Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر، با توجه به وجود قوانین و تحریم‌های حاکم امریکا، قابلیت پرداخت بین‌المللی با درگاه‌های سنتی و به صورت ریالی در کشور وجود ندارد. به همین دلیل دانشجویان خارجی امکان پرداخت مستقیم پول از طریق این درگاه‌ها را ندارند. از این رو، دانشجویان بین‌المللی (دانشجویان خارجی در ایران و دانشجویان ایرانی خارج ایران) برای بهره‌مندی از خدمات آموزشی، رفاهی، اقامتی و غیره همواره با مشکلات پرداختی رو‌به‌رو مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به مشکلاتی که برای ایرانیان بویژه دانشگاه ها و دانشجویان سالها ملموس و دست و پا گیر بوده است، درمیابیم که یافتن یک راه حل هوشمندانه امری اجتناب ناپذیر است. برخی از این مشکلات عبارتند از پرداخت‌ها و تراکنش‌های بین المللی (دانشجویان خارجی مقیم ایران)، ارائه خدمات فرهنگی به ایرانیان خارج از کشور، عدم دسترسی به شبکه بانکی جهانی، پرداخت هزینه های هنگفت انتقال وجه، امنیت، مدت زمان زیاد تراکنش‌ها و غیره از جمله این مشکلات هستند.

بیت راه، با روشی خلاقانه امکان پرداخت پول را بر بستر شبکه بلاک چین به ارمغان آورده است. خدمات این درگاه، به هیچ بانک و یا نهاد خارجی وابسته نبوده و با استفاده از رمز‌ ارز‌ها (مانند بیت کوین، تتر، اتریوم، لایت کوین و غیره) بسیاری از مشکلات دانشجویان بین‌المللی برای پرداخت هزینه دوره‌ها، خرید مقالات و منابع مورد نیاز، بهره‌مندی از خدمات درمانی در طول اقامت و ... را بر‌طرف کرده است.

راهکار نوین بیت راه برای حل مشکل دانشجویان بین‌المللی

بیت راه، نخستین درگاه پرداخت رمز ارز در ایران است که دشواری‌های سنتی بازار را مرتفع و امکان انجام تبادلات مالیِ بین‌المللی را از طریق رمز‌ ارزها برای تجارت‌های آفلاین و آنلاین فراهم نموده است. این تیم با تکیه بر فناوری قدرتمند و تیم خلاق خود، راهی نوین برای تسهیل دریافت وجه در قبال فروش یا ارائه خدمات و منابع آموزشی به دانش‌آموزان و دانشجویان خارجی معرفی کرده است.

تیمی متشکل از جوانان متخصص و کاربلد با تلاش شبانه‌روزی و تخصص کافی در حوزه رمز ‌ارز و بلاک چین، محصولی مبتنی بر فناوری‌های روز دنیا تولید کرده‌اند که دانشجو را قادر می‌سازد تا تنها با اسکن کد QR روند تمام تبادلات مالی خود را از طریق رمز‌ ارز‌ها طی کند. امنیت بالای این درگاه و امکان تراکنش با رمز ارز‌های برتر بدون کسر کارمزد، کاربران بیت راه را قادر می‌سازد تا با هر ملیتی با ایران عزیز تعامل مالی داشته باشند.

از جمله کسب‌وکارهای دیگری که می توانند خدمات پرداخت ارزی بین المللی خود را از طریق بیت راه برطرف کنند می توان به تجار و بازرگانان، هتل‌ها جهت دریافت مبلغ رزرو از خارج ایران، ارائه‌دهندگان خدمات فرهنگی به مشتریان بین‌المللی یا ایرانیان  مقیم خارج کشور (فیلم، موسیقی، کتاب و...)، شرکت‌های هواپیمایی جهت ارائه خدمات (فروش و رزرو بلیط) به مشتریان خارجی، کسب‌و‌کارهای گردشگری ( فروش بلیط، تور، رزرو هتل و...)، بیمارستان‌ها جهت پذیرش بیماران غیر‌ایرانی و غیره اشاره کرد. لازم به ذکر است که این راهکار نیاز به افتتاح حساب در کشورهای بیگانه جهت پس انداز، جابجایی و نیازهایی از این قبیل را برای همیشه مرتفع کرده است.

پربیننده ترین قیمت دلار ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۹ قیمت دلار راه پیش روی دلار سد شد تشـدید نوسان قیمت فلز زرد/ قیمت طلا رکورد تاریخی را می‌شکند؟ قیمت سکه و طلا چند؟ (۱۳۹۹/۶/۱۰)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال ارز دانشجویی بلاک چین رمزارز تحصیل در خارج از کشور قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دانشجویان خارجی بین المللی بیت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات

مدیر گروه پول و ارز مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به سازوکار ایجاد نرخ تعادلی ارز در بازار غیر رسمی، گفت: تامین ارز قاچاق وارداتی و فرار سرمایه از قاچاق صادراتی، بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات در گمرک تامین می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی دارابی، با اشاره به اینکه، به طور رسمی و ثبت شده 17 میلیارد دلار کسری تراز تجاری گمرکی داریم (کم اظهاری و بیش اظهاری در آن نیست) گفت: باید به این نکته توجه داشت که از این 17 میلیارد دلار ما 10 میلیارد دلار عدم بازگشت ارز داریم. در واقع عملا 27 میلیارد دلار کسری در آمار های گمرکی است. 17 میلیارد دلار بابت کسری تجاری و 10 میلیارد دلار  هم عدم بازگشت ارز.

وی با اشاره به اینکه این 27 میلیارد دلار کسری از کدام محل تامین خواهد شد؟ گفت: ناترازی مذکور از صادارت نفت خام و میعانات و نفت سفید و نفت کوره، که در آمار های گمرکی نمی اید، تامین میشود.

دارابی ادامه داد، اما مخارج ارزی ما صرفا این موارد نیست. ما غیر از صادرات نفتی که داریم و در موازنه پرداخت ها ثبت می شود موارد مصرفی دیگری هم داریم.

وی با اشاره به اینکه، موازنه پرداخت ها و تراز تجاری خیلی تفاوت دارد، گفت:  موازنه پرداخت ها خودش شامل حساب جاری و سرمایه است. حساب جاری خودش نیز شامل چند حساب است که یکی از آن ها حساب بازرگانی است. حساب بازرگانی نیز خودش دو قسمت  می شود و صادرات و واردات غیر رسمی در آن افزوده می شود. وقتی می خواهیم موازنه پرداخت ها را تحلیل کنیم باید تمامی حساب ها را تحلیل کنیم.

مدیر گروه پول و ارز مرکز پژوهشهای مجلس گفت: نکته بعدی این است که ما اگر  مازاد ارزی داریم، چرا باید این همه صف تخصیص و تامین داشته باشیم؟نکته ی مهم تر این است که تامین ارز قاچاق وارداتی و فرارسرمایه از کجا صورت می گیرد؟ پاسخ این است که از سمت قاچاق صادرات که شامل: عدم بازگشت ارز- کم اظهاری صادرات – بیش اظهاری واردات است. حدود 20 میلیارد دلار به این سمت می رود.

تحلیل موازنه پرداخت ها برای نظام های ارزی ثابت مانند عربستان و قطر و امارات تحلیل  می شود کاملا با نظام های ارزی غیر ثابت متفاوت است.به عنوان مثال در کشور امارات تحلیل موازنه پرداخت ها، از سمت موازنه پرداخت ها به نرخ ارز است. وقتی موازنه پرداخت های امارات مازاد دارد در واقع این را نشان می دهد که امارات می تواند نرخ ارزش را ثابت نگه دارد. این تحلیل درست است.

وی گفت: اما نکته ی دیگر این است که در نظام ارزی غیرثابت و شناور، تحلیل از نرخ ارز به موازنه پرداخت ها است. یعنی نرخ ارز انقدر تغییر می کند تا موازنه پرداخت شما بالانس شود. در کشور ما که این ناترازی در موازنه پرداخت ها وجود دارد، در قیمت اقلام بازار غیر رسمی( همانند قاچاق، فرار سرمایه و تقاضای احتیاطی) بالانس شود.

وی تاکید کرد، در واقع وقتی نرخ در این بازار از حدی بالاتر می رود دیگر تقاضایی وجود ندارد که شما برای قاچاق یا فرار سرمایه استفاده کنید. نکته ی مهم این است تحلیل موازنه پرداخت ها در نظام ارزی ثابت و در نظام ارزی غیر ثابت کاملا متفاوت است. از موازنه پرداخت ها می خواهند به نرخ ارز برسند که این در نظام ارزی ثابت امکان پذیر است. اما در شرایطی که نظام ارزی شما ثابت نیست، باید از نرخ ارز به آن سمت بروید.

دارابی گفت: در دهه 80 که 250 تا 280میلیارد دلار  ارز در اختیار داشتیم، عمده تامین ارز قاچاق به دلیل تزریق و مداخلات بانک مرکزی بود. اما الان بانک مرکزی نمی تواند چنین مداخلاتی کند. عمده ی تامین ارزی که شاهد آن هستیم، از کم اظهاری صادرات و بیش اظهاری واردات و قاچاق صادراتی تامین می شود.

مدیر گروه پول و ارز مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به اینکه، اساسا موازنه پرداخت ها خیلی پیچیده است، گفت: هم اکنون  نمی دانیم کدام قسمت موازنه پرداخت ها نقش تراز کننده نرخ را ایفا میکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست