Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مهندس عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، روز چهارشنبه پنجم شهریورماه سال جاری، به همراه جمعی از معاونان و مدیران این شرکت، با حضور در مجتمع فولاد اسفراین، بر توسعۀ همکاری‌های دو شرکت و استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در تکمیل بیش از پیش زنجیرۀ فولاد تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه؛ مهندس عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، روز چهارشنبه پنجم شهریورماه سال جاری، به همراه جمعی از معاونان و مدیران این شرکت، با حضور در مجتمع فولاد اسفراین، بر توسعۀ همکاری‌های دو شرکت و استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در تکمیل بیش از پیش زنجیرۀ فولاد تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این خصوص گفت: فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین فولادساز ایران و منطقۀ خاورمیانه یکی از مشتریان اصلی فولاد اسفراین است. این شرکت در بسیاری از خطوط تولید خود و با رویکرد حمایت حداکثری از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی در نظر دارد همکاری‌های خود را با این شرکت گسترش دهد.
مهندس عظیمیان با اشاره به ابرپروژۀ نورد گرم شمارۀ 2 شرکت فولاد مبارکه گفت: ازآنجاکه فولاد اسفراین عمدۀ مادۀ اولیه قطعات یدکی فولادسازان را تولید می‌کند، بر آن شدیم تا در این بازدید زمینۀ همکاری بیش از پیش دو شرکت را برای استفادۀ حداکثری از ظرفیت‌های سازندگان داخلی بررسی کنیم.
مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص سطح همکاری‌های فولاد مبارکه و فولاد اسفراین گفت: در قرارداد احداث ابرپروژۀ 4.2 میلیون تنی نورد گرم شمارۀ 2 به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حدود 54 درصد این طرح عظیم باارزش 5 هزار میلیارد تومان در داخل کشور و 46 درصد آن توسط شرکت خارجی ساخته شود. این در حالی است که بخشی از سفارش‌های این پروژه، یعنی غلتک‌های نورد، می‌تواند توسط فولاد اسفراین تأمین گردد و از خروج ارز از کشور جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: به‌منظور عمل به فرمایش مقام معظم رهبری، تمام توانمان را در جهت بومی‌سازی به کار برده‌ایم، تاجایی‌که با سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه و حمایت‌های این شرکت از سازندگان داخلی، حدود 4 هزار قطعۀ استراتژیک موردنیاز کارخانه بومی‌سازی شده و حدود 6 هزار و 800 میلیارد تومان صرفه‌جویی شده است. به خاطر داشته باشیم در قرارداد قبلی احداث پروژۀ نورد گرم شمارۀ 2 که با شرکت‌های سازندۀ خارجی بسته شده بود، فقط تأمین 27 درصد تجهیزات از داخل در نظر گرفته شده بود؛ اما به‌دلیل تحریم‌های ثانویه، آن قرارداد منتفی شد و در قرارداد جدید با رویکرد ساخت حداکثری در داخل کشور سهم داخلی‌سازی به 54 درصد افزایش یافت و این امر از استراتژی و ارادۀ فولاد مبارکه برای تکیه بر دانش فنی مهندسان، کارشناسان و سازندگان داخلی نشان دارد.
فولاد مبارکه پشتیبان سازندگان داخلی و رونق تولید است
در جریان این بازدید، ایرج میرزائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیرعامل فولاد مبارکه و هیئت همراه در کارخانۀ فولاد اسفراین از حسن اعتماد مهندس عظیمیان به مجتمع اسفراین قدردانی کرد و گفت: این شرکت با فولاد مبارکه قراردادهای مختلفی در دست اجرا دارد، تاجایی‌که در حال حاضر از حدود 20 غلتک نورد فولاد مبارکه 10 غلتک به این شرکت ارسال شده است. همچنین پروژه‌های دیگری از فولاد مبارکه در فولاد اسفراین در حال اجراست.
وی در ادامه با اشاره به ارادۀ فولاد مبارکه برای استفاده از ظرفیت‌های فولاد اسفراین در ساخت پروژۀ نورد گرم شمارۀ 2 خاطرنشان کرد: تأمین غلتک‌های پشتیبان این پروژه که تعداد آن در حدود 68 عدد و وزن آن بسیار زیاد است، برای اولین بار در ایران اتفاق خواهد افتاد و این به دلیل پشتیبانی فولاد مبارکه از سازندگان داخلی و رونق تولید است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازندگان داخلی فولاد مبارکه مهندس عظیمیان فولاد اسفراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تفاهم‌نامه‌ علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت ساختمانی جاده امضا کرد.

این تفاهم‌نامه درراستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی آرش رنجبران و شرکت ساختمانی جاده به نمایندگی علی صدقی امضا شد.

راه‌اندازی واحد تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت ساختمانی جاده و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی از طریق سرای نوآوری اجتماعی و همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی- آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در چهار ماده و در دو نسخه به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد