Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با سفید شدن وضعیت بیماری کرونا در استان در هفته اول شهریور ماه امسال واحد ام آرآی فقط به بیماران مبتلا به تالاسمی ماژور و اینتر مدیا اختصاص یافت و از 117 بیمار در استان برای 92 بیمار ام آرآی قلبی کبدی انجام شد.

صدیق جدیدالاسلامی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اقدامات دانشگاه در خصوص خدمات تخصصی مورد نیاز بیماران مبتلا به تالاسمی ماژور و اینتر مدیا، اظهار کرد: تالاسمی ماژور براساس ماهیت بیماری، کم خونی شدید ایجاد می کند و برای درمان نیازمند تزریق خون مداوم و ادامه آن تا آخر عمر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکلات قلبی در بیماری تالاسمی به علت رسوب آهن ناشی از تزریق خون در قلب است، افزود:عارضه قلبی به عنوان علت اولیه مورتالیتی و یک علت اصلی موربیدیتی در این بیماران محسوب می شود .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برای پیشگیری از عوارض قلبی و درمان سریع در بیماران، بایستی میزان رسوب آهن در قلب و کبد با استفاده از ام آرآی سنجش و ارزیابی شود .

جدید الاسلامی تصریح کرد: در سال‌های گذشته به دلیل نبود این خدمت در استان، بیماران به تهران مراجعه می کردند اما با پیگیری‌های انجام شده از ابتدای امسال این خدمت در مرکز ام آرآی شهید چمران راه اندازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: با سفید شدن وضعیت ابتلای کرونا در استان در هفته اول شهریور ماه سالجاری واحد ام آر آی فقط به این بیماران اختصاص یافت و از 117 بیمار در استان برای 92 بیمار ام آرآی قلبی کبدی انجام و نتایج توسط فوق تخصص خون و انکولوژی اطفال بررسی و در صورت نیاز درمان های اختصاصی شروع خواهد شد .

به گفته این مقام مسئول، تمام بیماران پس از انجام ام آرآی به مرکز پزشکی هسته ایی بیمارستان کوثر ارجاع و سنجش تراکم استخوان انجام دادند.

لازم به ذکر است در کل کشور یازده مرکز قادر به انجام ام آرآی قلبی کبدی هستند و بیماران برای خدمات فوق هزینه ایی پرداخت نکرده‌اند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تالاسمی ماژور ام آرآی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند