانکی توقع داریم که در پرداخت این وام به شرکت‌ها تعجیل کند.

وی افزود: پرونده اکثر شرکت‌های مشمول دریافت وام در مرحله تکمیل مدارک یا سپردن وثیقه است و بر اساس پیگیری‌های جدی که در سطح وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه آهن شده است امیدواریم حداکثر تا نیمه شهریور، تعدادی از شرکت‌ها موفق به دریافت این وام حمایتی شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمل و نقل ریلی وام کرونا وزیر راه وشهرسازی شرکت های حمل و نقل حمل و نقل ریلی راه و شهرسازی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد

نائب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد از حذف دوباره رام قطار سریع‌السیر تهران - یزد خبر داد.

محمدمهدی رجایی‌فرد امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فاجعه‌ای بزرگ در حمل و نقل ریلی یزد رقم خورده که موجب گلایه بسیاری از ماست. از ایام شیوع کرونا، به هر بهانه‌ای بود چند قطار را از مسیر یزد حذف کردند و بعد از دو سال پیگیری استاندار، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی و مسؤولان راه آهن یزد، این قطار سریع‌السیر به یزد آمد و قرار بود دو رام از این قطار به یزد بیاید؛ اما همین یک رام قطار افزوده‌شده نیز در دعوای بین راه آهن و یکی از شرکت‌ها، از یزد گرفته شد و هیچ اعتراض یا پیگیری از سوی مسؤولان انجام نشد.

او بیان کرد: ارکان اصلی راه‌آهن در کلان مسؤولیت‌های خود می‌داند که باید ۳۳ درصد بار کشور از یزد عبور کند و یک‌سوم درآمد راه‌آهن کشور از یزد است و مسیر یزد را صرفاً باری و درآمدی می‌دانند پس چرا باید به وظیفه اجتماعی خود در قبال مردم یزد عمل کنند و با این همه آلودگی ایجادشده حداقل چند قطار مسافرتی برای رفاه مردم و گردشگران در نظر بگیرند.

رجایی‌فرد با اشاره به این‌که احتمالاً به علت تردد قطارهای باری، قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است، ادامه داد: این خواسته زیادی نبود که روزانه ۶۰۰ نفر ظرفیت از حمل و نقل ریلی یزد حذف شد، کجا هستند مسؤولان یزد که پاسخگو باشند در حالی که دو هفته است این قطار حذف شده است و همه قرار بود پیگیری کنند.

وی با اشاره به این‌که مدیران راه‌آهن وعده‌های زیادی دادند که به‌زودی مشکل حل می‌شود، گفت: دو هفته گذشته و هیچ‌کدام اقدامی نکرده‌اند. از سوی دیگر، شهرهایی مانند شیراز، اصفهان، کرمان و دیگر همجواران ما هر کدام روزانه چهار تا پنج قطار دارند و ما روزانه یک قطار ترنست که آن نیز حذف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند