Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین به نقل از دیجیاتو ،وزیر امور خارجه روسیه، «سرگئی لاوروف» از آمادگی مقامات مسکو برای همکاری با چین و هواوی برای توسعه فناوری 5G خبر داده است. لاوروف در گذشته اعلام کرده بود که جنگ تجاری میان ایالات متحده آمریکا و چین به نفع روسیه نخواهد بود.

وزیر امور خارجه روسیه ماه گذشته میلادی در یک جلسه آنلاین به این موضوع اشاره کرده بود که تشدید تنش‌ها میان دولت واشنگتن و پکن به نفع این کشور، اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر نخواهد بود و برای بهبود روابط میان این دو غول اقتصادی جهان، ابراز امیدواری کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواوی
پشتیبانی روسیه از هواوی درست زمانی مطرح شده که بسیاری از اقتصادهای بزرگ همکاری خود با این غول فناوری چینی را متوقف کرده‌اند. پس از تحریم‌های ایالات متحده آمریکا، کشورهایی مانند استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بریتانیا استفاده از تجهیزات این کمپانی برای توسعه زیرساخت شبکه 5G را ممنوع کردند و این احتمال وجود دارد که در آینده هند نیز دست به چنین کاری بزند.

دولت ترامپ بر این موضوع اصرار دارد که تجهیزات هواوی باعث دسترسی دولت پکن به اطلاعات کاربران می‌شود، البته این شرکت تا به امروز تمام این ادعاها را تکذیب کرده. در حالی که آمریکا استفاده از تجهیزات هواوی را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌داند، روسیه دیدگاه دیگری دارد و می‌خواهد با این شرکت برای توسعه زیرساخت‌های 5G همکاری کند.

دولت ترامپ علاوه بر تجهیزات 5G هواوی، هرگونه همکاری میان این شرکت و کمپانی‌های آمریکایی را ممنوع کرده و البته اگر یک برند خارجی در حال استفاده از فناوری‌های آمریکایی باشد نیز نمی‌تواند با هواوی همکاری کند. دولت واشنگتن اخیرا فشارها علیه غول فناوری چینی را افزایش داده و چندین زیرمجموعه آن را تحریم کرده که نتیجه آن، عدم دسترسی به چیپ و همچنین قطع تولید تراشه‌های کرین خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هواوی اینترنت فناوری 5G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری