Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی با اعلام این خبر که در دو سال اخیر ٢١٠ هزار فرصت شغلی با اجرای طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری در کشور ایجاد شده است، گفت: تسهیلات این طرح در استان خراسان شمالی به خوبی هدایت و مدیریت شده است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ؛ عیسی منصوری در هشتمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان، گفت: به دلیل انسجام کاری و مدیریتی در استان جهت گیری اقتصادی مشخص و تخصیص منابع مالی جهتمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری با تاکید بر هدایت خوب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری متناسب با مزیت های نسبی در استان، افزود: در برنامه اشتغال روستایی طبق قانون مصوب مجلس جمعیت، نرخ بیکاری و درآمد سرانه شاخص های توزیع منابع هستند و اما در برخی از استان ها نیاز به توجه بیشتر هستیم که قطعا در دستور کار قرار می دهیم.

وی پالایش طرح های اشتغال را الزامی دانست و در خصوص تقاضای استان برای افزایش تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری، مطرح کرد: از منابع بازپرداختی برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی استفاده شود.

منصوری مطرح کرد: از ابتدای سال ۹۷ تا کنون با پرداخت تسهیلات طرح ملی اشتغال روستایی و عشایری سهم اشتغال روستایی از اشتغال سالانه از ۳ به ۲۹ درصد افزایش یافته و ۲۱۰ هزار شغل جدید است.

منصوری تصریح کرد: برای توسعه رسته های شغلی استان باید برنامه داشته باشیم تا اشتغال پایدار و مطمئن ایجاد شود. منصوری نبود مشکل ضمانت برای دریافت تسهیلات در حوزه معدن را مشوقی برای سرمایه گذاری در این بخش توصیف کرد و اشاره داشت: نباید تسهیلات اشتغال به سمت ایجاد زیرساخت ها برود.

وی خاطر نشان کرد: سهم بخش خدمات و گردشگری در تسهیلات اشتغالزایی قابل توجه است اما بخش زیادی از این اعتبارات برای ایجاد تفرجگاه ها هزینه می شود و تاکید ما سمت و سوی هزینه منابع مالی برای افزایش ثروت و اشتغال است.

وی همچنین تاکید کرد: در بخش کشاورزی باید به سمت هزینه اعتبارات برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی برویم و زنجیره تولید محصولات کشاورزی و دامی را رونق دهیم. معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به الگوی جدید تعریف شده برای توسعه مشاغل خانگی، افزود: آموزش در راستای مزیت های استان گام نخست و پرداخت وام مرحله نهایی برای توسعه مشاغل خانگی در الگوی جدید تعریف شده می باشد.

عیسی منصوری در خصوص پیشنهاد استان برای افزایش اختیارات استان جهت پرداخت تسهیلات کرونایی گفت: مسئولیت تصمیم گیری برای پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا ستاد ملی مدیریت بیماری کروناست.

منصوری اطلاع رسانی بیشتر به جامعه هدف برای دریافت تسهیلات کرونایی را الزامی دانست و یادآور شد: وام های زیر ۱۶ میلیون تومان برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا نیاز به ضامن ندارد و با چک و سفته قابل پرداخت است و در صورت بروز مشکل افراد می توانند با شماره های درج شده در سایت کارا بخش کرونا تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی معاون وزیر کار منصوری عیسی منصوری تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری اشتغال روستایی پرداخت تسهیلات تسهیلات اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی

مرتضی بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است. وی تصریح کرد: در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است. بهزاد فر با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: زمینه تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان نیازمند تهیه و تدوین یک سند عملیاتی است که پیش نویس این سند در استان آماده شده است. وی با بیان اینکه طی سال های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی همزمان شدن شروع سال ۱۴۰۳ با شروع سال برنامه هفتم توسعه را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ابلاغ سیاست های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است. بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود. وی به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.  این مقام مسئول گفت: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک های خصوصی، بیمه ها و ابزار و شیوه های نوین تامین مالی  و اتمام پروژه های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است. بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان