Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:38:07 GMT

ازدواج چگونه به کابوسی بزرگ تبدیل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۵۶۵۸

ازدواج چگونه به کابوسی بزرگ تبدیل می‌شود؟

حمیده زارع نسب روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای داشتن یک ازدواج موفق، طرفین پیش از هر اقدامی لازم است به یک خودشناسی رسیده و بررسی کنند آیا شرایط لازم را برای ازدواج دارند و در مرحله بعد با توجه به معیارهای انتخاب همسر مناسب وارد برقراری روابط شوند.

وی افزود: بطور طبیعی بسیاری از انتخاب زوجین را برای ازدواج نمی توان صددرصد پیش بینی و افراد را برای پیوند زناشویی مناسب یکدیگر قلمداد کرد ولی راه‌ها و معیارهایی برای شناسایی همسر نامناسب برای ازدواج تعیین شده و وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رواندرمانگر تصریح کرد: گرچه هیچ انسانی کامل نیست و همه افراد نقص‌هایی دارند، اما در امر ازدواج بسیاری از زوجین این مرحله از زندگی را برای خود بزرگترین چالش همراه با استرس برشمرده و از این رو برخی ویژگی یا تیپ‌های شخصیتی می‌توانند با انتخاب نامناسب، زندگی مشترک خود را به کابوسی برای طرف مقابل تبدیل کنند.

زارع نسب با بیان اینکه در صورتی که تصمیم به ازدواج با آگاهی کافی همراه نباشد، پیامدهای آن می‌تواند آسیب های روانی متعددی برای فرد یا حتی زوجین به همراه داشته باشد،‌ افزود: با شناخت افراد نامناسب برای ازدواج و کمک گرفتن از یک روانشناس می‌توان با آگاهی و هوشیاری بیشتری تصمیم درستی برای پیوند زناشویی و در ادامه زندگی موفق و مسالمت آمیز گرفت.

وی گفت: مراحل و معیارهای مختلفی برای انتخاب همسر مناسب وجود دارد که در صورت رعایت این موارد می توان تا حدود بسیاری ازدواج را موفقیت آمیز و بدور از هرگونه استرس و نگرانی پیش بینی کرد.

این متخصص زوج درمانگر در رابطه با ازدواج های نامناسب اظهار داشت: زن یا مردی که تصمیم به ازدواج گرفته در ابتدا باید توجه داشته باشد با فردی که از اختلال شخصیتی رنج می برد و تعادل روانی درستی ندارد،‌ پیوند زناشویی منعقد نکند. 

وی گفت: فردی که زود خشمگین و عصبی می شود و به اصطلاح زود از کوره در می رود و تمایل به بد دهنی و درگیری فیزیکی دارد، ‌این افراد دارای اختلال روانی بوده و در رنج هستند و باید پیش از ازدواج با مراجعه به روانپزشک یا مشاور درمان، معالج شوند.

زارع نسب تصریح کرد: فردی که به خاطر رسیدن به طرف مقابل، راه خودکشی را بر می گزیند یا حتی تهدید به این حرکت ناپسند می کند، فردی که دروغ می گوید و مسایل زندگی خود را وارونه جلوه می دهد،‌ زن یا مردی که مدام در حال کنترل حرکات طرف مقابل است، فرد شکاک و بدبین، فردی که علاقه و تمایلی به او ندارد و در نهایت فردی که برای زندگی مشترک انتخاب کرده اید چنانچه حاضر شده از زندگی قبلی خود دست بردارد،‌ این افراد انتخاب مناسب برای ازدواج نیستند.     

وی توصیه کرد: از انتخاب فردی که با آن اختلاف عقیده، مذهب و فاصله طبقاتی و فرهنگی دارید، فرد معتادی که به هر نوع از مواد مخدر و مشروباط الکلی و از طرفی فردی که به صفحات فضای مجازی وابسته است و حتی یک دوست صمیمی با خود ندارد، پیوند زناشویی با این دسته افراد چالش های بزرگی در زندگی مشترک بوجود خواهد آورد که تاکید می شود باید پیش از تصمیم به ازدواج شناخت لازم را کسب کرد.

برچسب‌ها طرح افزایش حداقل سن ازدواج اختصاصی ایرنا ازدواج ساده قانون تسهیل ازدواج جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح افزایش حداقل سن ازدواج اختصاصی ایرنا ازدواج ساده قانون تسهیل ازدواج جوانان طرح افزایش حداقل سن ازدواج اختصاصی ایرنا ازدواج ساده قانون تسهیل ازدواج جوانان پیوند زناشویی برای ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • غافلگیری بزرگ باشگاه سپاهان؛ مورایس چطور مسلمان شد؟ | یک حادثه و یک نفر!
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد