Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@23:06:52 GMT

بدترین سقوط اقتصادی تاریخ هند به خاطر کرونا رقم خورد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۲۰۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از بلومبرگ، هند زمانی بیشترین رشد اقتصادی را در میان کشورهای جهان داشت اما به خاطر شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت بر فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی در این کشور در راستای کنترل شیوع این ویروس، حالا دهلی‌نو با بدترین سقوط در تولید ناخالص داخلی خود در یک دوره سه ماهه روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند به سرعت در حال تبدیل شدن به مرکز اصلی شیوع کرونا در جهان است به گونه‌ای که تنها در روز گذشته 78 هزار و 761 مورد ابتلای جدید به کرونا در هند به ثبت رسید و تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور 1.3 میلیارد نفری به 3.5 میلیون نفر رسید.

به نظر می‌رسد هند برای بهبود اوضاع اقتصادی خود با راه طولانی و بسیار سختی روبرو است.

آنگونه که پیداست اجرای سیاست‌های پولی و مالی برای کمک به اقتصاد این کشور کافی نبوده و باعث شده که بحران کرونا میلیون‌ها نفر را بیکار کند و بسیاری از شرکت‌ها در این کشور را به مرز ورشکستگی ببرد.

قرار است آمارهای قطعی درباره عملکرد اقتصاد هند در سه ماهه دوم سال جاری، امروز منتشر شود و بر اساس نظرسنجی انجام شده از برخی کارشناسان اقتصادی انتظار می‌رود این آمارها حاکی از آن باشد تولید ناخالص داخلی هند در این دوره 18 درصد سقوط کرده باشد.

در صورتی که این رقم در آمارهای رسمی تائید شود بدترین عملکرد سه ماهه هند از زمان ثبت اطلاعات مربوط به آن در سال 1996 تاکنون خواهد بود و بدترین عملکرد در میان کشورهای آسیایی نیز توسط هند به ثبت خواهد رسید.

انتظار می‌رود اقتصاد هند طی سال جاری برای نخستین بار در 40 سال گذشته رشد منفی را تجربه کند.

حتی پیش از شیوع کرونا هم اقتصاد هند به عنوان سومین اقتصاد بزرگ آسیا پس از چین و ژاپن با کاهش رشد روبرو شده بود.

اما محدودیت‌های کرونایی که در اواسط ماه مارس اعمال شد ضربه دیگری به بدنه اقتصاد دهلی نو وارد کرد و تقریبا فعالیت‌های اقتصادی در این کشور را متوقف کرد و باعث شد تا میلیون‌ها نفر بیکار شوند.

نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که اقتصاد هند رشد منفی 5.6 درصدی را برای سال جاری به ثبت خواهد رساند.

راهول باجوریا، کارشناس مؤسسه بارکلیز در بمبئی، پیش‌بینی کرده است با توجه به خسارت بی‌سابقه محدودیت‌های کرونایی به اقتصاد هند تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اخیر 25.5 درصد کاهش یابد.

در نتیجه بیکار شدن میلیون‌ها نفر در هند بسیاری از افراد شاغل از شهرها به مناطق روستایی زادگاه خود بازگشتند و همین امر باعث خواهد شد که تولید ناخالص داخلی این کشور به شکل بی‌سابقه‌ای کاهش یابد.

باجوریا می‌گوید اقدامات اعمال شده در راستای اجرای محدودیت‌های کرونایی از ماه مارس تا آوریل و می ادامه داشت و بسیاری از ایالت‌ها در این کشور محدودیت‌های خود را حتی تا ماه ژوئن هم ادامه دادند.

وی تاکید کرد انتظار می‌رود اقتصاد بخش روستایی، هزینه‌کرد دولت هند، و عرضه و تقاضای اقلام ضروری در این کشور تنها بخش‌هایی باشند که از سقوط بیشتر اقتصادی این کشور جلوگیری کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هند سقوط تاریخی شیوع کرونا تولید ناخالص داخلی اقتصاد هند سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: چنانچه در انتخابات افراد متخصص و معتقد به اقتصاد اسلامی به عرصه بیایند و مشکلات معیشتی با کنترل نقدینگی عالمانه در قانون‌گذاری وارد شود، در زمان کوتاهی می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

حجت‌السلام جواد عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان شرقی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۲ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده‌اند که امروز اگر مجلس و دولت به جای تدوین سند تحول، مبانی اقتصاد مقاومتی را محور، مبنا و سرلوحه کارهای خود قرار دهند، اقتصاد ما نجات پیدا می‌کند.

وی بعضی‌ها در جامعه آنقدر شبهه ایجاد کرده‌اند که اصل اقتصاد اسلامی به شعارزدگی تبدیل شده است، افزود: مشکلات اقتصادی کشور چند لایه دارد و چاره‌ای نداریم جز اینکه نظریه لیبرال سرمایه‌داری که از زمان مدیریت حزب کارگزاران حاکم شد را کنار بگذاریم و تنها به آموزه‌های اسلامی بازگردیم.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: اگر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به موقع عمل کنیم و ریل‌گذاری اقتصاد کشور بر این اساس باشد، می‌توان به آینده اقتصادی کشور امیدوار بود.

وی با اشاره به اینکه در کمیسیون اقتصادی مجلس افراد کمی هستند که تحصیلات اقتصادی دارند، تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس ۲۲ نفر هستند که چهار یا پنج نفر آن‌ها تحصیلات اقتصادی دارند و سایران تخصصی روی مباحث اقتصادی ندارند. وقتی در این کمیسیون افراد از الفبای اقتصادی سر در نمی‌آورند در خوشبینانه‌ترین حالت، یک نماینده نسبت به موضوعی که متوجه آن نیست و خودش اطلاعی ندارد یا رأی مثبت می‌دهد یا رأی منفی، در این صورت افرادی که به دنبال رانت هستند بر ذهن نماینده‌ای که تخصص کافی ندارد تأثیر می‌گذارد.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو تاکید کرد: چنانچه در کمیسیون اقتصادی مجلس نمایندگانی باشند که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را قبول داشته باشند و خود را ملزم بدانند، متوجه می‌شوند که این موضوع سند بالادستی است که از طریق مقام معظم رهبری صادر شده و هم اینکه فتوای مرجع تقلید است با این وجود نادیده گرفته می‌شود.

عبادی گفت: اگر در انتخابات افراد متخصص و معتقد به اقتصاد اسلامی به عرصه بیایند و مشکلات معیشتی با کنترل نقدینگی عالمانه در قانون‌گذاری وارد شود در زمان کوتاهی می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

کد خبر 751393

دیگر خبرها

  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی