Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ‌کننده پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه رادارگریزی برای پدافند هوایی ارتش بی‌معناست گفت: هیچ پرنده‌ای جرئت تعرض به ایران را ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  روزنامه صبح‌نو گفت‌وگویی با امیر سرتیپ ابوالفضل سپهری‌راد، معاون هماهنگ‌کننده پدافند هوایی ارتش انجام داده است که بخش‌های مهم آن را در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخچه و کارکرد پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران 

- پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، قدمتی در حدود 102‌سال دارد. این نیرو در پایان جنگ جهانی اول، ابتدا در نیروی زمینی تشکیل و به‌دلیل اهمیت بالا و پیچیده شدن تجهیزات، بعداً به نیروی هوایی منتقل شد.

- پدافند هوایی، اولین یگان صاحب فرماندهی و کنترل در کشور است که کلیه عملیات‌های پدافند در زمان صلح و جنگ را مدیریت و هدایت می‌کند و هر پرنده‌ای که قصد پرواز، ورود و خروج از فضای جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد، الزاماً باید توسط پدافند هوایی شناسایی شود.

- حدود پروازهای امروز ما که بین 300 تا هزار مورد است به صورت شبانه‌روزی است، باید در لحظه و با دقت، در داخل فضای کشور و حتی صدها کیلومتر خارج از مرزها توسط مجموعه تیم پدافند هوایی کشور، شناسایی و رصد شود.

متناسب با سرعت تغییر تهدیدات، روزآمد می‌شویم 

- پدافند هوایی چون همواره تجهیزات محور بوده، متناسب با تغییر تهدیدات مجبور به روزآمدی بوده است. اگر سرعت تهدیدات که از نوع هوافضایی هستند، زیاد می‌شده، ما هم باید با همان سرعت، تجهیزات خود را تغییر می‌دادیم.

- وقتی تهدیدات، افزایش برد پیدا می‌کنند، مجبور می‌شویم که دید خود را دورتر و بر برد آشکارسازی خود، اضافه کنیم.

- پدافند هوایی شاخص‌ها و تفاوت‌هایی با دیگر نیروها دارد. تهدیدات در حوزه نیروی زمینی و دریایی به‌گونه‌ای هستند که زمان لازم برای پاسخ و واکنش به آن‌ها وجود دارد اما تهدیدات در پدافند، دارای سرعت بسیار بالایی است بنابراین زمان تصمیم مغزافزارهای پدافند باید بسیار کوتاه باشد که این امر، به قوه متفکر بسیار قوی و تجهیزات به روز نیاز دارد.

پدافند هوایی امروز در لب تکنولوژی روز دنیا قرار دارد

- نیروی پدافند در دوازده سال اخیر و به خصوص از 10‌شهریور سال‌87 که به‌عنوان نیرویی مستقل و تمام عیار از نیروی هوایی ارتش جدا شد، در حوزه تجهیزات، به جهشی فوق‌العاده دست یافته و فناوری تجهیزات آن، امروز در لب تکنولوژی روز دنیا قرار دارد.

سامانه پدافندی سوم خرداد

برای پدافند هوایی ارتش، هیچ تهدیدی غیر قابل کشف نیست 

- پدافند ارتش خود را برای مقابله با دشمنان فرامنطقه‌ای آماده کرده است. امروز برای پدافند هوایی هیچ هدف و تهدیدی، غیرقابل کشف نیست. رادارگریزی برای پدافند هوایی ارتش بی‌معناست و برد کشف ما به بیش از سه هزار کیلومتر رسیده است. پدافند هوایی صاحب یکی از برترین شبکه‌های امن ارتباطی و فناوری اطلاعات، حداقل در منطقه است و در جنگ الکترونیک و هوافضا نیز حرف برای گفتن دارد.

 

- بعضی از تجهیزات پدافند ارتش، امروز در سطح دنیا گزارش نشده است. فردا(چهارشنبه) از 27‌دستاورد امسال پدافند هوایی رونمایی خواهیم کرد که دو تا از آن‌ها را به‌طور ویژه و مفصل برای خبرنگاران، تشریح خواهیم کرد.

- پدافند هوایی ایران در حوزه‌های پهپاد، فرماندهی کنترل و شبیه سازها، نه تنها به خودکفایی کامل رسیده، بلکه از کشورهای دوست هم تقاضا دارد. 

هیچ پرنده‌ای جرئت تعرض به ایران را ندارد 

- ما با دو مفهوم یکی تخلف و دیگری تجاوز، سر و کار داریم که کاملاً با یکدیگر، متفاوتند. تجاوز یعنی یک مسیر جنگنده دارای تهدید یا هر شی پرنده‌ای که حامل تهدید است، به‌طور آگاهانه وارد حریم هوایی ایران شود. تا الان هیچ پرنده‌ای از سوی هیچ کشوری، جرئت نکرده به این شکل، کشور را مورد تعرض و تجاوز خود قرار بدهد و هر پرنده‌ای مثل پهپاد که چنین کرده، سریعاً منهدم شده است. 

- اخطارهای هوایی ما به تخلفات غیرعمدی که به برخی مرزهای دریایی یا زمینی ایران نزدیک می‌شوند و بلافاصله اخطار می‌گیرند، شاید روزانه به بالای‌15 تا 20 برسند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: پدافند هوایی ارتش برای پدافند هوایی هیچ پرنده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی اهواز، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری و ۲۷ آوریل سال ۲۰۲۴ میلادی است.
 
اوقات شرعی امروز به شرح زیر است:
 
اذان ظهر در اهواز ساعت ۱۲ و ۱۳ دقیقه به گوش می‌رسد و غروب آفتاب ساعت ۱۸ و ۵۲ دقیقه خواهد بود.
 
صدای روحبخش اذان مغرب نیز در ساعت ۱۹ و ۱۰ طنین انداز می‌شود و نیمه شب شرعی ساعت ۲۳ و ۲۹ دقیقه است.
 
اذان صبح فردا، یکشنبه ۹ اردیبهشت ساعت ۴ و ۷ دقیقه و طلوع آفتاب ساعت ۵ و ۳۳ دقیقه خواهد بود.
  
ذکر روز شنبه:
 
یا رب العالمین
 
به معنای "ای پروردگار جهانیان" است که ۱۰۰ مرتبه خوانده می‌شود و باعث بی‌نیازی خواهد شد.
 
ذکر روز شنبه به نام پیامبر اکرم (ص) است و روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله (ص) خوانده شود.
 
حدیث روز را بخوانید:

پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: مَن قَـبَّلَ وَلَدَهُ کَـتَبَ اللّه عَزَّوَجَلَّ لَهُ حَسَنَةً و َمَن فَرَّحَهُ فَرَّحَهُ اللّه یَومَ القیامَةِ، و َمَن عَلَّمُهُ القُرآنَ دُعىَ بِالابـَوَینِ فَیُکسَیانِ حُلَّتَینِ یُضى ءُ مِن نورِهِما وُجوهُ اَهلِ الجَنَّةِ.

هر کس فرزندش را ببوسد، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نویسد و هر کسى که او را شاد کند، خداوند روز قیامت او را شاد خواهد کرد و هر کس قرآن به او بیاموزد، پدر و مادرش دعوت مى شوند و دو لباس بر آنان پوشیده مى شود که از نور آنها، چهره هاى بهشتیان نورانى مى گردد. (کافى (ط-الاسلامیه) ج ۶، ص ۴۹)

سخنان آموزنده:

منتظر نمان پرنده‌ای بیاید و پروازت دهد، در پرنده شدن خویش بکوش. (دکتر علی شریعتی)


احکام شرعی امروز:
 
سؤال: اگر کسى ملکى را اجاره کرد و پس از مدت تعین شده تخلیه نکرد چه حکمى دارد؟
 
جواب: بدون اجازه مالک، بعد از مدّت اجاره، حکم غصب را دارد. (استفتائات مقام معظم رهبری)

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • اوقات شرعی اهواز، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها