Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،در راستای آگاهی‌بخشی به جامعه درباره آنچه در سینمای جهان، تحت سیطره صهیونیسم، تولید و در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد، نمایش، تحلیل و بررسی آثار سینمای سامری در دستور کار شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» قرار گرفته است.

در همین راستا شفیع آقامحمدیان مدیر بخش سینمای سامری این دوره از جشنواره گفت: آگاهی‌بخشی به جامعه درباره سینمای سامری و اتفاقات آن یکی از مهمترین وظایف و رسالت‌های سینمای مقاومت و دفاع‌مقدس و صد البته جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه لفظ سامری مفهومی جهان‌شمول است، افزود: لفظ سامری گسترده‌تر از صهیونیست است گرچه در ظاهر این ۲ واژه تفاوتی با یکدیگر ندارند. فیلمساز می‌تواند صهیونیستی نباشد، اما در راستای تحقق اهداف صهیونیست و با تفکر غالب در این ایدئولوژی حرکت کند. با چنین رویکردی آثار این فیلمساز نیز در زمره سینمای سامری قرار می‌گیرد. این نوع سینما می‌تواند مفاهیمی، چون بت‌پرستی مدرن، زن‌بارگی، نژادپرستی و حتی تروریست را ترویج کند.

آقامحمدیان تصریح کرد: در سینمای جهان ممکن است فیلمسازی لیبرال یا مذهبی باشد، اما تحت‌تأثیر تفکر صهیونیست اثر خود را تولید کند. در واقع در این نوع سینما، افرادی حضور دارند که مثل زمان حضرت موسی علیه‌السلام با اینکه معجزه دریا و گذر از دریا را دیده بودند، اما با کمی چالش به گوساله‌پرستی روی آورده‌اند. سینمای سامری به دنبال ترویج تفکر دنیاپرستی است.

مدیر بخش سینمای سامری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» در ادامه عنوان کرد: جشنواره به دنبال نمایش برخی از آثار سینمای سامری و سپس تحلیل محتوایی و حتی فنی این آثار است تا مخاطب با آگاهی بیشتری با این قبیل تولیدات مواجه شود. به همین دلیل این بخش از جشنواره با حضور کارشناسان زبده داخلی و خارجی برگزار می‌شود. در زمان برگزاری جشنواره در هفته دفاع‌مقدس بخشی از آثار و در زمان برگزاری بخش دوم جشنواره در هفته بسیج، بخش دیگری از آثار سینمای سامری نمایش داده خواهد شد که در هر ۲ بخش مهمانان و کارشناسان داخلی و خارجی برای بررسی فنی و محتوایی این آثار حضور خواهند داشت.

آقامحمدیان تأکید کرد: دشمن‌شناسی یکی از رسالت‌های اصلی جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» است چراکه این مهم از جمله اصول مقاومت به شمار می‌رود. به عبارت بهتر، پرداختن به موضوع سینمای سامری در واقع مقاومت در جنگ نرم است. مخاطب سینمای مقاومت باید دشمن‌شناسی بالایی داشته باشد و بداند دشمن هر بار در سینما در چه قالبی مفاهیم صهیونیست را به او القاء می‌کند.

وی افزود: در سینمای جهان کارگردانان مذهبی بسیاری حضور دارند که خواسته و ناخواسته مفاهیم صهیونیست را گسترش و اشاعه می‌دهند؛ این افراد نیز از جامعه هدفِ بخش سامری جشنواره هستند چراکه مروج دنیاپرستی و تعریف جهانی بدون حضور خداوند غالب و قدرتمند و تحت سیطره شیطانی نیرومند هستند.

مدیر بخش سینمای سامری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» عنوان کرد: بخش سینمای سامری در واقع تذکری برای موضوع مهدویت است. سینمای سامری همواره در حال نشان دادن جهان بدون مفهوم مهدویت و تعریف فلسفه جهانی بدون‌مهدویت بوده و هست و این موضوع نه فقط در سینمای داستانی بلکه در انیمیشن و حتی بازی‌های رایانه‌ای هم وجود دارد.

آقامحمدیان در پایان گفت: بخش سینمای سامری حرکت در مسیر مهدویت است و تلاش دارد نشان دهد جهان بدون حضور خدای قدرتمند و موضوع مهدویت بی‌معناست؛ البته این بخش به همه چالش‌ها و پرسش‌ها پاسخ نمی‌دهد، اما سعی می‌کند در حد بضاعت خود در این مسیر اثرگذار باشد.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» در ۲ زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و «نشان رسول» یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران فیلم سینمایی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم بخش سینمای سامری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد