Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه از رصد و پایش وضعیت فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان با هدف ارتقاء سطح امنیتی خبر داد و گفت: در کرمانشاه شاهد افزایش سطح دانش امنیت سایبری در بین کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریار بهنیا با اشاره به بروز بحران در سطوح وسیع، افزود: موضوع آمادگی عمومی از مولفه‌های اساسی است بنابراین سنجش میزان آمادگی سازمان‌ها، دستگاه‌ها و بخش‌های عمومی و خصوصی فعال در فضای تبادل اطلاعات استان از منظر امنیت سایبری و فناوری‌های امنیت سایبری بسیار حائز اهمیت است.

او از جمله اقدامات در حوزه پدافندغیرعامل در استان، به اعمال مقررات و سیاست‌های مربوط به امنیت سایبری برای هدایت درست و موثر دستگاه‌های اجرایی و توسعه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های امنیت سایبری و انجام اقدامات تاب‌آوری در حوزه امنیت اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین هدف پدافندغیرعامل صیانت و حفاظت از سرمایه‌های ملی است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، تمرکز بر تغییرات راهبردی امنیت سایبری و بهبود آمادگی برای بحران‌های آینده را با ایجاد فرصت‌های جدید، موضوع مهمی خواند و گفت: باتوجه به شرایط حساس کنونی، شناسایی دارایی‌ها و سرمایه‌های سایبری در همه بخش‌های دولتی و خصوصی موثر است.

بهنیا بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در جهت توانمندسازی مدیران وکارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان، شاهد افزایش سطح دانش امنیت سایبری در بین کارشناسان آی تی (IT) دستگاه‌های اجرایی استان هستیم.

رئیس کارگروه دفاع سایبری پدافند غیرعامل استان کرمانشاه، افزود: در بازدید‌های انجام شده، وضعیت فناوری اطلاعات اکثر دستگاه‌های اجرایی روند روبه رشدی داشته و برای برخی از ادارات، پکیج رفع نواقص و مشاوره راهبردی ارائه شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به رشد میزان ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی در بستر فناوری اطلاعات، گفت: امنیت یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مباحث از نقطه نظر پدافند سایبری است که این موضوع به طور مستمر از سوی تیم‌های کمیته فنی سایبری کارگروه درحال پایش است.
انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا در برابر بدافزار رهاشده PlugX USB آسیب‌پذیرند. این بدافزار خطرناک، تکثیرپذیر است و ردپای آن در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور ۱۴۰۲) در حدود ۲٫۵ میلیون آدرس IP آشکار شده است.

بنا بر گزارش مؤسسهٔ امنیتی سکویا (Sekoia) بیش از ۸۰ درصد از تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفته‌اند. بدافزار PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرده است.

بدافزارهای USB پیشین، معمولاً کشورهایی را تحت تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد، مثلا بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند.

محققان شرکت سکویا می‌گویند که بدافزار PlugX USB از طریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی یواس‌بی (فلش‌مموری) به‌راحتی بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های سکویا نشان می‌دهد که روزانه حدود ۹۰هزار تا صدهزار دستگاه به PlugX USB آلوده می‌شوند.

سکویا از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده تا از طریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ زیرا PlugX USB از طریق دستگاه‌های یواس‌بی بین سیستم‌ها منتقل می‌شود.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده می‌شده و عمدتا برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی از آن برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شده است. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. تنها توصیه مفید، آن است که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901335 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی