Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@06:54:46 GMT

سینوپک چین بیش از ۳ میلیارد دلار ضرر کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۷۴۶

سینوپک چین بیش از ۳ میلیارد دلار ضرر کرد

‍‍‍‍‍‍

بزرگترین پالایشگاه نفت آسیا اعلام کرد ۲۱.۷۲۵ میلیارد یوان (۳.۱۷ میلیارد دلار) در ۶ ماه اول ۲۰۲۰ ضرر کرده است. این اولین دوره شش ماهه ایست که شرکت سینوپک ضرر و زیان ثبت میکند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، شرکت نفت و مواد شیمیایی سینوپک چین در روز یکشنبه اولین ضرر و زیان خالص خود را در شش ماه اول سال جاری میلادی در بحبوحه کاهش تقاضا به خاطر محدود شدن فعالیت های صنعتی و کاهش مسافرت ها در اثر همه گیری ویروس کرونا اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بزرگترین پالایشگاه نفت آسیا اعلام کرد21.725  میلیارد یوان (3.17 میلیارد دلار) در 6 ماه اول 2020 ضرر کرده است. این اولین دوره شش ماهه ایست که شرکت سینوپک ضرر و زیان ثبت میکند.

 شرکت سینوپک در سال گذشته میلادی 32.206 میلیارد یوان سود خالص داشت. این شرکت 1.943 میلیارد یوان در سه ماهه دوم سال جاری میلادی از دست داد. این رقم در سه ماهه اول برابر با 19.782 میلیارد یوان بود.

سینوپک اعلام کرد عملیات ها و سوددهی آن از سه ماهه دوم تا حالا به صورت ماهانه رو به بهبود بوده و عملکرد آن تثبیت شده است.

 درآمد سینوپک در نیمه اول سال جاری میلادی 31 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشت و به 1.03 تریلیون یوان رسید. فروش محصولات پالایشی این شرکت به خاطر کاهش مصرف انرژی، 26.1 درصد پایین آمده است.

باوجود همه گیری کرونا؛ واردات نفت چین در نیمه اول 2020 افزایش یافتتلاش ایران برای استفاده از فرصت افزایش تقاضای نفت چین

 سینوپک با اشاره به اینکه تقاضا برای نفت پالایش شده به شدت کاهش یافته و رشد تقاضا برای مواد پتروشیمی هم کند شده اعلام کرد:« صنعت نفت مشکلات بی‌سابقه ای را تجربه می کند».

 پالایش نفت خام شرکت سینوپک 10.5 درصد کاهش یافته و به 110.95 میلیون تن معادل 4.45 میلیون بشکه در روز رسیده است. این شرکت که به تازگی یک پالایشگاه جدید با ظرفیت 200 هزار بشکه در روز در جنوب چین راه اندازی کرده، قصد دارد پالایش نفت را تا 130 میلیون تن (5.1 میلیون بشکه در روز) در نیمه دوم سال افزایش دهد.

 شرکت سینوپک 140.27 میلیون بشکه (771000 بشکه در روز) نفت خام تولید کرده که یک درصد کمتر از سال گذشته است. تولید گاز طبیعی این شرکت 0.1 درصد افزایش یافته و به 512.41 میلیارد فوت مکعب رسیده است. سینوپک قصد دارد در نیمه دوم سال جاری میلادی 138 میلیون بشکه نفت و 580.5 میلیارد فوت مکعب گاز تولید کند.

 انتهای پیام/179

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... شرکت آمریکایی چورون ۸.۳ میلیارد دلار ضرر کرد شرکت خودروسازی رنو فرانسه ۷.۳ میلیارد یورو در ۶ ماه ضرر کرد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... شرکت آمریکایی چورون ۸.۳ میلیارد دلار ضرر کرد شرکت خودروسازی رنو فرانسه ۷.۳ میلیارد یورو در ۶ ماه ضرر کرد پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ تکرار/ هشدار درباره شوک جدید ارزی و افزایش شدید تورم با تک نرخی شدن ارز ۲ پرونده ۵۰ هزار مستأجر در کارتابل بانک‌ها/گروه‌های جدید مشمول وام ودیعه مسکن می‌شوند ۳ قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۶/۰۹ ۴ توضیحات بنیاد مستضعفان درباره اتفاقات روستای ابوالفضل اهواز ۵ واردات رسمی ۱۲۰ هزار بشکه در روز نفت ایران توسط چین در ماه ژوئیه ۶ عرضه ۵ محصول ایران‌خودرو در طرح پیش فروش شهریور+اسامی خودروها و شرایط ثبت‌نام ۷ عراق از آمریکا برنج وارد می‌کند ۸ هشدار درباره شوک جدید ارزی و افزایش شدید تورم با تک نرخی شدن ارز مهمترین اخبار اقتصادی سندسازی و جابه‌جایی تخصیصها با هدف جذب اعتبار در دستگاهها/ هزاران میلیارد پروژهِ‌ عمرانی به دلیل فرایندِ بودجه‌ریزی زمین‌گیر شد افزایش ۲۵ درصدی حداقل دستمزد کارگران در قطر عربستان ۲ میدان کوچک نفت و گاز کشف کرد پیگیریهای جدید برای تعیین تکلیف پرونده‌های خاک خورده قاچاق سوخت/ چرا بعد از ۸ سال پرونده‌های دهها میلیاردی قاچاق تعیین تکلیف نشد؟ مهمترین اخبار تسنیم گزارش| ایران اسلامی در عزای سید و سالار شهیدان / عاشقان و دلسوختگان امام حسین (ع) ‌شور و شعور حسینی را به نمایش گذاشتند‌ + تصاویر مراسم خیمه سوزان عصر عاشورا - میدان امام حسین (ع) حمله موشکی به اطراف فرودگاه بغداد اختصاصی تسنیم| جزییات جدید از پرونده قرارداد ویلموتس/ رد پیشنهاد توافق با مربی بلژیکی از سوی تاج عملیات بغداد: طرح امنیتی ویژه روز عاشورا «موفقیت‌آمیز» بود درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سال جاری میلادی میلیارد دلار میلیارد یوان میلیون بشکه شرکت سینوپک بشکه در روز ۳ میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد

ایتنا- ساندار پیچای، مدیرعامل آلفابت (شرکت مادر گوگل) در آستانه دستیابی به ثروت ۱۰ رقمی است که یک دستاورد کم‌سابقه برای یک مدیر فناوری غیربنیانگذار است.
از زمانی که پیچای ۵۱ ساله در سال ۲۰۱۵، مدیرعامل گوگل شد، ارزش سهام این شرکت بیش از ۴۰۰ درصد رشد کرد و عملکرد قابل توجهی در مقایسه با عملکرد شاخص‌های اس اند پی ۵۰۰ و نزدک در مدت مشابه داشت. ارزش سهام این شرکت روز جمعه پس از انتشار گزارش درآمدهای سه ماهه اول که بهتر از حد مطلوب بود، به رکورد جدیدی رسید. درآمد این شرکت با رشد مبتنی بر هوش مصنوعی در واحد رایانش ابری، تقویت شد. همچنین، برای نخستین بار در تاریخ خود، سود نقدی معرفی کرد.

بر اساس داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، افزایش ارزش سهام این شرکت در کنار پاداش سنگین سهام که ساندار پیچای را به یکی از پردرآمدترین مدیران عامل جهان تبدیل کرده است، ثروت او را به نزدیک به یک میلیارد دلار رسانده است.

این یک پیشرفت قابل ملاحظه برای ساندار پیچای است که اهل چنای هند است و در یک آپارتمان دو اتاقه بزرگ شد که او و برادر کوچکترش، در کف اتاق نشیمن می‌خوابیدند. او در مصاحبه‌هایش گفته است که در طول دوران کودکی‌اش، تلویزیون یا خودرو نداشتند. گاهی حتی آب لوله کشی هم نداشتند.

اولین تلفن، وقتی ۱۲ سال داشت وارد خانه آنها شد و به گفته خودش، او را با امکانات فناوری آشنا کرد. این موضوع، همراه با کنجکاوی در مورد شغل پدرش به عنوان مهندس برق شرکت انگلیسی  GEC،، پیچای جوان را به صنعت فناوری جذب کرد.

او در مدرسه، عالی بود و سرانجام توانست به موسسه معتبر فناوری هند در خاراگپور راه پیدا کرده و در رشته مهندسی تحصیل کند. وقتی او بورسیه تحصیلی دانشگاه استنفورد را دریافت کرد، پدرش ۱۰۰۰ دلار از پس انداز خانواده (بیش از حقوق سالانه‌اش) برداشت تا هزینه بلیت هواپیمای پیچای و سایر هزینه‌هایش را تامین کند.

پیچای در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۴ گفت: پدر و مادرم همان کاری را کردند که بسیاری از والدین در آن زمان انجام می‌دادند. آنها بخش زیادی از زندگی خود را فدا کردند و از درآمد قابل تصرف خود برای اطمینان از تحصیل فرزندانشان استفاده کردند.

او پس از اخذ مدرک عالی دیگر در مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا، مدتی به عنوان مشاور در شرکت مک‌کنزی فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۴ به عنوان مدیر محصول به گوگل پیوست و ساخت پروژه‌های بزرگی مانند نوار ابزار گوگل و گوگل کروم را مدیریت کرد.

تسهیل کننده بزرگ
پیچای در سال ۲۰۱۵ توسط لری پیج یکی از بنیانگذاران گوگل، به عنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد، در حالی که خود پیج، مدیر عامل هلدینگ تازه تاسیس آلفابت شد. پیچای، سمت مدیرعامل آلفابت را در سال ۲۰۱۹، پس از این که لری پیج و سرگئی برین، بنیانگذار دیگر گوگل، از مدیریت امور روزانه کنار رفتند، بر عهده گرفت.

برین و پیج که مجموعا حدود ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی خالص دارند، در نامه‌ای در سال ۲۰۱۹ درباره پیچای چنین گفتند: از زمان تاسیس آلفابت، هیچ کسی نیست که بیشتر به او اعتماد کرده باشیم و هیچ فردی بهتر از او برای هدایت گوگل و آلفابت به سمت آینده، وجود ندارد.

پیچای در دوران مدیرعاملی خود، بر گسترش لاین محصولات گوگل و اضافه شدن دستیار گوگل، گوگل هوم، گوگل پیکسل، گوگل ورک اسپیس و محصولات دیگر، نظارت داشته است. او همچنین اولین کسی بود که از هوش مصنوعی استقبال کرد و آن را «فرصت یک باره در یک نسل» نامید.

در حالی که آلفابت به دلیل محصولات هوش مصنوعی خود، ‌هدف انتقاد قرار گرفته است و برخی از سرمایه‌گذاران توانایی این غول فناوری را برای رقابت با شرکت  OpenAI زیر سوال برده‌اند، گزارش درآمد اخیر، این اطمینان را ایجاد کرد که هزینه‌های صورت گرفته برای این فناوری، در حال به ثمر نشستن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دارایی خالص پیچای شامل ۴۲۴ میلیون دلار دارایی سهام و همچنین حدود ۶۰۰ میلیون دلار به دست آمده از فروش سهام از زمانی است که مدیرعامل شد. شاخص ثروت بلومبرگ فرض را بر این گذاشته که سهام فروخته شده برای سرمایه گذاری مجدد در بازار سهام، مورد استفاده قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • فیلم/حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟