Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: طرح موضوع خرید موشک از ایران توسط رئیس جمهور ونزوئلا در حقیقت کنایه‌ای به مقامات آمریکایی بود. مادورو می‌خواست به آنها بگوید ما نیز به دنبال آن هستیم که تا با اهرم ایران و خرید موشک از این کشور شما را عصبانی‌تر کنیم.

عماد آبشناس کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره واکنش پمپئو به خرید موشک توسط ونزوئلا از ایران، تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها و مسائلی از این دست، گفت: امروز شرایط سیاسی آمریکا به گونه‌ای است که ترامپ سعی می‌کند همانند فردی که در حال غرق شدن است به هر مانعی دست بیاوریزد تا تحریم‌های ایران لغو نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مکالمه رئیس جمهور ونزوئلا با وزیر دفاع خود مبنی بر پیشنهاد خرید تلویحی موشک از ایران گفت: در حقیقت حرف بین مادورو و وزیر دفاع او شوخی بود برای عصبانی کردن آمریکایی‌ها و مشخص است که این نتیجه را نیز داشته است.

آبشناس با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها از رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ نگران و عصبانی هستند، گفت: پس از گذشتن این موعد جمهوری اسلامی می‌تواند تسلیحات دفاعی تولید شده را صادر و یا تکنولوژی دفاعی خریداری کند.   خرید موشک از ایران در حقیقت کنایه مادورو به مقامات آمریکائی بود
این کارشناس مسائل بین الملل افزود: با توجه به اینکه آمریکا در بازه اخیر شکست‌های متعددی در مجامع بین المللی در زمینه تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران خورده است طرح این موضوع توسط رئیس جمهور ونزوئلا در حقیقت کنایه‌ای به مقامات آمریکایی بود که آمریکا که تاکنون ضربات زیادی از ایران خورده است ما نیز به دنبال آن هستیم که تا با اهرم ایران و خرید موشک از این کشور شما را عصبانی‌تر کنیم.

وی با بیان اینکه از نعمت‌های تحریم تولید تسلیحات توسط جوانان غیور این مملکت بوده است، گفت: از این منظر ایران نیازمند خرید تسلیحات از جهان نیست بلکه شاید بعد از رفع تحریم‌های تسلیحاتی تنها نیازمند واردات یک سری تکنولوژی دفاعی از کشور‌هایی مثل چین و روسیه باشد.

آبشناس ادامه داد: بحث تحریم‌های تسلیحاتی ایران به این دلیل است که آمریکا تلاش می‌کند قطعنامه ۲۲۳۱ که قطعنامه رسمی سازمان ملل است، شکسته شود و اگر در قدم اول این اتفاق بیفتد به معنای آغاز شکستن قواعد بین المللی است و در نتیجه این اتفاق کشور‌های جهان از این پس به مجامع بین المللی اعتماد نمی‌کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند که قوانین بین المللی را زیر پا بگذارند و به همین دلیل است که کشور‌ها با آنها مخالفند.
آمریکا از اعمال تحریم به دنبال قحطی در ایران بود
وی با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا تاثیرات زیادی به ویژه در مسائل اقتصادی بر مردم کشور ما داشته است، گفت: این تحریم‌ها هرگز باعث نشد مردم خم به ابرو بیاورند این در حالی است که مقامات آمریکایی و غربی از اعمال این تحریم‌های کمرشکن به دنبال آن بودند که ایران با قطحی روبه رو شود. سفارت‌های اروپایی مسائل روز اقتصاد و بازار ایران را لحظه به لحظه گزارش می‌کنند و از نزدیک شاهد آن هستند که تحریم‌های آمریکا نتوانسته تاثیری که مد نظر آنها بود در ایران داشته باشد.
اروپا معتقد است تحریم‌ها تاثیری در ایران نداشته فقط بهانه‌ای برای تخطی از تعهدات برجامی است
آبشناس در پایان خاطر نشان کرد: از این رو اروپایی‌ها معتقدند ادامه تحریم‌ها در ایران فقط ابزار و بهانه‌ای به دست ایران می‌دهد که تعهدات برجامی خود و یا سایر تعهدات خود در عرصه بین المللی را انجام ندهد و هرگونه اعتماد جهانی به این نهاد‌ها را سلب کند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمریکا آبشناس تحریم ایران موشک ونزوئلا کارشناس مسائل بین الملل تحریم های تسلیحاتی موشک از ایران خرید موشک دنبال آن بین المللی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش اسرائیل پس از حمله ایران می‌گویند پدافند پاتریوت‌های آمریکا از عهده موشک‌های بالستیک شلیک شده ایران برنیامده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: وبسایت اینترنتی فلسطین کرونیکل در گزارشی می‌نویسد: رادیو ارتش اسرائیل به تازگی اذعان کرد سامانه‌های پاتریوت آمریکا در رهگیری موشک‌های ایرانی موفق عمل نکردند و ایران ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را به پایگاه‌های نظامی اسرائیل کوبید. پس از پایان حمله تلافی‌جویانه ایران‌، تل‌آویو ادعای «رهگیری ۹۹ درصدی» پرتابه‌های ایرانی را مطرح کرد. اما در واقع، سپاه پاسداران ایران، مجموعه‌ای از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف ایجاد وحشت بزرگ و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوائی اسرائیل شلیک کرد. سپس، حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند. سایت‌های نظامی هدف گرفته شده، محافظت‌شده‌ترین مکان‌های روی زمین در مقابل حملات موشکی بالستیک محسوب می‌شدند. بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند ادعای رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است.

عملیات پدافند هوائی شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن- و احتمالا عربستان و امارات- بیش از یک میلیارد دلار هزینه، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت. این در حالی بود که آنها ۷۲ ساعت قبل هشدار دریافت کرده بودند.

بر اساس گزارش رادیو ارتش اسرائیل، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است. بلومبرگ اخیرا مقاله‌ای منتشر کرده است که در آن می‌گوید اسرائیل اکنون سیستم‌های موشکی پاتریوت را بازنشسته می‌کند. اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج‌فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است. در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه‌های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک‌های هدایت شده به سمت اسرائیلی‌ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

با وجود تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

دیگر خبرها

  • کنایه تن هاخ به مورینیو؛ کدام سرمربی حمایت بیشتری داشته‌ است؟
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است