Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهردار منطقه 15 از برگزاری باشکوه مراسم عزای حسینی در این منطقه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی خبر داد و گفت: در مجموع طی 10 روز برگزاری مراسم "زیر آسمان روضه" در بوستان پردیس بانوان منطقه؛ 16 هزار بانوی شهروند در این مراسم شرکت کرده و به عزاداری پرداختند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 15، او در ادامه افزود: بانوان با حضور در این مراسم برای سید و سالار شهیدان و 72 یار باوفای آن حضرت عزاداری کردند و به ویژه استقبال بانوان در شبهای تاسوعا و عاشورا بی نظیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در ادامه با اشاره به برگزاری متفاوت برنامه های امسال به نسبت سالهای گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا افزود: با پیش بینی های انجام شده برنامه ها در فضاهای روباز و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و یا به صورت مجازی برگزار شد و شهروندان مومن و ولایتمدار منطقه به عزاداری پرداختند.
شهردار منطقه یادآور شد: عزاداران حسینی پس از شرکت در آئین های عزاداری؛ نماز ظهر عاشورا را در میدان‌های اصلی، مقابل مساجد، حسینیه ها، بوستانها، کنار مزار شهدای گمنام، حیاط مدارس و جای جای منطقه به یاد آخرین نماز سیدالشهدا (ع) اقامه کردند.
محمدی اضافه کرد: مراسم تعزیه خوانی حسینی در فرهنگسرای خاوران و بوستان خلیج فارس، مراسم خیمه سوزان، شام غریبان، تهیه سبد های کمک مومنانه و توزیع بین نیازمندان با مشارکت شهرداری، خیرین و بسیج، حرکت کاروان سلامتی کودکان کار با نام طرح کوچه های حسینی در محلات ناحیه یک، راه اندازی موکب سلامت در منطقه در راستای حفظ سلامت عزاداران حسینی و توزیع ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی و همچنین اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی از جمله برنامه های اجرایی بود.
شهردار منطقه در ادامه به عزاداری هیات های مذهبی در مقابل منازل شهدا در راستای پویش " بیت هر شهید یک حسینیه"، اجرای مراسم زیارت عاشورا در ساختمان "خانه شهید منطقه 15" با حضور مادران و خواهران شهدا و همچنین نصب 40 پرچم عزای حسینی در سر درب منازل 40 خانواده شهید اشاره کرد.
این گزارش حاکیست، محمدی شهردار منطقه نیز در این ایام با حضور در محلات مختلف منطقه به همراه شهروندان به عزاداری پرداخت.
شایان ذکر است، حضور در مراسم عزاداری حسینی در بارگاه امامزاده سیده ملک خاتون، مراسم عزاداری مسجد امام حسن مجتبی (ع) در محله مشیریه، مسجد حضرت ولی عصر (عج) در محله ابوذر، مسجد الزهرا(س) در محله افسریه، عزاداری با شهروندان محله کیانشهر در هیات صاحب الزمان (عج) و عزاداری با خانواده شهید احمد نقدی و شهروندان در پویش بیت هر شهید یک حسینیه از جمله این مراسم ها بود که شهردار منطقه به همراه جمعی از معاونین و مدیران شرکت کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهردار منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: سال گذشته بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی استان بهره‌مند شدند.

نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است. بحران‌ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مختلفی مانند افسردگی، خشونت، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی و غیره در جامعه می‌شود که روانشناسان با ارائه مشاوره تخصصی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت روانی جامعه گام‌های اساسی و ارزشمند برمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر فریبا بریمانی امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت‌تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقاء سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و غیره به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر  ۱۹۴هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ «صدای مشاور»، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره‌مند شدند.

این مسئول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بی‌شک، یکی از راهکارهای موثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴ هزار و۹۹ زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵هزار و ۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کرده‌اند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب‌زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶  هزار و ۳۶۱زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده‌ترین دلایل طلاق عدم مسئولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سؤظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران