Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه ممنوعیت واردات برنج همچنان سر جای خود قرار دارد، گفت: قرار شد آن میزان از محموله‌های برنجی که قبل از ۳۱ مرداد به بنادر کشور رسیدند، ترخیص آن‌ها انجام و در بازار با نرخ نیمایی عرضه شود.

قدس آنلاین؛ محمدرضا کلامی در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار ابراز کرد: در جلسه امروز ستاد تصمیم گرفتیم مقادیر عرضه کالاهای ضروری و اساسی مانند گوشت قرمز، مرغ، روغن خام، شکر و برنج از محل ذخایر با سهمیه‌های تعیین‌شده تا ۲۸ صفر ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از آنجا که مقرر شد هیئت‌های مذهبی بعد از عاشورا نیز در قالب بسته‌های غذایی خشک و خام، این کالاها را در اختیار جامعه هدف قرار دهند تصمیم گرفتیم عرضه ۳۰ هزار تن برنج، ۳۰ هزار تن شکر، دو هزار تن گوشت قرمز، ۱۰ هزار تن گوشت مرغ و ۳۰ هزار تن روغن ادامه یابد.

دبیر ستاد تنظیم بازار همچنین افزود: با توجه به اینکه ارز واردات برنج به‌نرخ آزاد تغییر یافته است و با این ارز مقادیر واردات برنج تأثیر منفی بر قیمت برنج داخلی ندارد و تهدیدی نیز برای تولیدکنندگان داخلی به‌حساب نمی‌آید تصمیم گرفتیم روند تأمین کالای برنج همچنان استمرار یابد تا دچار کمبود و آسیب نشویم.

کلامی با بیان اینکه ممنوعیت واردات برنج همچنان سر جای خود قرار دارد، گفت: قرار شد آن میزان از محموله‌های برنجی که قبل از ۳۱ مرداد به بنادر کشور رسیدند و قبض انبار آن‌ها این موضوع را تأیید می‌کند و نیز آن دسته از محموله‌های برنجی که ارز خود را قبل از این تاریخ دریافت کردند ترخیص آن‌ها انجام و در بازار با نرخ نیمایی عرضه شود.

دبیر ستاد تنظیم بازار درباره گوشت قرمز نیز اظهار کرد: قیمت دام زنده در مقایسه با سال ۹۸ کاهشی است و قیمت مصرف‌کننده نیز این گونه است به‌طور نمونه قیمت یک کیلو گوشت مخلوط گوسفندی در میانگین کشوری ۹۷ هزار تومان است البته ممکن است دست و ران گوسفند گران‌تر باشد، زیرا کیفیت بالاتری دارد.

وی گفت: اگرچه به حمایت از تولید و تولیدکنندگان اعتقاد داریم، اما اگر قطعاً خروج دام از کشور اتفاق بیفتد قیمت‌ها قابل کنترل نخواهد بود بنابراین مصوب کردیم که شرکت پشتیبانی امور دام، ذخایر راهبردی خود را از محل تولید داخل تأمین کند که نرخ آن هم برای گوشت گوساله بسته‌بندی‌شده پنج‌قطعه‌ای ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان است که دولت با این نرخ خریداری می‌کند و نرخ مصرف‌کننده این کالا نیز زیر ۸۰ هزار تومان است.

کلامی درباره فولاد نیز گفت: وقتی الزام کردیم که فولاد در بورس کالا عرضه شود از دو منظر دچار آسیب بودیم؛ یک آن که آن مقادیر تعیین‌شده در بورس عرضه نمی‌شد بنابراین برای تقاضاهای موجود، عرضه به‌اندازه کافی وجود نداشت از این رو کارگروه ویژه‌ای را متشکل از دادستانی، تعزیرات و سازمان حمایت تعیین کردیم تا شنبه هر هفته مقادیر عرضه در بورس را کنترل کنند که اگر بر اساس مقادیر تعیین‌شده عرضه صورت نگیرد اعمال قانون می‌شود.

دبیر ستاد تنظیم بازار ادامه داد: همچنین مقرر کردیم کسانی که عرضه در بورس را انجام ندهند در ابتدای امر اعمال قانون شوند، صادرات آن‌ها متوقف شود و تأمین مواد اولیه برای آن واحد صورت نگیرد که اگر این سه ابزار جواب نداد واحد متخلف به دادستانی معرفی می‌شود.

وی گفت: این اقدامات موجب شد در آخرین عرضه میلگرد هم کاهش نرخ اتفاق افتاد که البته در تیرآهن و میلگرد تخت نیز این گونه بوده است ضمن اینکه برای حدود ۳۰ هزار تن میلگرد، عدم جذب ثبت شد که نشان می‌دهد که این روند کاهشی منجر به ادامه کاهش نرخ‌ها خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ممنوعیت واردات برنج واردات برنج تنظیم بازار ستاد تنظیم بازار کارگروه تنظیم بازار دبیر ستاد تنظیم بازار برنج همچنان واردات برنج ۳۰ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی

تین نیوز

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روزهای آینده عرضه خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی ضیغمی در حاشیه نشست خبری ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از افرادی که در سامانه ثبت نام کردند، منتظر هستند خودرو مورد علاقه شان وارد شود و به همین دلیل تاکنون از ۳۰ هزار نفر که در سامانه بودند، ۱۵ هزار نفر خودروی خود را انتخاب کردند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر خودروهای زیادی در گمرکات و مناطق آزاد هست. بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار خودرو دپو در مناطق آزاد و کشور هست که این خودروها فقط منتظر توافق های داخلی در وزارت صمت و بانک مرکزی هستند تا ترخیص شوند.

این مقام مسئول ادامه داد: واردات خودروهای جانبازان هم فقط مربوط به سازمان توسعه تجارت نیست و کار سازمان در این رابطه انجام شده و منتظر هستیم بانک مرکزی مدل تخصیص ارز و بنیاد شهید هم گروه هایی که قرار است ارز بگیرند را مشخص کند.

ضیغمی با بیان اینکه ظرف چند روز آینده اولین عرضه خودروهای برقی انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روزهای آینده عرضه خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای