Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@01:34:47 GMT

کیفی‌سازی به اندازه نوسازی مهم است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۹۱۲۷

کیفی‌سازی به اندازه نوسازی مهم است

همشهری آتلاین-سحر جعفریان:محمد سالاری ، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای‌شهر تهران می‌گوید: «تصویب سند بازآفرینی شهری در سال‌های اخیر از سوی دولت، روزنه امیدی است تا سایه فرسودگی را از شهرها و محله‌ها کنار بزنیم. البته لازمه عملیاتی شدن آن، ارائه و تعیین شیوه‌های مشارکت و همکاری بخش‌های مرتبط با موضوع نوسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الگوی مشارکت و تعامل اگر مشخص شود و با پیوست‌های پژوهشی و کارشناسی همراه باشد می‌توان به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و احیای محله‌هایی که در فرسودگی فراموش شده‌اند، امیدوار بود. البته حمایت و فراهم آوردن بسترهای مناسب برای بارگذاری‌های عمرانی نیز قابل توجه است. حمایت‌هایی مانند ارائه بسته‌های محرک ویژه مالک و سرمایه‌گذار، ایجاد مراکز تسهیل‌گری و صدور مجوزها، اعطای وام‌های کم بهره‌از سوی بانک‌های عامل، طراحی نقشه‌های متناسب با اصول شهرسازی، افزایش بهسازی‌های محیطی و آراستگی بصری در فضاهای عمومی برای ترغیب شهروندان به نوسازی است.»‌
سالاری هم‌چنین با اشاره به اهمیت کیفی‌سازی می‌افزاید: «در توسعه نوسازی، نهادها و افراد باید به سازه، ایمنی، کیفیت مصالح توجه لازم را داشته باشند. چراکه کیفی‌سازی به اندازه نوسازی ضرورت دارد. این موضوع مهم هم باید جزو مطالبات شهروندان قرار گیرد و هم با نظارت دقیق و پایدار دولت، شهرداری و سازمان نظام مهندسی همراه باشد تا نتیجه نهایی سند بازآفرینی شهری محقق شود. در حال حاضر، رشد نوسازی در تهران به‌ویژه در محله‌های جنوبی شهر مناسب است که البته نیازمند مشارکت‌های هرچه بیشتر و شفاف‌تر شهرداری مناطق و سرمایه‌گذاران است.»

کد خبر 543785 برچسب‌ها بافت‌ فرسوده منطقه ۵ همشهری محله نوسازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده منطقه ۵ همشهری محله نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور