Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویندوز ۱۰ یک سیستم عامل برای رایانه‌های شخصی است که توسط ابرقدرت دنیای فناوری، شرکت مایکروسافت ساخته شده است. این سیستم عامل در سال ۲۰۱۵ به صورت رسمی وارد بازار جهانی شد و طرفداران بسیاری پیدا کرد. عموم منتقدین دنیای فناوری به دلیل رابط کاربری زیبا و خلاقانه ویندوز ۱۰ آن را مورد ستایش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویندوز ۱۰ طی سه سال توانست بر روی میلیارد‌ها دستگاه نصب شود و به صورت گسترده مورد استفاده قرار گیرد. با وجود تمامی نکات مثبت ویندوز ۱۰ بسیاری از کاربران پس از فعالیت با رایانه‌های شخصی خود دچار مشکل افت سرعت می‌شوند و متاسفانه اطلاعات دقیقی از نحوه افزایش سرعت این سیستم عامل ندارند. بر خلاف باور اکثر کاربران، افزایش سرعت ویندوز ۱۰ از پیچیدگی خاصی برخوردار نیست و لزوما نیازی به تعویض سیستم عامل ندارد. در ادامه به راه‌های ساده‌ای که از طریق آن می‌توان سرعت پردازش ویندوز ۱۰ را افزایش داد می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید

چگونه ویندوز ۱۰ را به تنظیمات کارخانه بازگردانیم؟ تغییر تنظیمات بخش قدرت سیستم عامل

اگر سیستم عامل ویندوز ۱۰ بر روی تنظیمات ذخیره انرژی باشد رایانه شخصی افراد با افت سرعت مواجه می‌شود. این نوع تنظیمات از سرعت و قدرت رایانه کم می‌کند تا بتواند مدت طولانی‌تری را پردازش کند و روشن بماند. تغییر تنظیمات سیستم عامل از مدل ذخیره انرژی به پردازش قوی و یا متعادل باعث می‌شود رایانه شخصی فعالیت با کیفیت‌تری داشته باشد. برای این کار افراد باید به بخش Control Panel مراجعه کنند و سپس به Hardware and Sound بروند.

در این بخش افراد می‌توانند به تنظیمات بخش قدرت دسترسی پیدا کنند. در ابتدا این قسمت تنها دو گزینه ذخیره انرژی و متعادل را به افراد نشان می‌دهد. کاربرانی که تمایل دارند تنظیمات رایانه را در حالت پردازش قوی قرار دهند باید بر روی کمان پایین صفحه کلیک کنند تا گزینه مورد نظر نمایان شود. برای تغییر تنظیمات تنها کافی است که گزینه مورد نظر انتخاب شده و سپس کاربر صفحه تنظیمات را ببندد.

بیشتر بخوانید

ویژگی‌های ویندوز 10X ؛ با جدیدترین سیستم‌عامل مایکروسافت آشنا شوید توقف فعالیت برنامه‌های غیرضروری

یکی از دلایل عمده کند بودن سرعت پردازش رایانه‌های شخصی با سیستم عامل ویندوز ۱۰ آن است که برنامه‌های زیادی در پس زمینه فعالیت دارند. این نرم افزار‌ها گاهی اوقات حتی توسط کاربران استفاده نمی‌شود. در نتیجه بهتر است که اشخاص از نحوه غیرفعال کردن آن‌ها مطلع باشند. بهترین راه آن است که کاربر بخش مدیریت وظایف یا همان Task Manager را باز کند و سپس نرم افزار‌های مورد نظر را ببندد.

برای باز کردن Task Manager شخص باید کلید‌های Cntrl، Shift و Esc را همزمان بزند. پس از نمایان شدن این بخش افراد باید به بخش Startup رفته و برنامه‌ها را مدیریت کنند. این نرم افزار‌ها نمونه‌هایی هستند که همزمان با روشن شدن رایانه فعالیت خود را آغاز می‌کنند و در نتیجه باعث افت سرعت کامپیوتر می‌شوند.

برای جلوگیری از این اتفاق فرد باید نرم افزار مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی گزینه غیرفعال‌سازی کلیک کند. این اقدام برنامه مورد نظر را به صورت کلی غیرفعال نمی‌کند و تنها آن را از فعالیت همزمان با روشن شدن دستگاه بازمی‌دارد. کاربران بهتر است از غیرفعال کردن نرم افزار‌هایی که اطلاعات دقیقی از کاربری آن‌ها ندارند خودداری کنند و تنها مواردی را انتخاب کنند که از عملکرد آن‌ها آگاه هستند.

بیشتر بخوانید

مایکروسافت از بروزرسانی‌های ویندوز ۱۰ رونمایی کرد خاموش کردن بخش نکات و ترفند‌ها

همزمان با این که کاربران در ویندوز ۱۰ فعالیت می‌کنند، سیستم عامل مذکور نظارت خود بر فعالیت را حفظ می‌کند تا در صورت لزوم نکات و ترفند‌های مورد نظر را به کاربران ارائه دهد. معمولا نکاتی که توسط این سیستم عامل ارائه می‌شوند از کاربرد مفید و قابل استفاده‌ای برخوردار نیستند و تنها کاربر را درگیر می‌کنند. نظارت سیستم عامل ویندوز باعث می‌شود سرعت پردازش رایانه کند شود و کاربران به مشکل بر بخورند.

بهتر است کاربران برای افزایش سرعت پردازش رایانه بخش نکات و ترفند‌ها را خاموش کنند. برای انجام این کار کاربر باید به بخش سیستم رفته و سپس به اعلانات و اقدامات مراجعه کند. پس از ورود به بخش مورد نظر، در پایین‌ترین قسمت فرد می‌تواند گزینه دریافت ترفندها، نکات و پیشنهادات برای ویندوز را غیرفعال کند.

بیشتر بخوانید

مایکروسافت پایان دوران سیستم‌عامل‌های ۳۲ بیتی را مشخص کرد غیرفعال‌سازی سایه‌ها، انیمیشن‌ها و جلوه‌های بصری

سیستم عامل شرکت مایکروسافت از سلسله جلوه‌های بصری و نمایش‌ها برخوردار است که برای زیبا‌سازی رابط کاربری ساخته شده‌اند. این قابلیت‌ها بر روی رایانه‌های قدرتمند تاثیر چندانی ندارند، اما نمونه رایانه‌های شخصی که از قدرت قابل توجه‌ای برخوردار نیستند می‌توانند با وجود این ویژگی‌ها دچار مشکل شوند. غیرفعال کردن این قابلیت‌ها کار دشواری نیست.

کاربرانی که قصد دارند این ویژگی‌ها را از سیستم عامل خود حذف کنند باید در بخش جست‌وجوی رایانه عنوان sysdm.cpl را وارد کرده و کلید Enter را بزنند. این اقدام صفحه System Properties را باز می‌کند و کاربران باید در این بخش روی گزینه Advanced کلیک کرده تا به قسمت پردازش دسترسی پیدا کنند. افراد پس از ورود به این بخش شاهد فهرست طولانی از جلوه‌های ویژه و انیمیشن‌ها خواهند بود. از جمله مواردی که پیشنهاد می‌شود در این بخش غیرفعال شوند می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

Animate controls and elements inside windows Animate windows when minimizing and maximizing Animations in the taskbar Fade or slide menus into view Fade or slide ToolTips into view Fade out menu data-x-items after clicking Show shadows under windows غیرفعال‌سازی شفافیت رنگ‌ها در ویندوز ۱۰

در کنار خاموش کردن قابلیت جلوه‌های بصری و سایه‌ها، پیشنهاد می‌شود که کاربران قابلیت شافیت رنگ‌ها را نیز غیرفعال کنند. بر خلاف ظاهر تقریبا ساده این ویژگی‌ها، رایانه‌های شخصی انرژی زیادی را صرف ساختن این شفافیت‌های رنگی می‌کنند که خاموش کردن آن‌ها می‎‌تواند کمک بسیاری بکند. برای انجام این عمل، کاربران باید به بخش تنظیمات رفته و وارد قسمت شخصی‌سازی شوند. سپس لازم است که اشخاص گزینه Colors را انتخاب کرده و از آن جا ویژگی Transparency Effects را غیرفعال کنند.

گزارش از امین وصالی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویندوز 10 ویندوز رایانه شرکت مایکروسافت رایانه های شخصی بیشتر بخوانید نرم افزار ها سرعت پردازش باید به بخش مورد نظر سیستم عامل ویندوز ۱۰ ویژگی ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر مخابرات استان مرکزی در خصوص اجرایی شدن طرح فیبر نوری در سطح استان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: هدف از اجرای شبکه فیبر نوری توسعه شبکه ملی اطلاعات و افزایش سرعت اینترنت در سطح استان است. 
لطفی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا در سال گذشته افزود: سال گذشته در استان مرکزی ۴۳۶ کیلومتر فیبرنوری اجرا شد که حدود ۴۰۰ کیلومتر آن در شهر‌ها انجام شده و حدود ۳۰ إلی ۶۰ درصد شهر‌ها تحت پوشش قرار گرفته است. 
مدیر مخابرات استان مرکزی ادامه داد: شاید کمترین توسعه مربوط به شهر اراک است که با تعامل و همکاری شهرداری و شورای شهر می‌توان تا انتهای امسال این وضعیت را به بیش از ۹۰ درصد رساند.
او عنوان کرد: برای استفاده از ۴۳۶ کیلومتر فیبرنوری صورت گرفته تاکنون حدود ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص شده و همین رقم برای سال جاری نیز در برنامه گنجانده شده است.

دیگر خبرها

  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت
  • افزایش سرعت بادجنوب غربی/ تنگه هرمز متلاطم است
  • پیش‌بینی جوی آرام برای آخر هفته در لرستان
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور