Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@00:12:07 GMT

کمبود گاز مایع در قم وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۹۳۲۰

کمبود گاز مایع در قم وجود ندارد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مدتی است  موضوع صف‌های طولانی گاز ال پی جی برای خودرو‌ها و بازتاب آن در شبکه های اجتماعی ذهن مردم را درگیر مسئله کمبود گاز مایع در قم کرده است و در مواردی اخبار و شایعاتی در خصوص کمبود آن در برخی نقاط استان منتشر شد. 

موضوع را از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان قم پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالله شادمهر رئیس ناحیه مرکزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،با تاکید براین که کمبود گاز مایع نداریم گفت:گاز ال پی جی به دو صورت سنتی و الکترونیک توزیع می‌شود که متقاضیان مجاز هیچ مشکلی برای دریافت گاز ندارند.


او با اشاره به استفاده برخی از خودرو‌های گازسوز از گاز ال پی جی بیان کرد: این کار غیر مجاز و ممنوع است، برای خودرو‌ها گاز سی ان جی تایید شده خوردرو‌هایی که به صورت سنتی گاز دریافت می‌کنند که با مشکلاتی مواجه می‌شوند، اما تمام کسانی که در سامانه الکترونیک گاز دریافت می‌کنند هیچ مشکلی ندارند.

رئیس ناحیه مرکزی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی قم گفت: از سال ۹۶ استارت کار تولید گاز مایع به صورت الکترونیک خورده است تا مصرف کنندگان مجاز مشکل و کمبودی برای استفاده از گاز ال پی جی نداشته باشند.


او با بیان این که مصرف کنندگان مجاز به دو دسته خانوار و غیر خانواده تقسیم می‌شوند، تصریح کرد: روستاییانی که دسترسی به گاز شهری ندارند و دامداران، دامپروران و ... مصرف کنندگان گاز مایع هستند که این افراد باید در سامانه فراورده‌های نفتی صدف به نشانی http://newtejaratasan.niopdc.ir مراجعه و درخواست خود را اعلام کنند که پس از تایید استعلام درخواست دهنده گاز مایع بین متقاضیان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/غ /ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت ملی نفت گاز مایع گاز ال پی جی گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۹۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک

داود بیگی نژاد نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با بیان اینکه راهکار جلوگیری از اجاره دادن ملک و مسکن به اتباع غیر مجاز این است که برای مشاوران املاک سامانه سوت‌زنی و گزارش‌دهی به متولی امر راه‌اندازی شود، گفت:  د در حال حاضر طرح شناسایی اتباع خارجی غیر مجاز در حال انجام و اجرا است.

وی  با بیان اینکه  راه اندازی سامانه یا کانال سوت‌زنی برای مشاوران املاک از دیگر راهکارها برای جلوگیری از تخلف مشاوران املاک برای قرارداد اتباع غیر مجاز است گفت: افراد می توانند در صورتی مشاور املاکی این تخلف را انجام داد  موضوع را به متولی رسیدگی اطلاع دهد.

بیگی نژاد  توضیح داد: همزمان با ارائه گزارش‌ها بلافاصله و مستقیما به نهاد و دستگاه مربوطه ارسال می‌شود و این اقدام می‌تواند در شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز بسیار موثر و سریع باشد.

وی افزود: اتحادیه مشاوران املاک تهران در حال حاضر نظارت‌های زیادی از سوی اتحادیه مشاوران املاک بر  فعالیت اتحادیه مشاوران املاک تهران وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • بیش از ۳ هزار لیتر چسب مایع بدون مجوز در خراسان شمالی کشف شد
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی