Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا بهروزی راد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین شرایط خود بعد از آسیب دیدگی که دچار آن شده بود، پیگیری تمریناتش در تهران و اعزامی که برای حضور در کاپ جهانی مجارستان دارد، توضیح داد و تاکید کرد که روند آماده سازی‌اش برای حضور در بازی های پارالمپیک خیلی تند پیش نمی رود اما راضی کننده است.

وی به مصدومیتی که در جریان تمرینات شخصی‌اش دچار آن شد، اشاره کرد و یادآور شد: در ایامی که به خاطر کرونا مجبور به پیگیری تمرینات در خانه بودم از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصدومیت خیلی زیاد و جدی نبود اما بعد از آغاز اردوها در کرمانشاه و پیگیری جدی‌تر تمریناتم، شدت پیدا کرد طوریکه نیاز به درمان پیدا کردم. این اقدام را از ۲۰ تیرماه که به تهران آمدم، انجام دادم. دو هفته دور از تمرین فقط فیزیوتراپی کردم.

این ملی پوش پاراکانو با تاکید بر اینکه به لحاظ آسیب دیدگی و نسبت به چند هفته قبل شرایط خیلی بهتری دارد، خاطرنشان کرد: در کل ۲ ماه درگیر مصدومیتم بود اما با همراهی فدراسیون جانبازان و معلولان، کمیته ملی پارالمپیک و سرمربی‌ام وضعیتم خیلی بهتر شده است. مشکل خاصی ندارم و این روزها در دریاچه آزادی تمرینانم را زیر نظر مسعود مهدوی نیا (سرمربی تیم ملی پاراقایقرانی) دنبال می کنم.

وی در مورد شرایط تمرینی‌اش در دریاچه آزادی نیز گفت: در قالب اردوی غیرمتمرکز تمریناتم را دنبال می کنم. این اردو هم ویژه من است که سهمیه پارالمپیک را در اختیار دارم. سایر ملی پوشان هم البته رفت و آمدهایی به دریاچه دارند اما در اردو نیستند.

بهروزی راد همچنین با اشاره به اینکه کمیته ملی پارالمپیک نامش را در فهرست ورزشکاران شانس مدال طلا در بازی های پارالمپیک توکیو قرار داده است، تاکید کرد: خودم را در این زمینه و اینکه حتما در توکیو مدال طلا می گیریم، مدعی نمی دانم اما با توجه به شرایطم و اینکه انگیزه زیادی دارم، دستیابی به آن را دور از دسترس نمی بینم.

این پارالمپین کشورمان ادامه داد: من با نتیجه ای ایده آل برای پارالمپیک ریو کسب سهمیه کردم اما در آن بازی ها نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم. هنوز بعد از گذشت چهار سال از عملکردم در ریو و اینکه چه شد که حتی به فینال هم نرسیدم، متعجبم. اصلا دوست ندارم از پارالمپیک ریو و تجربه تلخم در آن بازی ها حرفی بزنم اما در مورد پارالمپیک توکیو و عملکرد احتمالی‌ام در این بازی ها هم صحبتی نمی کنم.

وی تصریح کرد: در کل قبل از مسابقات کمتر حرف می زنم و بیشتر تمرین می کنم. در مورد توکیو هم بعد از برگزاری بازی ها حرف هایم را می زنم. فعلا تمرکزم روی کارم است و اینکه بتوانم  آمادگی لازم برای کسب بهترین نتیجه ممکن در توکیو را به دست بیاورم.

بهروزی راد یادآور شد: در مجموع با توجه به بحران کرونا و تاثیر بدی که روی تمام فعالیت ها و برنامه هایم گذاشته و اینکه مدتی را هم با مصدومیت گذارندم، روند تمریناتم کُند پیش می رود اما از شرایط کلی‌ام راضی هستم.

تنها نماینده پاراقایقرانی ایران در پارالمپیک توکیو در پایان در مورد حضورش در کاپ جهانی مجارستان که اوایل مهرماه انجام می شود نیز گفت: برگزارکنندگان این رقابت ها تنها از پارالمپین ها یا ورزشکاران صاحب مدال جهانی برای حضور در این رقابت ها دعوت کرده اند. من هم به عنوان یکی از دارندگان سهمیه پارالمپیک توکیو و به عنوان تنها ایرانی دعوتنامه آنها را گرفته ام. خوشبختانه شورای برون مرزی با این اعزام موافقت کرده و قرار است همراه با سرمربی تیم ملی در آن شرکت داشته باشم.

کد خبر 5013202 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهلا بهروزی راد پاراکانو کسب سهمیه پارالمپیک بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران دربی جام حذفی تیم فوتبال تراکتور ویروس کرونا فدراسیون کشتی فرهاد مجیدی باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی والیبال دربی 93 پارالمپیک توکیو بهروزی راد بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو

بزرگ‌ترین مسجد ژاپن به نام مسجد «چامی» در «شیبویا» توکیو کسانی را که با معماری زیبا به سبک عثمانی‌اش روبرو می‌شوند، شگفت‌زده می‌کند.

این مسجد گواهی قابل توجه بر تنوع فرهنگی در میان افق مدرن شهر توکیو است.

با این حال، بر خلاف برخی از شهرهایی که مساجد در آنها کاملا مشهود و قابل روئیت هستند در توکیو تعداد زیادی از آنها اغلب به طور نامحسوس در بافت شهری قرار دارند.

در اینجا توضیحاتی درباره برخی از مساجد توکید که فعالیت دارند اما می‌توان گفت از چشم‌ها پنهان هستند، ارائه شده است.

۱. مسجد نوسانتارا، آکیهابارا

این مسجد در طبقه پنجم یک ساختمان بسیار ساده قرار دارد که دارای مدیریت اندونزیایی است.

سالن‌های نماز در این مسجد به زیبایی تزئین شده اند و تعداد زیادی کتاب آسمانی قرآن در آنها قرار دارد که به مهمانان هدیه داده می‌شود.

همه راهنمایی‌هایی که برای مراجعه کنندگان و نمازگزاران لازم است به زبان‌های ژاپنی، اندونزیایی و عربی در این مسجد گذاشته شده است .

«شیخ احمد مائنو»، یکی از ائمه جماعات معروف نمازهای جماعت را به طور منظم در این مسجد اقامه می‌کند.

یک رستوران حلال وابسته به این مسجد نیز در آن طرف خیابان وجود دارد که منوهای حلال شامل انواع غذاها را ارائه می‌کند.

۲. مسجد شین اوکوبو، شین اوکوبو

در کوچه ای باریک در یکی از خیابان‌های توکیو واقع در «Koreatown» مسجدی وجود ارد که صدای اذان را همیشه در خیابان‌های اطراف طنین انداز می‌کند و بسیاری از ساکنان خارجی و صاحبان مشاغل را در این منطقه فرا می خواند تا از کارهای روزانه خود دست بردارند و برای اقامه نماز به مسجد بیایند.

این مسجد در حقیقت شامل یک اتاق نماز در یک ساختمان است و چشم اندازی خاصی که نشان ‌دهنده وجود مسجد در این منطقه باشد، ندارد.

با اینکه این مسجد در حقیقت یک فضای بسیار کوچک را به خود اختصاص داده است اما دارای یک وضوخانه، قفسه ای پر از کتاب‌های اسلامی و فضای مناسبی برای اقامه نماز است.

۳. مسجد جامع، کینشینشو

در فاصله چند قدمی خروجی ایستگاه متروی کینشینشو ، مسجد جامع که دارای فعالیت ۲۴ ساعته است و همه روزه باز است، وجود دارد.

این مسجد یک نگهبان ژاپنی دارد که قبل از هر نماز جمعه از نمازگزاران استقبال می‌کند و به آنها خوشامد می‌گوید.

این مسجد همچنین جلساتی را برای تازه مسلمانان ژاپنی برگزار می‌کند و با انها درباره دین اسلام صحبت می‌شود.

مسجد جامع هر سال در ماه رمضان مراسم افطار برای مسلمانان و تازه مسلمانان برگزار می‌کند.

۴ . مسجد و مرکز اسلامی دارالتقوی ، اوجیما

مسجد دارالتقوی، فضای مناسبی را به منظور اقامه نماز و برگزاری مراسم دعا و نیایش برای مردم ساکن در اطراف بخش کوتو در توکیو فراهم می کند.

حوض بسیار زیبایی در بیرون مسجد برای وضو گرفتن و همچنین قفسه ای برای نگهداری کفش ها وجود دارد. تقریباً همین است.

این مسجد اگرچه در یک کوچه بسیار باریک و کوچک در منطقه مسکونی اوجیما واقع شده است، اما کارگران مهاجر و تاجران زیادی که به این منطقه می‌آیند برای استراحت و اقامه نماز به این مسجد می‌آیند و این مسجد در حقیقت بهترین دوست آنهاست.

۵. مسجد اخلاص، کابوکیچو

تصور اینکه دقیقا در وسط منطقه معروف «چراغ قرمز» توکیو یک مکان عبادت وجود داشته باشد، سخت است، اما مسجد اخلاص در واقع یک عبادتگاه منظم برای بسیاری از افرادی است که در این منطقه کار می کنند.

 در این مسجد کوچک اما پاکیزه نمازهای یومیه و نماز جمعه به طور مرتب برگزار می‌شود و مردم حتی در راهروهای آن نماز می خوانند.

موقعیت مکانی این مسجد بسیار عجیب است ، اما جالب اینکه بسیاری از افرادی که در این منطقه معروف توکیو مرتکب کار خطا یا گناهی می‌شوند به این مسجد که خانه امنی برای آنها محسوب می‌شود، می‌آیند و استغفار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • دروسی: در بازی برگشت حرف‌هایی برای گفتن خواهیم داشت
  • شانس بالای رم برای خرید آزمون؛ رونمایی از ۲ مشتری دیگر ستاره ایرانی
  • بارندگی همراه با وزش باد در استان قزوین
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • پیش‌بینی ژوزه مورینیو: یکی از این سه تیم قهرمان یورو 2024 می‌شود
  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • غرش شیران‌ گرگانی مدعی قهرمانی آسیا را در تهران به زانو در آورد
  • تیم ملی گلبال به فینال پارالمپیک فکر می‌کند