Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی  نظام صنفی کشاورزی کشور گفت: افزایش قیمت چند برابری کودهای کشاورزی و حذف یارانه های تولید از سوی دولت، اقدام علیه امنیت غذایی کشور و نیازمند تجدید نظر است. - اخبار اقتصادی -

محمد بازرگان مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی  نظام صنفی کشاورزی کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در باره افزایش قیمت سنگین و یکباره قیمت کود های کشاورزی اظهار کرد: در شرایطی که دولت قیمت کودهای شیمیایی را تا 7  برابر افزایش داده است باید منتظر افزایش قیمت محصولات کشاورزی از جمله کالاهای اساسی نظیر گندم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس هزینه ها جدید نرخ تمام شده هر کیلوگرم گندم بیشتر از 7 هزار تومان خواهد بود و افزایش قیمت کود تاثیر مستقیمی بر بالا رفتن قیمت محصولات کشاورزی مختلف دارد.

وی با بیان اینکه دولت متخلف قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی است ادامه داد: قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی اشاره شده در صورتی که محصولات کشاورزان در بازار فروش نرفت دولت مکلف به خرید محصول مازاد کشاورزان به نرخ تضمین شده است اما در شرایط فعلی دولت اجازه صادرات و حتی جابجایی گندم کشاورزان  از استانی به استان دیگر را نمیدهند.

مشاوره رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور با بیان اینکه کشاورزان در حال له شدن و از بین رفتن زیر طوفان افزایش هزینه های تولید هستند گفت: در میان این افزایش هزینه های تولید، کشاورزان مجبور به فروش  محصولات خود با قیمت های فرمایشی هستند که کارگروه تنظیم بازار و مشخص کرده است.

مقام دولتی: قیمت سه کود کشاورزی 4 برابر می‌شودتوزیع قطره چکانی و افزایش قیمت کود شیمیایی/ گرانی جدید محصولات کشاورزی در راه است

وی تصریح کرد: افزایش قیمت کود و حذف یارانه های تولید از سوی دولت در واقع اقدام علیه امنیت غذایی کشور است و شرایط تولید را به شدت شکننده کرده است.

بازرگان با بیان اینکه کشاورزان در هیچ کدام از تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها دخالت داده نمی شوند گفت: در مورد افزایش چند برابری قیمت کود نیز همین اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به از دست رفتن خودکفایی در تولید گندم و شکر در سال‌های گذشته گفت: به خاطر همین تصمیم گیری های غلط دولت بود که کشاورزان به سمت تولید محصولات دیگری غیر از کالاهای اساسی مانند چغندر قند و گندم رفتند زیرا هزینه های تولید متناسب با نرخ خرید تضمینی کالاهای اساسی نبود.

وی با بیان اینکه کشاورزان محصولاتی را برای کاشت انتخاب می کنند که برای آنها سود آور باشد گفت: دولت برای توجه به امنیت غذایی کشور لازم است که نرخ کالاهای اساسی را به نحوی تعیین کند که کشاورزان به تولید آن رغبت داشته باشد.

بازرگان با اشاره به اینکه از سودآوری بخش کشاورزی و قدرت خرید کشاورزان کاسته شده است گفت: کشاورزان برای جلوگیری از این امر به سراغ کاشت محصولات دیگری غیر از کالاهای اساسی می روند اما خود این امر نیز  باعث تولید مازاد می‌شود و برای آنها ضرر و زیان به همراه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: نظام صنفی کشاورزی کشور اخیرا  در نشست خبری نرخ پیشنهادی خرید تضمیمی هر کیلوگرم گندم برای سال زراعی 99-1400 را 5092 تومان اعلام کرد اما این افزایش جدید هزینه های تولید هزینه تمام شده هر کیلوگرم گندم را به بالای 7 هزار تومان افزایش داده است.

انتهای پیام/

 

R1342/P/S7,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کالاهای اساسی کشاورزی بیشتر بخوانید... مقام دولتی: قیمت سه کود کشاورزی ۴ برابر می‌شود ‌کاهش چتر حمایتی دولت از محصولات کشاورزی / شالیکار گیلانی رغبتی برای بیمه ‌محصولات ‌ندارد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... مقام دولتی: قیمت سه کود کشاورزی ۴ برابر می‌شود ‌کاهش چتر حمایتی دولت از محصولات کشاورزی / شالیکار گیلانی رغبتی برای بیمه ‌محصولات ‌ندارد واژه های کاربردی مرتبط کالاهای اساسی کشاورزی پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ سازمان هواشناسی ۹۹/۶/۱۱| باران ۴ روزه در ۱۵ استان ۲ تشریح جزئیات ترمیم حقوق کارمندان و بازنشستگان از زبان رئیس سازمان اداری و استخدامی ۳ اراده ای برای حفظ ارزش پول ملی نیست/ امکان کاهش نرخ ارز تا ۵ هزار تومان ۴ بزرگترین وارد کننده نفت دنیا به عربستان سعودی پشت کرده است ۵ شرکت ملی مس بزودی افزایش سرمایه می‌دهد ۶ میانگین حقوق کارمندان دولت از ۶ میلیون تومان فراتر رفت/ تورم گریبان حقوق بگیران بخش خصوصی را گرفت ۷ قیمت خودرو امروز ۱۳۹۹/۰۶/۱۱|خرید و فروش به صفر رسید ۸ جبران کسری بودجه از طریق بازار سرمایه راهبرد دولت شده است مهمترین اخبار اقتصادی پس از رفتن غول های نفتی از پارس جنوبی چه شد؟ + فیلم «مرغ ایرانی» |روند مصرف "گوشت" در ایران و جهان، طی ۶ دهه؛ ذائقۀ مردم ایران کاملاً تغییر کرده است پهلوگیری ۴۹۸ کشتی حامل فرآورده‌های نفتی در بندر خلیج فارس/ رشد ۶ درصدی صادرات نفتی در اوج تحریم‌ها آغاز دوباره صعود نرخ ارز/ دلار نیمایی وارد کانال ۲۱هزار تومان شد/ دلار آزاد ۲۴هزار تومان مهمترین اخبار تسنیم عراقچی: هیچ‌یک از اعضای برجام آمریکا را عضو برجام نمی‌داند/ همه اعضا برای حفظ برجام متفق‌القول هستند/ هیچ اعتمادی به اینستکس و اروپایی‌ها نداریم ماکرون: دولت لبنان تا دو هفته دیگر تشکیل خواهد شد تأکید آیت‌الله خامنه‌ای درباره مدارس دولتی/ گزاره‌ای برای آغاز نجات عدالت آموزشی مسکو: مشارکت‌کنندگان در برجام تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های ایران را غیرقانونی دانستند افزایش فاصله بین بستری و مرگ بیماران کرونایی در کشور/ لزوم استفاده از شیوه آموزش از راه دور برای دانش‌آموزان و دانشجویان درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی کشاورزی کالاهای اساسی کشاورزی نظام صنفی کشاورزی کشور امنیت غذایی کشور محصولات کشاورزی هزینه های تولید کالاهای اساسی افزایش قیمت قیمت کود هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲

بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ با ارزآوری ۶.۲ میلیاردلاری تراز تجاری این بخش را ۲ میلیارد دلار افزایش داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم  بر اساس آمار به دست آمده از موسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی؛ در سال 1402 نسبت به سال 1401 صادرات محصولات کشاورزی افزایش 8.4 درصدی در وزن و افزایش 19.4 درصدی در ارزش داشته است.

واردات نیز کاهش 1.1 درصدی در وزن و کاهش5.6 درصدی در ارزش داشته است که این مساله حاکی از بهبود 2 میلیارد دلاری تراز تجاری محصولات کشاورزی ایران در سال گذشته است.

رشد 15.5 درصدی تراز محصولات کشاورزی کشور

این آمار حاکی از آن است که تراز محصولات کشارزی کشور در سال 1402 به نسبت مدت مشابه سال قبل، 15.5 درصد در ارزش و 5.3 درصد در وزن افزایش داشته است که  افزایش داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند