Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم مولوی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از زمانی که آسیب‌های موازی کاری و خنثی کردن اقدامات به سبب تغییر مدیریت‌ها و هدر رفت بودجه‌ها به سبب تصمیمات سلیقه‌ای و فاقد بنیه علمی بر سیستم مدیریتی کشور هویدا شد شهرداری‌ها و شوراهای شهر به عنوان مجموعه‌هایی که در تماس نزدیک با مردم بودند تغییرات علمی در شیوه اتخاذ تصمیمات مدیریتی را مد نظر قرار دادند که مهمترین گام آن اخذ تصمیمات بر مبنای مطالعات میدانی، برآوردهای سرزمینی، مطالعات و جمع بندی نظرات کارشناسان برنامه‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولوی با بیان اینکه مدیران شهری در حوزه آموزش شهروندی بنا بر تصمیمات و دیدگاه‌های شخصی، گاه تاکید و تمرکز بودجه‌ها را بر مسائل ترافیکی و گاهی نیز بر آموزه‌های اخلاقی و زمانی بر فرهنگ ورزش همگانی و آپارتمان نشینی می‌گذاشتند، اضافه کرد: این در حالی است که تاکنون تحقیق جامعی از نیازهای جامعه و راهکارهای حل این مسائل بر مبنای اصول شهرسازی جامعه‌شناسی، مفاهیم فرهنگی و دینی صورت نگرفته که بر این اساس در این راستا کمیته آموزش مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان نسبت به تدوین سند راهبردی آموزش شهروندی شهرداری همدان اقدام کرد.

مولوی گفت: امروزه دستیابی به توسعه اجتماعی نیازمند ترسیم نقشه راهی است که در آن اهداف منابع و الزامات به صورت شفاف و دقیق مشخص شده باشد.

وی افزود: در طرح سند راهبردی آموزش شهروندی شهرداری همدان پاسخگویی به تحولات محیطی و نیازهای شهر مد نظر قرار گرفته و ایجاد و توسعه بسترهای لازم برای انسجام بخشی و یکپارچگی در آموزش‌های شهروندی و نیز هماهنگی با سایر نهادهای استانی و ملی مؤثر در این بحث مورد توجه بوده است.

وی با بیان اینکه ضرورت تدوین سند راهبردی آموزش شهروندی شهرداری همدان در مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان با تشکیل کارگروهی ویژه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت، اظهار کرد: سند آموزش شهروندی شهرداری همدان دارای ساختاری نظام‌مند است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان با اشاره به اینکه این سند راهبردی به عنوان مبنای جهت‌گیری‌ها، تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها در شهر همدان با هدف ایجاد تحول در عرصه‌های مختلف برای نیل به توسعه پایدار و تحقق جامعه دانایی محور تدوین شده است، گفت: این سند دارای ویژگی‌هایی از آن جمله رویکرد چشم‌انداز محور با ترسیم آینده مطلوب و انگیزشی، استناد به اسناد فرادستی و اهداف عالیه مدیریت شهری همدان و تاکید بر ایجاد زمینه‌های مشارکت صاحبنظران و دست‌اندرکاران آموزش‌های شهروندی است.

مولوی به نقاط ضعف، قوت، چالش‌ها و فرصت‌های آموزش شهروندی در شهرداری همدان اشاره کرد و گفت: برای کمک به تطبیق افکار، گفتار و رفتار شهروندان با آنچه تعالیم دینی و قوانین جاری کشور برای یک شهروند مطلوب ترسیم کرده باید موارد کلانی شامل تعالی فرهنگ شهروندی و سبک زندگی ایرانی اسلامی، وجود شهر سالم و شهروندان با نشاط و شاداب، امکان دستیابی به شهر یادگیرنده و دانش‌بنیان، بسترسازی مشارکت فعال و اثربخش در تصمیم‌گیری، عمل آگاهانه و مسئولانه در امور اجتماعی و زندگی شهری برای دستیابی به توسعه پایدار شهری و حفظ و حراست از میراث فرهنگی اسلامی ایرانی و همدانی مد نظر قرار گیر

کد خبر 5011945

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش شهروندی ابراهیم مولوی شورای شهر همدان محرم 99 هفته دولت ویروس کرونا مراسم عزاداری ماه محرم شیراز بوشهر عاشورا آمار کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین گرگان شیوع کرونا شهرکرد مرکز پژوهش های شورای شهر همدان آموزش شهروندی شهرداری همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟