Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  میرجلیلی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: شریان‌های حیاتی آب، برق، گاز و همچنین تلفن ۹۳ روستای استان که از سیلاب متاثر یا به صورت کامل قطع شده بود، به صورت پایدار برقرار شده است.

او افزود: بلافاصله بعد از بارندگی‌های بی‌سابقه اوایل شهریور امسال در استان، عملیات امداد و نجات با موفقیت و بدون تلفات جانی در سطح استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرجلیلی بیان کرد: با دستور استاندار مبنی بر بسیج تمامی امکانات و تجهیزات برای بازسازی زیرساخت‌های خسارت دیده، خوشبختانه در ساعات اولیه تمامی محور‌های مواصلاتی استان که در برخی نقاط کاملا مسدوده شده بود، بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید

خسارت هزار میلیارد ریالی باران تابستانه در شهرستان بیرجند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: با تلاش دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران و نیرو‌های بسیجی تاکنون هشت رشته قنات و ۱۲ منبع آبی روستاییان که آب شرب مردم روستا را تامین می‌کند، بدون وقفه و حتی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی احیا و بازگشایی شدند و بقیه آن‌ها در دستور کار ستاد مدیریت بحران قرار دارد.

او تصریح کرد: اکیپ‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و همچنین نمایندگان شرکت‌های بیمه‌ ای از روز چهارشنبه هفته گذشته در روستا‌ها مستقر شدند تا برای اولین بار در تاریخ خراسان جنوبی علاوه بر تسهیلات و کمک بلاعوض که بنیاد مسکن می‌دهد، در بیمه کردن ۸۶ هزار واحد مسکونی روستایی، شرکت‌های بیمه‌ای جبران خسارت واحد‌های مسکونی را انجام دهند.

سامانه بارشی از روز یکشنبه هفته گذشته در استان خراسان جنوبی فعال شد که اوج فعالیت آن روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه بود و تا صبح پنجشنبه ادامه داشت.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و بیشترین مشکلات و خسارات ناشی از بارش‌های رگباری اخیر در شهرستان‌های بیرجند و خوسف به ویژه مناطق روستایی گزارش شده است.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خسارت سیل روستای سیلزده تلفات جانی شریان های حیاتی خراسان جنوبی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، امروز نشست روسای ستاد‌های عتبات عالیات شهرستان‌های استان در روستای مهموئی بیرجند برگزار شد تا در آن برنامه‌های این ستاد‌ها در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شود.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در این مراسم گفت: تعهد مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات در سال ۱۴۰۲، ۱۷۰ درصد محقق شده است.
جوینده افزود: هر نفر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعهد داشته اند در حالی که ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان محقق شده که نشان از عشق و ارادت مردمان استان به اهل بیت (ع) است و این رقم قطعا در سال ۱۴۰۳ افزایش خواهد یافت.
با اشاره به اینکه روستای مهمویی روستای نمونه کشور در کمک به بازسازی عتبات عالیات است گفت: بطور میانگین هر نفر از مردم این روستای ۷۵۰ نفری در سال گذشته ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده اند که یک رکورد است.
صالحی مسئول استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور هم با اشاره به ارادت مردم ایران به اهل بیت (ع) گفت: در این بین مردم خراسان جنوبی سرآمد کشورند که نشان ولایت مداری مردمان این استان است.
در این مراسم از ستاد‌های برتر عتبات عالیات استان نیز تجلیل شد.
همچنین عصر امروز با حضور استاندار از رئیس شورای اسلامی روستای مهموئی به عنوان روستای نمونه کشور در بازسازی عتبات عالیات تجلیل شد.
استاندار در این دیدار با تجلیل از عشق و ارادت مردم روستای مهمویی برای بازسازی عتبات عالیات گفت: خراسان جنوبی الگویی برای بازسازی عتبات است و این کم‌های علاوه بر بازسازی اعتاب مقدسه، زمینه فرهنگ سازی برای این امر مقدس را هم فراهم می‌کند.
آقای قناعت با اشاره به خشکالی بیش از ۲ دهه در استان گفت: برای حل مشکل خشکسالی دولت سیزدهم طرح انتقال آب از دریای عمان را در دستور کار دارد که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ اولین سهمیه آب از این طریق به استان اختصاص می‌یابد.
در این جلسه مشکلات روستای مهموئی از جمله برق رسانی به بارگاه‌های زرشک، تکمیل سالن ورزشی و الحاق زمین مطرح شد که مقرر شد در جلسه‌ای با حضور استاندار بررسی شود.
همپنین امروز طرح آبرسانی به روستای مهمویی آغاز شد و قرار شد تا هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • آخرین خبرها از سیلاب زیرکوه/کنکوری ها با کمک ارتش به آزمون رسیدند
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت