Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:11:10 GMT

ثبت بدترین عملکرد اقتصادی تاریخ سوئیس

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۳۳۶۶

ثبت بدترین عملکرد اقتصادی تاریخ سوئیس

اقتصاد سوئیس بیش از هشت درصد کوچک شد.

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، رشد اقتصادی سوئیس در سه ماهه دوم امسال در شرایطی به منفی ۸.۲ درصد رسید که پیش‌بینی‌ها حکایت از رشد اقتصادی منفی ۷.۸ درصدی این کشور داشت. این رشد هم‌چنین ۶.۴ درصد کمتر از رشد ثبت شده این کشور در سه ماهه نخست سال جاری بوده است و بدترین رشد اقتصادی فصلی سوئیس از زمان ثبت آمارهای مربوطه در سال ۱۹۸۰ تاکنون محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوییس نیز به مانند سایر همسایگان خود قرنطینه سراسری و محدودیت های گسترده در فعالیت های کسب و کارها وضع کرده که همین مساله موجب کاهش شدید تقاضای مصرفی و  جریان سرمایه ای شده است. در بین بخش های مختلف، سرمایه گذاری با رشد منفی ۱۱.۷ درصدی بدترین عملکرد را در بین بخش های مختلف داشته است و پس از آن نیز مصارف شخصی با منفی ۴.۷ درصد و ساخت و ساز با منفی چهار درصد قرار دارند.

مخارج دولت طی این مدت ۰.۲ درصد افزایش یافته است که ۰.۶ درصد بیشتر از مدت مشابه فصل قبل است. با این حال کاهش تقاضای خارجی برای کالاهای ساخت سوئیس در این مدت، تاثیر زیادی در کاهش رشد این کشور داشته است. صادرات سوئیس در دومین فصل سال ۳.۷ درصد و واردات این کشور ۲.۹ درصد کاهش داشته است.

انجمن صنایع ماشینی این کشور در یادداشتی هشدار داده است ۸۰ درصد اعضایش مجبور شده اند برای تداوم فعالیت های خود از دولت درخواست کمک کنند. این انجمن رشد اقتصادی امسال سوییس را منفی ۶.۷ درصد پیش بینی کرده و افزوده است تا سال آینده رشد به محدوده مثبت باز نخواهد گشت.

متوسط رشد اقتصادی فصلی سوئیس در بازه زمانی ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۹ معادل ۰.۴۴ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به سه ماهه پایانی سال ۱۹۹۹ با ۲.۴ درصد و پایین‌ترین نرخ رشد ثبت شده نیز رشد منفی ۱.۹ درصد سه ماهه پایانی سال ۲۰۰۸ بوده است.

به منظور کمک به تقویت رشد اقتصادی و افزایش رقابت پذیری تولیدکنندگان خارجی، بانک مرکزی سوییس به طرز فعالانه ای وارد بازار ارز شده و نرخ بهره را نیز به منفی ۰.۷۵ درصد کاهش داده است که کمترین نرخ بهره تاریخ این کشور محسوب می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوييس رشد اقتصادی سه ماهه ۷ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • سقوط بدترین تیم تاریخ از لالیگا!
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم