Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشریه نیویورک تایمز می‎گوید به نظر می‌رسد که آمریکا بدون عبرت گرفتن از گذشته در مسابقه ساخت سلاح‌های جدید غوطه ور است. تاریخ انتشار: 05:15 - 11 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۴۵۳۲۰

خبرگزاری میزان – نتیجه دو بمب هسته‌ای که بر سر هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکا در ۷۵ سال پیش فرود آمد، ویرانی بود که دنیا تا آن زمان به خود ندیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو بمب نسبت به کلاهک‌های هسته‎ای، خمپاره‎ها، اژدر‌ها و دیگر تسلیحاتی که بعد از آن فاجعه ساخته شدند، ضعیف‌تر بودند؛ این ادوات ساخته شده می‌توانند در لحظه‌ای به زندگی بشر پایان دهند.

به گزارش «نیویورک تایمز»، این باور که سلاح‌های ساخته شده پس از جنگ جهانی شدیدا قدرتمندتر شده اند برای دهه‌ها، کل جهان و مردم آمریکا را هم در وحشت و اضطراب فرو برده بود؛ به هر حال تنها کشوری که از تسلیحات هسته‌ای استفاده کرده آمریکاست.

با پایان جنگ سرد، ترس و اضطراب در بین جهانیان فروکش کرد و به این دلیل بود که مردم نمی‌دانستند که مسابقه ساخت تسلیحات جدید و قوی در حال اجراست.

امروزه آمریکایی‌ها به احتمال زیاد تغییرات اقلیمی را بزرگترین تهدید که برای انسان ایجاد می‌شود، شناسایی می‌کنند؛ در فهرستی که سال گذشته با نام «آمریکایی‌ها از چه می‌ترسند» منتشر شد، ترس از «حملات با سلاح هسته‎ای» در رده ۲۹ قرار داشت و رده اول به «فساد مقامات» و رده دوم به «آلودگی اقیانوس‎ها، رودخانه‌ها و دریاچه ها» اختصاص داشت.

با اینکه مدت زیادی از پایان جنگ سرد گذشته و به ظاهر به دلیل وجود پیمان‌ها و معاهدات مختلف، تعداد تسلیحات هسته‌ای کاهش یافته است، اما هنوز هم کره زمین می‌تواند در یک چشم بر هم زدن به طور کل نابود شود.

آمریکا همچنان در حال تقویت و نوسازی زرادخانه‌های هسته‌ای است؛ آمریکا معمولا معاهدات محدود کننده ساخت و نوسازی تسلیحات هسته‌ای را امضا نمی‌کند و به جای آن ترجیح می‌دهد که آنها را پاره کند.

«مارشال بیلینگزلا»، از مقام‎های آمریکایی، می‎گوید «ما می‌دانیم چگونه در مسابقه نوسازی و پیشرفت تسلیحاتی پیروز شویم.»

بیشتر بخوانید:  سقوط دولت آمریکا در چاله کرونا

پیش از شروع همه گیری ویروس کرونا که در آمریکا منجر به بیکاری تعداد زیادی از افراد شد، هزینه‌های گزافی توسط آمریکا جهت ساخت سلاح‌های فاجعه بار صرف می‌شد که این اعمال از نظر اخلاقی غیر قابل دفاع هستند.

با این حال، آژانس حسابرسی آمریکا اعلام کرده که بدون هیچ تغییری، برنامه نوسازی تسلیحات هسته‌ای پنتاگون در حال انجام است؛ بنابراین به نظر می‌رسد که آمریکا بدون عبرت گرفتن از گذشته، در ساخت و نوسازی تسلیحات هسته‌ای غوطه‎ور است.

در حالی که ارتش آمریکا اعلام کرد بر سر معاهده‌های تسلیحاتی، تعداد زرادخانه‌های هسته‌ای را کاهش داده، اما «دونالد ترامپ» خواست که ذخایر هسته‌ای تا ۱۰ برابر افزایش یابند.

از پیمان‌هایی که آمریکا از آنها خارج شده می‌توان به معاهده منع گسترش موشک‌های میان برد هسته‌ای و برجام اشاره کرد.

آمریکا همچین تاکنون حاضر به تمدید پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک نشده است.

«نیویورک تایمز» در پایان می‎نویسد که هفتاد و پنجمین سالگرد بمباران اتمی هیروشیما زمان خوبی برای احیای نگرانی جدی مردم درباره سلاح‌های هسته‌ای است؛ امروزه همه گیری ویروس کرونا مردم را در سرتاسر دنیا شدیدا نگران کرده است؛ حال به نظر می‌رسد که به جای صرف هزینه‌های گزاف برای ارتقای تسلیحات هسته‎ای، وقت آن رسیده که منابع برای سلامت عمومی و احیای اقتصادی صرف شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ تسلیحات هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است