Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ تولیت آستان قدس رضوی گفت: در عرصه فن‌آوری‌های هسته‌ای از نظر فن و دانش تا آخر کار پیش رفتیم، بدون اینکه هیچ کشوری در این زمینه به ما کمک کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد مروی در مراسم بزرگداشت سی و چهارمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر محمود کاوه فرمانده لشکر ویژه شهدا و شهدای عاشورای حرم مطهر رضوی که در سازمان مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به خانواده معظم شهید کاوه و شهدای گرامی عاشورای سال 73 حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: ما باید در هر فرصتی تکریم و تعظیم یاد و فرهنگ شهدا را با برگزاری چنین مراسمی مغتنم بشماریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این نکته که مراسم بزرگداشت شهدا، مراسم معمولی برای بیان خاطرات نیست، ابراز کرد: فلسفه تشکیل این دست مجالس بزرگداشت و یادبود برای به فراموشی نسپردن فرهنگ شهدا، انتقال آن به نسل‌های بعد و همواره زنده نگه‌داشتن روحیه جهاد و شهادت در جامعه است.

وی افزود: یاد شهدا و تکریم خانواده شهدا یعنی بیان اشکالات و رفع آن‌ها، آن روحیاتی که شهدای ما داشتند و این افتخارات را برای کشور آفریدند بیان کنیم و برای خود الگو قرار دهیم، این معنای تجلیل شهداست.

آستان قدس رضوی فاز دوم رزمایش "احسان و تعاون" را کلید زدتقدیر هیئات مذهبی از اقدام ابتکاری آستان قدس/ تخته فرش‌هایی که در گستره شهر پهن شدتمهیدات رسانه‌ای آستان قدس در محرم‌الحرام/ شور حسینی «بین‌المللی» مخابره می‌شود

وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی دستگاه امام رضا(ع) است لذا باید در کشور الگو باشد، ابراز کرد: یاد شهدا به این است که ما اشکالات را بگوییم و برای برطرف کردنش تلاش کنیم؛ تکریم خانواده شهدا این است که از روحیاتی که شهدا داشتند و به برکت آن این افتخارات را برای این کشور آفریدند، الگو بگیریم. شهدا از ما سلام‌وصلوات نمی‌خواهند؛ نیازی هم به سلام‌وصلوات ما ندارند، شهدا «عِندَ رَبِّهِمْ یرزقونَ» هستند، ما به شهدا نیاز داریم، شهدا از ما توقع دارند همان روحیه جهادی، انقلابی و فداکاری که آن‌ها داشتند و به برکت‌ آن‌ این پیروزی‌ها و افتخارات را نصیب این کشور و ملت کردند، آن را هرکدام در حوزه کاری خودمان حفظ، صیانت و تقویت کنیم و رشدش دهیم.

مروی با تبیین فلسفه تشکیل روضه برای امام حسین(ع) گفت: فلسفه برپایی مراسم روضه‌خوانی این است که فرهنگ اباعبدالله الحسین(ع) در جامعه فراموش نشود و چون تابلویی درخشان راهنمای ما برای خوب و سعادتمند زندگی کردن و بنده خدا بودن باشد.

تولیت آستان قدس رضوی، انتقال فرهنگ و روحیه جهاد و شهادت به نسل‌های بعد را وظیفه امروز همه خواند و گفت: هر دوره زمانی اقتضائات خود را دارد؛ یک روز سلاح به دست گرفتن و روزی قلم‌به‌دست گرفتن نیاز زمان برای انتقال فرهنگ شهدا است.

وی با بیان اینکه کار و روحیه انقلابی و جهادی باید به‌عنوان پیام شهدا همواره پیش روی ما باشد، عنوان کرد: در آموزه‌های دینی ما شهادت به تعبیر امروزی یک «برند» و «مارک» محسوب می‌شود.

مروی، جایگاه شهادت را در مکتب اسلام را مثل یک «برند» برای نمایش خوبی‌ها معرفی کرد و افزود: شهادت نشانی برای نمود همه خوبی‌ها و انسانیت و ارزش‌هاست و خداوند متعال این نشان را به هرکسی نمی‌زند.

وی با بیان نمونه‌ای از منابع روایی گفت: در روایات برای نشان دادن سطح اجر و ثواب عملی، با جایگاه شهادت نشان داده می‌شود. مثلاً اگر کسی جانش را در راه علم و دانش فدا کند، می‌گویند اجر شهید دارد. در تعاریف دینی از شهید بالاتر و بهتر نمی‌توان تعریفی یافت.

تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: خداوند مقام شهید و شهادت را یک نشان برای سعادت، خوشبختی و کمال انسان‌ها قرار داده است. ما باید از خداوند متعال درخواست کنیم که هر روز توفیق پیروی از راه شهدا را به ما عنایت کند؛ چراکه فرهنگ شهادت تنها مربوط به دوران جبهه و جنگ نیست، فرهنگ شهادت در زندگی روزمره ما جاری و ساری است.

مروی در ادامه با ذکر فعالیت‌های ارزشمند شهید کاوه، تصریح کرد: شهید کاوه در سن 18 سالگی به مدت 6 ماه فرمانده حفاظت از بیت حضرت امام(ره) بود. فرماندهان نظامی زمان ازجمله شهید سپهبد صیاد شیرازی هم به نبوغ و جسارت و قدرتمندی این جوان پی می‌برند.

وی با اشاره به ماجرای درگیرهای کردستان در اوایل پیروزی انقلاب، اظهار کرد: شهید کاوه تنها با 22 سال سن فرمانده تیپ 4 هزار نفری شهدا می‌شود و در سن 25 سالگی فرمانده لشکر می‌شود. در سن 22 سالگی، دشمنان برای سر این شهید گران‌قدر 2 تا 7 میلیون تومان جایزه می‌گذارند، که در آن دوران پول بسیار زیادی بود.

مروی با طرح این نکته که ما باید از خودمان بپرسیم، او از چه روحیات و خصوصیات رفتاری برخوردار بود، عنوان کرد: این شهید بزرگوار، تحول‌آفرین بود. هر مدیری که به شرایط روز راضی باشد و به وضع موجود تن بدهد، نه خودش و نه مجموعه تحت نظرش پیشرفت نمی‌کند.

وی تصریح کرد: خصوصیت بارز شهید کاوه‌ها این است که اهل تحول هستند. در مواجهه با مشکلات و چالش‌ها دست روی دست نمی‌گذارد؛ بافکری متفاوت و با جسارت وارد عمل می‌شود. همچنین خصوصیت دیگر شهید کاوه این بود که خستگی‌ناپذیر بود و باوجود زخمی بودن، به خط برمی‌گشت چون معتقد بود که وقت مغتنم است.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه با داشتن این دو خصیصه در هر عرصه‌ای که ورود کرده‌ایم، موفقیت به‌دست‌آمده است، اضافه کرد: هر زمان به شرایط موجود بسنده کردیم و آن وضع موجود برای ما قداست پیدا کرد، هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

وی داشتن روحیاتی چون جسارت، تحول‌آفرینی و خستگی‌ناپذیر بودن را شرط پیشرفت دانست و گفت: در عرصه فن‌آوری‌های هسته‌ای از نظر فن و دانش تا آخر کار پیش رفتیم، بدون اینکه هیچ کشوری در این زمینه به ما کمک کند. در عرصه نظامی و موشکی هم پیشرفت‌های بسیار خارق‌العاده‌ای داشته‌ایم؛ در حوزه‌هایی که عقب مانده‌تر هستیم، نباید آن را به‌حساب معاندین و یا عدم ارتباط با آمریکا بگذاریم.

مروی با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشورمان در حوزه‌های مختلف، ادامه داد: آیا آمریکایی‌ها به ما کمکی کردند؟ دانش و فنّاوری را آن‌ها به ما دادند؟ کارشناسان آن‌ها به کمک ما آمدند؟ یا روحیه جهادی و جسارت جوانان تحصیل‌کرده، دانشمند، انقلابی و حزب‌اللهی خود ما این پیشرفت‌ها را برای کشور ما به ارمغان آورد؟

وی ضمن تصریح بر اینکه روحیه کار و تلاش و مسئولیت‌پذیری را باید از شهدا درس بگیریم، افزود: پیشرفت همه کارها به دست خودمان است؛ اینکه فکر کنیم کسی از بیرون کشور امورات و مشکلات ما را حل خواهد کرد، فکری استعماری است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: پیروزی ایران در 8 سال جنگ تحمیلی در شرایطی که همه امکانات و تجهیزات نظامی قدرت‌های جهان از صدام حمایت می‌کرد، به دلیل اراده ملت ایران بود. به تجربه دریافته‌ایم که پیشرفت امروز کشورمان هم با ایستادگی روی پای خودمان به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه پیشرفت همه ملت‌ها با کار و زحمت و وجدان کاری میسر شده است، تأکید کرد: زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا این است که روحیه جسارت، اقدام جهادی، خستگی‌ناپذیر بودن و کار کردن برای رضای خدا را در هر عرصه‌های مختلف زندگی حفظ کنیم، که صدر درصد نتیجه‌بخش و موفقیت‌آمیز خواهد بود.

مروی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه آستان قدس باید خودش را در اجرای دستورات و منویات رهبری معظم پیشتاز بداند، ابراز کرد: رهبری معظم انقلاب امسال را سال جهش تولید و پارسال را رونق تولید نام‌گذاری کردند، ما باید فرض کنیم که هیچ دستگاه و وزارت خانه دیگری در کشور نیست و تنها خطاب رهبری به آستان قدس بوده است. لذا بخش کشاورزی و صنعت ما باید تا آخر سال بگوید که برای تحقق جهش تولید چه نوآوری و ابتکاری داشته است.

تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: امور در آستان قدس نباید به‌کندی پیش برود، در ایامی که زیارت و زائر محدود بود، واقعاً در حرم مطهر دوستان ما بسیار زحمت کشیدند و جهادی کار کردند؛ ما توقع داریم همیشه همین‌گونه باشد، آستان قدس باید برای سایر نهادها و مجموعه‌ها الگو باشد.

انتهای پیام/282/ش

R41347/P1377/S6,1188/CT11 قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ راه‌اندازی پیشرفته‌ترین بیمارستان هسته‌ای ایران در استان بوشهر / شیب کاهشی بیماری کرونا در منطقه + فیلم ۲ فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با تسنیم: ‌موشک‌هایمان‌ با قابلیت‌های منحصربه‌فرد‌ توان دفاعی ‌ایران را تأمین کرده‌ا‌ند‌ + فیلم ۳ گزارش ویدئویی| درددل مردم آبادان با رئیس مجلس/ اینجا ‌هیچ امکاناتی نداریم/ گلایه مردم از بلاتکلیفی ۲۰ساله بازارچه مرزی ۴ رئیس مجلس: موافقت لایروبی اروند‌رود از ‌عراق ‌اخذ شد/ مزایای مناطق آزاد بازمی‌گردد ۵ ناگفته‌هایی از ‌اهتمام ویژه‌‌ "شهید سلیمانی" به حضور در گلزار شهدا‌/ حاج قاسم کدام شهید را مستجاب الدعوه می‌دانست؟ ۶ خبری خوش برای مردم سیستان و بلوچستان / پرونده گازرسانی به زاهدان امسال بسته می‌شود ۷ قائم مقام باشگاه شهر خودرو: تدارک باشکوهی در صورت خداحافظی رحمتی خواهیم دید/ استارت سرمربی برای حضور در دوره‌های مربیگری ۸ فرماندار آبادان از هوش رفت مهمترین اخبار استانها درد دل سازنده سکوهای نفتی با رئیس مجلس / قول قالیباف برای کمک به جوانان خرمشهری + فیلم تولیت آستان قدس: در عرصه ‌موشکی پیشرفت‌های خارق‌العاده‌ای داشته‌ایم /‌ عقب‌ماندگی‌ها را ‌در عدم ارتباط با آمریکا بگذاریم رئیس فراکسیون فرهنگیان: خصوصی سازی آموزش و پرورش ابهت و جایگاه معلمان را نشانه گرفته است گزارش ویدئویی| روایت تسنیم از آیین ۵۰۰ ساله‌ بنی‌اسد ‌در پیشوا / آئینی که آغاز قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم پیشوا بود مهمترین اخبار تسنیم رهبر انقلاب: خیانت امارات دیری نخواهد پایید/ نباید دانش‌آموز مدرسه دولتی شانس کمتری برای قبولی در کنکور داشته باشد پهلوگیری ۴۹۸ کشتی حامل فرآورده‌های نفتی در بندر خلیج فارس/ رشد ۶ درصدی صادرات نفتی در اوج تحریم‌ها لبنان| آغاز رایزنی‌های ادیب برای تشکیل کابینه از فردا/ اسامی برخی از وزیران اعلام شد ماکرون: حزب‌الله نماینده ملت لبنان است نشست کمیسیون مشترک برجام آغاز شد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولیت آستان قدس رضوی شهید کاوه پیشرفت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادار‌های پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناو‌های خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

به گفته سردار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲ هزار کیلومتری با نام «قدر ۴۷۴» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیرو‌های دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است، اما در سال‌های اخیر، مامور به حضور در آب‌های اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناور‌های مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری را در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آب‌های دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • ببینید | لحظات دیدنی از مراسم تدفین دو شهید گمنام در آستان مقدس مسجد جمکران
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه