Web Analytics Made Easy - Statcounter

آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تصمیم دولت در افزایش قیمت کودهای شیمیایی گفت: این اقدام دولت کاملاً برخلاف برنامه جهش تولید کشور است، طرح سؤال از وزیر جهاد کشاورزی را به جد دنبال خواهیم کرد و وزیر باید در رابطه با افزایش قیمت ۷۰۰ درصدی کود شیمیایی پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیارآفتاب؛ در رابطه با تصمیم دولت در افزایش قیمت کودهای شیمیایی ناشی از حذف ارز دولتی واردات کودهای پتاسه و فسفاته، گفت: این اقدام دولت کاملاً برخلاف برنامه جهش تولید کشور و شعاری است که مقام معظم رهبری برای امسال نام‌گذاری کرده‌اند و این موضوع می‌تواند تأثیرات بسیار زیادی در افزایش قیمت گندم و سایر محصولات کشاورزی در کشور داشته باشد و دولت باید نسبت به جلوگیری از این اقدام وارد عمل شود.

آصفری تصریح کرد: البته طرح سؤال از وزیر جهاد کشاورزی را به جد دنبال خواهیم کرد و وزیر باید در رابطه با افزایش قیمت ۷۰۰ درصدی کود شیمیایی پاسخگو باشد، این تصمیم هم می‌تواند در تولید گندم کشور تأثیر منفی داشته باشد و هم مطمئناً باعث خواهد شد ما وابستگی بیشتری به واردات داشته باشیم چراکه کشاورزان رغبت نخواهند کرد به سمت‌وسوی تولید گندم بروند و همچنین در سایر تولیدات کشاورزی کشور هم مشکلات جدی را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به تأخیر دولت در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی طی سال‌های اخیر گفت: دولت باید نرخ خرید تضمینی گندم را قبل از فصل کاشت اعلام کند تا کشاورزان را برای تولید گندم تشویق کند، همچنین دولت باید مقدار واردات گندم و کمبود آن را اعلام کند تا کشاورزان حداقل برنامه‌ای برای اینکه به سمت تولید گندم یا سایر محصولات بروند داشته باشند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس اظهار داشت: در حال حاضر کشاورزان تولیدکننده کشمش در منطقه خنداب به دلیل اینکه قیمت تضمینی برای خرید محصولات وجود ندارد با مشکل مواجه هستند و این موضوع موجب شده است که مورد سوءاستفاده دلالان قرار بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه دولت طی سال‌های اخیر هیچ برنامه‌ای برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی و محصول کشمش ندارد که این موضوع نارضایتی و اعتراض کشاورزان را به همراه داشته است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش قیمت تولید گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 849119 منبع: تسنیم برچسب‌ها گندم خبر مهم طوفان کشاورزی استان خوزستان

دیگر خبرها

  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است