Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@00:29:12 GMT

چالش برنامه علمی مسکن، آینده و محیط شهری بررسی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۴۷۰۲

چالش برنامه علمی مسکن، آینده و محیط شهری بررسی شد

نشست مجازی بررسی چالش سوم برنامه علمی مسکن، آینده و محیط شهری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عصر امروز در نشستی مجازی، چالش سوم برنامه علمی مسکن، آینده و محیط شهری مورد بررسی قرار گرفت؛ این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز است.

چالش سوم برنامه علمی مسکن، آینده و محیط شهری، فقر و کمبود مسکن کم‌درآمدها است که هدف غایی از این چالش تامین مناسب مسکن برای اقشار کمتر برخوردار و ضعیف جامعه است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چالش سوم این برنامه علمی دارای دو هدف عینی ارائه راهبردهای موثر جهت حمایت از اقشار ضعیف جامعه به منظور تهیه مسکن مناسب و حمایت‌‌های عمومی و غیر مستقیم جهت تامین مسکن کم‌درآمدها است.

ارائه الگوهای اقتصادی جهت پرداخت تدریجی تسهیلات بانکی برای ساخت مرحله‌ای مسکن به گروه‌های کم درآمد شهری و روستایی، تبیین شاخص‌های اصلاح مقررات مربوط به پرداخت یارانه بخش مسکن گروه‌های کم درآمد شهری و ظرفیت سازی استفاده از مشارکت‌های مردمی در جهت حمایت از مسکن گروه‌های کم درآمد را می‌توان از جمله راهبردهای نخستین هدف عینی چالش فقر و کمبود مسکن کم‌درآمدها است.

همچنین معرفی شیوه های ایجاد بازار ثانویه و امکان خرید و فروش اوراق بخش مسکن در بازار بورس، ظرفیت‌سازی حمایت از تولیدکنندگان واحدهای مسکونی کوچک با تاکید بر مجتمع سازی و انبوه سازی و بهره‌گیری از مشارکت تشکل‌ها، انجمن ها و گروه‌های خیرین مسکن ساز برای اقشار آسیب پذیر از جمله راهبردهای هدف عینی حمایت‌های عمومی و غیر مستقیم جهت تأمین مسکن کم‌درآمدها است.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: پایان نامه مسکن فقر اجاره رهن پایش رساله دکتری طرح پایش موضوع قشر ضعیف انبوه ساز مسکن کم درآمدها آینده و محیط شهری برنامه علمی مسکن چالش سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند، تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی، ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند، سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود، جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند، سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که دو روز پیش بانک جهانی گفته بود که این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است