Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:49:42 GMT

یک موضوع نگران کننده در مورد واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۲۹۴۸

یک موضوع نگران کننده در مورد واکسن کرونا

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، سی ان ان در گزارشی تازه خبر داد: تزریق واکسن کرونا باید در ۲ دوز انجام بگیرد که این خود به معنی قرار گرفتن چالش‌های تازه در مسیر مقابله با کووید-۱۹ است.

به گزارش ایرنا به نقل از سی ان ان، هنگامی که واکسن کرونا به بازار عرضه شود، مردم به ۲ دوز واکسن نیاز دارند و این افزایش نیاز به واکسن می‌تواند باعث مشکلات واقعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

برخی مشکلات احتمالی این موضوع احتمالا لجستیکی است. مشکلاتی از قبیل تهیه کیت‌های آزمایشی و تجهیزات حفاظتی در سرتاسر مناطق درگیر می‌تواند مشکلاتی برای تأمین و توزیع ایجاد کند.  

سایر نگرانی‌های احتمالی بیشتر انسانی است. چراکه متقاعد کردن مردم برای تزریق واکسن آن هم نه یکبار می‌تواند مسئولیت بسیاری دشواری باشد.  

«دکتر کلی مور» استاد دانشگاه وندربیلت آمریکا گفت: شکی نیست این پیچیده‌ترین و بزرگترین برنامه واکسیناسیون در تاریخ بشر است و این امر مستلزم تلاش و پیشرفت بسیاری است که پیش از آن هرگز تجربه‌اش را نداشته‌ایم.  

در این میان، دو شرکت دارویی «مدرنا» و «فایزر» در فاز ۳ آزمایش‌های بالینی در مقیاس بزرگ قرار دارند. ۳۰ هزار داوطلب در هر یک از آزمایشات دو دوز دریافت می‌کنند، با این تفاوت که مدرنا با فاصله ۲۸ روز و فایزر با فاصله ۲۱ روز تزریق دو دوز را آزمایش می‌کند.  

انتظار می‌رود شرکت دارویی «آسترازنکا» نیز آزمایش‌های مرحله ۳ را در این ماه آغاز کند. آزمایشات فاز ۱ و فاز ۲ آن‌ها از دو دوز با فاصله ۲۸ روز انجام شده است.  

گفته می‌شود جای شگفتی نیست که واکسن کرونا احتمالا به دو دوز نیاز دارد. بسیاری از واکسن‌ها از جمله واکسن‌های کودکان آبله مرغان و هپاتیت نوع آ و واکسن بزرگسالان برای زونا هم به دو دوز نیاز دارند.  

براساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در بهار سال ۲۰۰۹، هنگامی که نوع جدیدی از آنفولانزا گسترش یافت، برنامه واکسیناسیون ماهها برای ۱۶۱ میلیون آمریکایی به طول انجامید.  

این بدان معنی است که برنامه واکسن کرونا هم در آینده دشوار خواهد بود اما غیرممکن نیست.  

مور در ادامه تاکید کرد: من ایمان دارم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم، اما این یک درخواست بزرگ است و ما باید با همکاری مردم این کار را عملی کنیم.  

اما از همه اینها گذشته و با توجه به مشکلات لجیستکی که نخست به آن اشاره شد، تهیه ۶۶۰ میلیون واکسن برای ۳۳۰ میلیون آمریکایی کار دشواری است. درواقع استفاده از دو دوز واکسن به معنی نیاز دوبرابری به ملزومات پزشکی از جمله سرنگ و غیره است.  

به این مشکلات باید مشکلات انسانی را هم افزود. براساس نظرسنجی شبکه خبری سی ان ان، ۴۰ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند این واکسن را تزریق نمی‌کنند، حتی اگر تزریق آن رایگان و آسان باشد.  

این در حالی است که براساس آخرین آمار منتشر شده، آمریکا بیش از ۶ میلیون و ۱۴۱ هزار مبتلا به کووید-۱۹ و بالغ بر ۱۸۱ هزار جان باخته دارد.  

اخبار مرتبط دستور رییس جمهور به وزیر بهداشت در خصوص واکسن کرونا برای تولید واکسن کرونا تا کی باید صبر کرد؟ آزمایش موفقیت آمیز واکسن کرونا روی سالمندان آغاز تزریق واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد عملکرد موفقیت آمیز واکسن کرونای استرالیایی آزمایش واکسن کرونا یک ماه پیش در چین روی مردم این کشور آغاز شده است عجله چینی ها در استفاده از واکسن کرونا تائید آزمایش بالینی واکسن کرونای کشت شده در سلول حشرات

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا واکسن کرونا اخبار واکسن کرونا سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی واکسن کرونا دو دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال