Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-08@18:41:01 GMT

درباره سفر نکردن باید از مرحله نصیحت گذر کنیم

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۷۴۲۹

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به طور قطع مردم از حاکمیت انتظار اجرای قانون را دارند و در خصوص سفر نکردن افراد در ایام کرونا باید از مرحله نصیحت کردن گذر کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای دکتر ایرج حریرچی با حضور در استودیوی برنامه صبح به خیر ایران شبکه اول سیما افزود: ما در خصوص سفر نکردن افراد در ایام کرونا باید از مرحله نصیحت کردن گذر کنیم و اکنون برخی کشور‌های اروپایی به جهت جلوگیری از سفر‌ها یا مرزهایشان را بسته اند و یا هر کسی که سفر کند بعد از بازگشت از سفر باید ۱۴ روز در قرنطینه بماند و همین مسائل موجب می‌شود افراد هیچ رغبتی به سفر پیدا نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: ما در تاسوعای امسال یک میلیون و ۳۷۳ هزار و ۶۶۰ تردد بین استانی داشته ایم که بیش از ۹۰ درصد مربوط به خودرو‌های سبک بوده و البته در مقایسه با تاسوعای پارسال این تردد‌ها ۴۶ درصد کاهش داشته است، اما برای کسانی که از روز‌های قبل تاسوعا به مسافرت تفریحی رفتند در مقایسه با پارسال با افزایش تردد‌ها مواجه بودیم.

آقای دکتر حریرچی افزود: برخی این گونه ادعا می‌کنند که بلافاصله از شهر مبداء شان مستقیم وارد ویلای شان می‌شوند و به همین علت آن‌ها را خطری تهدید نمی‌کند در حالی که مگر چند درصد افراد ویلا دارند و به طور قطع سفر‌ها موجب می‌شود تردد در مبداء برای خرید زیاد شود و به طور قطع در بین راه هم برای بنزین زدن توقف نیاز است و افراد مسن هم نیاز به سرویس بهداشتی پیدا می‌کنند و در شهر مقصد هم به طور قطع برای خرید تردد‌ها بالا می‌رود.

وی گفت: همه مسافران هم ویلا ندارند یا چادر می‌زنند و یا به مسافرخانه و یا خانه‌های اجاره‌ای می‌روند و تماس در این شرایط بالا می‌رود و نمی‌توان گفت مسافرت، تأثیری بر شیوع بیماری ندارد.

آقای دکتر حریرچی افزود: هم اکنون روزانه بیش از ۷۰۰ نفر در کشور به جهت ابتلا به بیماری کرونا بستری می‌شوند و هر ۱۴ دقیقه یک ایرانی به لحاظ ابتلا به این بیماری فوت می‌کند.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با گلایه از مردمی که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند به سختی‌های کادر درمانی در این چند ماه اشاره کرد و گفت: ما به دلیل بی مبالاتی مردم سرمایه‌های بسیاری شامل پزشکان و پرستاران را از دست دادیم و در شرایطی که یک پرستار جوان ما مراسم عروسی و ازدواجش را به تأخیر می‌اندازد چه لزومی دارد که افراد به استان‌های مازندران و گیلان سفر کنند.

وی افزود: همین‌ها وقتی به ساحل دریا می‌روند و آن جا با محدویت برای شنا مواجه می‌شوند به مکان‌های غیر مجاز می‌روند که ما در این مکان‌ها در این ایام شاهد افزایش غرق شدگی بوده ایم.

آقای دکتر حریرچی با اشاره به این که ظرفیت تخت‌های بیمارستانی خوب نیست و کادر بهداشتی و درمانی ما هم در خطر ابتلا هستند گفت: هم اکنون ما سومین کشور جهان به لحاظ تعداد مبتلایان کادر بهداشتی، درمانی هستیم.

نیمی از بستری شدگان بخش‌های ویژه فوت می‌کنند

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نیمی از کسانی که به علت ابتلا به بیماری کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه بستری می‌شوند فوت می‌کنند.

آقای حریرچی افزود: هم اکنون در همه جای جهان از هر ۱۰ نفری که در بخش‌های عادی بستری می‌شوند یک نفر و از هر ۱۰ نفری که در بخش‌های مراقبت ویژه بستری می‌شوند ۵ نفر و از هر ۱۰ نفری که در ریه آن‌ها لوله گذاری می‌شود ۹ نفر فوت می‌کنند.

وی گفت: به طور قطع باید محدودیت‌ها بیش از این شود و در نیوزیلند که ابتلا بسیار کم است تجمع بیش از ۱۰ نفر ممنوع است و آیا ما به خانواده‌ها در کشورمان می‌توانیم بگوییم بیش از ۱۰ نفر تجمع نکنند؟ ما مساجد را می‌بندیم تا مجالس ترحیم برگزار نشود آن وقت برخی در زیر زمین و خانه‌ها مراسم ترحیم می‌گیرند انگار که شاهکار است.

آقای دکتر حریرچی گفت: هم اکنون فصل سرد در نیمکره جنوبی است و هم اکنون برزیل ۱۳۰ هزار کشته داده است و ما اگر رعایت نکنیم در فصل سرما علاوه بر کرونا آنفلوآنزا را هم داریم و به طور قطع نتایج برخی از این سفر‌های روز‌های اخیر هم در پاییز مشخص می‌شود و ما باید مراقب این حدود ۲۰ روز پایان شهریور باشیم که کار در پاییز خطرناک نشود.

وی درباره تأثیر اجرا شدن یا نشدن طرح ترافیک هم بر روند شیوع بیماری کرونا افزود: همانطور که آقای دکتر زالی هم اعلام کرد لغو طرح ترافیک هیچ اثری در کنترل کرونا نداشت، زیرا وقتی طرح ترافیک برداشته می‌شود خیلی از افراد با ماشین‌های شخصی خود روانه بازار می‌شوند که همین کار را سخت می‌کند.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره واکسن این بیماری هم گفت: این بیماری در این شش ماه ایمنی کامل ایجاد نکرده است و ۱۴ درصد افرادی که مبتلا شده اند مجدد امکان ابتلا دارند و بهترین واکسن‌های موجود ۵۰ تا ۷۰ درصد تأثیر دارد و اغلب ایمنی آن‌ها زیر یک سال است.

آقای دکتر حریرچی گفت: ما تا اطلاع ثانوی باید همه رفت و آمد‌های خود را بر مبنای وجود کرونا تنظیم کنیم. برچسب ها: وزارت بهداشت ، دکتر حریرچی ، کرونا ، بیماری ، سفر

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزارت بهداشت دکتر حریرچی کرونا بیماری سفر معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بستری می شوند طور قطع هم اکنون ۱۰ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت

مردم مناطق مختلف آذربایجان شرقی برای چهارمین روز متوالی شاهد بارش رحمت الهی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، بارش باران در روزهای اخیر موجب خوشحالی شهروندان به خصوص کشاورزان و باغداران این استان شده است.

اداره کل هواشناسی استان با صدور هشدار نارنجی اعلام کرد: از عصر امروز، دوشنبه، تشدید سامانه بارشی، موجب رگبار باران و رعد برق در همه نواحی آذربایجان شرقی و در نواحی مستعد، بارش تگرگ و وزش باد گاهی شدید خواهد شد که احتمال رخداد تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست.

این سامانه تا بعد از ظهر سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و آب‌گرفتگی معابر عمومی، جاری شدن رواناب، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، صاعقه و تگرگ در ارتفاعات و مناطق کوهستانی، لغزندگی جاده‌ها، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، مه‌گرفتگی و احتمال خسارت در اثر وزش باد وجود دارد.

اداره کل هواشناسی تاکید کرد: اتراق نکردن در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صعود نکردن به ارتفاعات، احتیاط در ترددهای جاده‌ای و جاده‌های کوهستانی، لغو سفرهای غیرضروری و فعالیت‌های کوهنوردی، محکم کردن سازه‌های سبک، پارک نکردن خودروها در کنار درختان فرسوده، توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی استان، خودداری از چرای دام و تردد نکردن عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت به‌ویژه چادرهای مسافرتی، لایروبی کانال‌ها و آبروها و انتقال نهاده‌های کشاورزی به مکان‌های مسقف باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

کد خبر 751019

دیگر خبرها

  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قریشی: داور برای اخراج نکردن چشمی توجیهی ندارد
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!