Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:10:29 GMT

شمارش معکوس برای سیر صعودی آمار کرونا/ دو هفته صبر کنید!

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۹۶۷

شمارش معکوس برای سیر صعودی آمار کرونا/ دو هفته صبر کنید!

به گزارش خبرنگار مهر، با گذشت ۶ ماه از شیوع کرونا در کشور، همواره شاهد سیر نزولی و صعودی بیماری در مقاطع مختلف زمانی بوده ایم. به طوری که در فروردین و اردیبهشت، توانستیم بیماری را کنترل کنیم. اما، با تعطیلات خرداد، به یکباره روند بیماری صعودی شد و دوباره آمارها بالا رفت.

این وضعیت باعث شد تا موضوع اجباری شدن استفاده از ماسک در ستاد ملی مدیریت کرونا به تصویب برسد و از ۱۵ تیر ۹۹، استفاده از ماسک در فضاهای سربسته اجباری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند استفاده از ماسک و هشدارهای مکرر وزارت بهداشت نسبت به خطرات ابتلاء به کرونا، دست به دست هم داد تا دوباره آمار کرونا تا حدودی مدیریت شود. این در حالی است که نگرانی‌ها نسبت به تبعات مسافرت‌های غیر ضروری مردم، همچنان ادامه دارد.

قبل از شروع تعطیلات پشت سر گذاشته بود که مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت کشور نسبت به انجام سفرهای غیر ضروری هشدار داده بودند. اما، آنچه را از وضعیت جاده‌ها شاهد بودیم، حجم زیادی از مسافرت‌ها بود.

این وضعیت باعث شد تا وزیر بهداشت، با انتشار متنی در اینستاگرام، دلخوری خودش را از انجام مسافرت‌ها نشان دهد.

سعید نمکی نوشت: پس از روزهای سخت و نفس‌گیر و مهار موارد ابتلاء و مرگ و میر در اقصی نقاط کشور با تلاش شبانه روزی همکارانم و شهادت، ابتلاء و زمین‌گیر شدن تعدادی از آنها و نزدیک شدن مجدد مرگ و میرها به سمت دو رقمی ای کاش توانی، اختیاری، ابزاری یا مددی فراتر از تمنا و خواهش و التماس داشتم تا با این ترددهای بی‌رویه برای روزهای سخت خیز مجدد بیماری و زحمت و گرفتاری همکارانم مضطرب نمی‌شدم و تا این حد از مظلومیت، خستگی و بردباری‌شان شرم‌ساز نمی‌گشتم.

وزیر بهداشت نوشت: ای کاش می‌توانستم با تمسک به شیوه‌هایی سختگیرانه‌تر و تادیب اندکی که رعایت نمی‌کنند و با بی‌توجهی حقوق شهروندی انبوهی را که رعایت می‌کنند زیر پا می‌گذارند در مهار بیماری توفیقات بیشتری تقدیم مردم نازنین سرزمینم کنم. گرچه شهادت منتهی آرزوی ما در خدمتگزاری به مردم دردمند کشورمان است اما ای کاش عزیزترین فرزندان رنج کشیده‌مان به عنوان مدافع سلامت قربانی ساده‌انگاری و بی‌توجهی گروهی نمی‌شدند و ای کاش همگان با رعایت شیوه‌نامه‌ها فرصت بازتوانی دیگرمان ببخشند تا اگر خدایی ناکرده پاییزی سخت در راه بود همکاران رنجورم شاداب و با طراوت همچون گذشته در مقابل هجمه سنگین بیماری تاب آورند.

در همین حال، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با بیان اینکه وقوع پیک دوم کرونا بار زیادی بر دوش کادر درمان تحمیل کرد، گفت: مبتلا شدن کادر درمان، علاوه بر خارج شدن آنان از مدار، باعث فشار مضاعف به سایر نیروها می‌شود.

وی افزود: هم در عید نوروز، هم در عید فطر و هم در تعطیلات متراکم خرداد، این افزایش آماری برای ما اثبات شده است. یکی از عوامل پرخطر و پر ریسک سفرهایی است که انجام می‌شود، به ویژه در استان‌هایی که وضعیت قرمز بیماری را دارند هرگونه تردد می‌تواند در چرخش این ویروس اثر داشته باشد.

زالی ادامه داد: توصیه مؤکد ما این است که امسال بر خلاف سال‌های گذشته عزیزان در محل سکونت خود باقی بمانند و ترجیحاً از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند، زیرا ما فکر می‌کنیم اگر این سفرها اتفاق بیافتد و مجدداً یک چرخش انجام شود، پیک‌های بعدی بیماری زودتر از آنچه که در انتظار آن هستیم پدید می‌آید و طبیعتاً منجر به خستگی تیم درمانی شده و با توجه به حجم بالای کار تیم‌های درمانی می‌تواند بر استمرار خدمت رسانی تأثیر منفی داشته باشد.

این اظهارات فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، قبل از تعطیلاتی بود که حالا پشت سر گذاشته ایم و باید منتظر عواقب و تبعات آن در روزهای آینده بود. چرا که گفته می‌شود بروز موارد جدید ابتلاء، بین ۱۰ تا ۱۴ روز خودنمایی می‌کند.

این در حالی است که به فصل پاییز نزدیک می‌شویم و باید از هم اکنون خود را آماده آنفلوانزا کنیم که گفته می‌شود بعد از ۱۰ سال دوباره با شیوع بالایی از میزان ابتلاء همراه خواهد شد و این گونه است که نگرانی‌ها نسبت به شیوع همزمان دو بیماری ویروسی، تشدید شود.

شروین شکوهی متخصص بیماری‌های عفونی، ضمن هشدار در خصوص فرا رسیدن فصل پاییز و تقارن دو اپیدمی ویروسی کووید ۱۹ و آنفلوانزا، گفت: اگر فردی دچار علائم مشترک این دو بیماری شد، حتماً باید با مراکز بهداشتی و درمانی ارتباط برقرار کرده و در صورت نیاز به موقع درمان مناسب را دریافت کند تا زنجیره انتقال این دو ویروس کمرنگ شود.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: خطر ابتلاء به ویروس کووید ۱۹ در کمین تمام افراد، حتی کسانی است که تاکنون به کرونا مبتلا شده اند و ابتلای آنها ثابت شده است.

در همین حال، حمید عمادی رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی ره، به خبرنگار مهر، گفت: مقابله با بیماری تنفسی که واکسنی برای آن وجود نداشته باشد، کار خیلی سختی است.

کد خبر 5011601

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی بیمارستان ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پزشک سیما سادات لاری روز داروساز سعید نمکی محرم 99 آمار کرونا علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی تهران کووید 19 پلاسما سازمان غذا و دارو داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، در این مطلب قصد داریم تا گزارش فروش ماهانه گروه اوره و متانول که شامل ۸ نماد می‌باشد را مورد بررسی قرار دهیم. در این گروه نماد زاگرس برای سومین ماه پیاپی روند صعودی فروش خود را حفظ کرد.  ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000Iwt

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!