Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@04:14:30 GMT

اعتراض وکیل محاکمه زن قاتل را ناتمام گذاشت

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۷۳۴۰

اعتراض وکیل محاکمه زن قاتل را ناتمام گذاشت

رسیدگی به این پرونده از ۳ سال پیش با گزارش یک راننده تاکسی به پلیس آغاز شد. وی مدعی بود زنی تلاش کرده بود با خودروی تاکسی وی جسد مردی را به بیابان‌های اطراف تهران منتقل کند. بلافاصله مأموران به محل اعلام شده رفتند و توانستند زن میانسال به‌نام هاجر را دستگیر کنند.

هاجر پس از دستگیری و در همان بازجویی‌های اولیه به قتل شوهر سابقش اعتراف کرد و گفت: اسماعیل را کشتم، چون از وقتی با او ازدواج کردم و حتی بعد از جدایی‌مان ظلم زیادی به من کرده بود و دیگر تحمل او را نداشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با هر بحثی مرا به باد کتک می‌گرفت و من با صبوری گذشت می‌کردم. بعد از طلاق هم او اجازه نمی‌داد که فرزندم را ببینم و به نوعی بازهم اذیتم می‌کرد. اما آخرین بار وقتی به سمتم حمله کرد دیگر نتوانستم خودم را کنترل کنم و همه آزار‌هایی را که در این سال‌ها در حقم روا داشته بود با کشتنش تلافی کردم.

قصد داشتم جسدش را از خانه خارج کنم تا دخترم آن صحنه را نبیند که زورم نرسید، بنابراین جسدش را تکه تکه کردم و داخل چند پتو پیچیدم و یک تاکسی دربست گرفتم تا در حومه شهر رهایش کنم که بعد از رسیدن به بیابان‌های اطراف تهران گوشه‌ای از جسد بیرون افتاد و راننده تاکسی هم دید و گزارش آن را به پلیس داد.

بعد از اعترافات هاجر، دخترش سیما به دادسرا شکایت و برای مادرش درخواست قصاص کرد. او گفت: پدرم هم معتاد بود و هم بداخلاق، اما من دوستش داشتم و مادرم حق نداشت که مرا از داشتن پدر محروم کند. در ادامه رسیدگی به این پرونده هاجر برای سلامت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد که متخصصان این سازمان اعلام کردند: «او دچار اختلال شخصیت مرزی است و متهم در زمان ارتکاب به جرم مسئول اعمال خود نبوده است.»

البته این نظر مورد اعتراض اولیای دم قرار گرفت و پرونده به کمیسیون سه نفره و پنج نفره پزشکی قانونی رفت و هر دو کمیسیون، روانی بودن متهم را تأیید کردند که بازهم اولیای دم به آن اعتراض کردند و پرونده متهم به کمیسیون هفت نفره پزشکی رفت و آن‌ها اعلام کردند: «متهم در حد جنون و رافع مسئولیت کیفری تشخیص داده نشد.»

با توجه به نقض نظر دو کمیسیون قبلی، وکیل متهم به‌نظر کمیسیون اعتراض کرد و کمیسیون ۹ نفره تشکیل شد که این بار نیز آن‌ها هاجر را مسئول اعمال خود تشخیص دادند و عنوان کردند: «بیماری روانی او بعد از ارتکاب جرم ایجاد شده است.» به این ترتیب دختر مقتول برای مادرش درخواست قصاص کرد و کیفرخواست علیه متهم صادر شد و صبح روز گذشته هاجر به اتهام قتل عمد همسر سابقش در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد. هاجر در دفاع از خودش گفت: من اتهام را قبول دارم شوهرم را کشتم، چون خیلی به من ظلم کرده بود البته قصدم کشتن او نبود. شوهرم به سمت من حمله کرد و مرا زد من هم در یک لحظه کنترل خودم را از دست دادم و از کاری که کردم پشیمان هستم.

پس از متهم، وکیل او به جایگاه رفت و گفت: پرونده نواقصی دارد که باید رفع شود چراکه پزشکی قانونی در مراحلی موکل مرا بیمار تشخیص داده و من از دادگاه درخواست رسیدگی به این موضوع را دارم ضمن اینکه تحقیقات کامل نیست و حتی صحنه قتل بازسازی نشده است با چنین نواقص بزرگی پرونده آماده رسیدگی نیست. با توجه به ایراداتی که وکیل مدافع متهم وارد کرد قضات شعبه ۱۰ وارد شور شدند و پرونده را برای رفع نواقص به دادسرا بازگرداندند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طلاق قتل همسر بیماری روانی قصاص پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت

خانواده‌های شهدا و مجروحان انفجار مهیب بندر بیروت در آستانه چهارمین سالگرد این فاجعه با برگزاری تجمعی از مسئولان لبنانی خواستند وظیفه خود را برای روشن شدن حقیقت این پرونده و نیز حمایت از مجروحان و خانواده‌های قربانیان انجام دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که با وجود گذشت نزدیک به 4 سال از فاجعه انفجار مهیب بندر بیروت در سایه سیاسی‌کاری و مداخلات بین‌المللی به ویژه غرب و آمریکا این پرونده همچنان بلاتکلیف بوده و تحقیقات دقیقی برای شفاسازی حقیقت انفجار و عاملان آن انجام نشده است، خانواده‌های شهدا و مجروحان انفجار بیروت در اعتراض به بلاتکلیف ماندن این پرونده و سیاسی کاری آن تجمعی برگزار کردند.

«ابراهیم حطیط» سخنگوی خانواده‌های قربانیان انفجار بندر بیروت در این تجمع اعلام کرد که سه ماه به چهارمین سالگرد انفجار بندر بیروت مانده و در حالی که 1350 روز از این جنایت می‌گذرد اما خانواده‌های قربانیان همچنان تحت ظلم قرار دارند و برای رسیدن به حقیقت و عدالت می‌جنگند تا با محاکمه عاملان این جنایت کمی آرام شوند.

وی تاکید کرد که در حالی که 4 سال از این فاجعه می‌گذرد اما مجروحان و آوارگان و همه کسانی که از این انفجار آسیب دیدند در سایه عدم توجه دولت و عدم هیچ‌گونه تضمین اجتماعی درگیر رنج و دردهای زیادی هستند و در شرایطی که برخی از مجروحان همچنان به مداوای دائمی نیاز دارند اما از دسترسی به هرگونه امکاناتی برای کاهش کاهش درد و رنج خود محروم هستند. ما از ابتدا به عنوان خانواده‌های شهدای انفجار بندر بیروت مسئولیت پیگیری پرونده این انفجار را بر عهده گرفتیم و همواره تحت ظلم بوده‌ایم.

شهدای انفجار بیروت در این تجمع خواستار رسیدگی به پرونده انفجار و شفاف سازی حقیقت شدند و از مسئولان لبنانی خواستند که به وظیفه خود در روشن کردن حقیقت و حمایت از قربانیان فاجعه انفجار بیروت و خانواده‌های شهدا عمل کنند.

وزیر دفاع اسبق لبنان: اسرائیل عامل انفجار بندر بیروت بودانتقاد تند خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت از مانع‌تراشی‌های حزب سمیر جعجع در روند تحقیقاتهشدار درباره تلاش غرب برای تکرار نمایشنامه دادگاه «رفیق حریری» در پرونده انفجار بیروت

به گزارش تسنیم، پرونده انفجار بیروت همانند دیگر پرونده‌های جنایی لبنان که اسیر سیاسی‌کاری طرف‌های ذینفع بین‌المللی همچون آمریکا و غرب شده، بعد از گذشت 4 سال همچنان بلاتکلیف بوده و حقیقت آن روشن نشده است.

در دوره ابتدایی این انفجار مهیب، محور آمریکایی و برخی چهره‌های وابسته داخلی آن در لبنان تلاش کردند از پرونده انفجار بیروت برای ضربه زدن به مقاومت و خلع سلاح آن استفاده کنند و با طرح اتهاماتی مضحک مدعی شدند که حزب الله عامل انفجار بندر بیروت است. جریان غربگرای 14 مارس و در راس آنها افرادی همچون «سمیر جعجع» رئیس حزب نیروهای لبنانی از بازیگردانان اصلی این نمایش بودند اما بعد از ناکامی در پیشبرد اهداف خود، پرونده انفجار بیروت را به سمت و سوی دیگری بردند و متاسفانه دستگاه قضایی لبنان نیز با آنها همکاری کرد.

مداخله مستقیم طرف‌های خارجی و بین المللی در جریان تحقیقات مربوط به این انفجار از همان ابتدا آغاز شد و در راس آنها آمریکا سعی داشت این پرونده را نیز همانند پرونده ترور «رفیق حریری» نخست وزیر فقید لبنان در فوریه 2005 بین المللی کند؛ پرونده‌ای که بعد از گذشت 19 سال هرگز حقیقت آن فاش نشد و با دستگیری و مجازات افرادی که هیچ نقشی در این جنایت نداشتند مختومه گشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش | حمله قاتل با اسید به پلیس
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • دستگیری عامل قتل زن و مرد میان‌سال در قیامدشت
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • دستگیری قاتل فراری دو میهمان عروسی در مخفیگاهش
  • قاتل فراری دو میهمان عروسی در مخفیگاهش دستگیر شد
  • دستبند پلیس عنبرآباد بر دستان قاتل فراری