Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@07:22:32 GMT

تولید نفت اوپک در ماه اوت برای دومین ماه پیاپی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۸۰۵۹

تولید نفت اوپک در ماه اوت برای دومین ماه پیاپی افزایش یافت

‍‍‍‍‍‍

۱۳ عضو اوپک در ماه اوت به طور متوسط ۲۴.۲۷ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده اند که ۹۵۰ هزار بشکه در روز بیشتر از ماه جولای است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک حدود یک میلیون بشکه در روز در ماه اوت افزایش یافته است. گروه کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش به دنبال بهبود تقاضای جهانی نفت از همه گیری ویروس کرونا، از مقدار کاهش تولید خود کم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

13 عضو اوپک در ماه اوت به طور متوسط 24.27 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده اند که 950 هزار بشکه در روز بیشتر از ماه جولای است.

 برداشته شدن تعطیلی های اعمال شده جهت مهار گسترش ویروس کرونا و عرضه کمتر نفت از طرف روسیه و متحدانش به افزایش قیمت نفت تا بیش از 46 دلار در هر بشکه کمک کرده است. قیمت نفت در ماه آوریل به پایین‌ترین رقم طی 21 سال گذشته یعنی کمتر از 16 دلار رسیده بود.

 هنوز هم نگرانی درمورد موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا مانع افزایش قیمت نفت می ‌شود.

 ائتلاف اوپک پلاس از اول ماه مه به دنبال از بین رفتن یک سوم از تقاضای جهانی نفت، در اقدامی تاریخی 9.7 میلیون بشکه در روز معادل 10 درصد از عرضه جهانی نفت را از تولید خود کم کرد. این کاهش تولید از اول ماه اوت به 7.7 میلیون بشکه در روز رسید و تا دسامبر ادامه خواهد داشت. سهم اوپک از کاهش تولید اوپک پلاس 4.868 میلیون بشکه در روز است.

 کشورهای عضو اوپک در ماه اوت 99 درصد به قرارداد کاهش تولید پایبند بودند. تعهد آنها به این قرارداد در ماه جولای برابر با 95 درصد بود.

 افزایش تولید اوپک در ماه اوت همانند ماه جولای بود یعنی در حال حاضر حدود 2 میلیون بشکه در روز بیشتر از ماه ژوئن تولید می کند. تولید اوپک در ماه ژوئن به پایین‌ترین رقم از 1991 رسیده بود.

سهم اوپک از واردات نفت هند به کمترین رقم در 10 سال گذشته رسیدوعده عراق برای کاهش بیشتر تولید نفت با هدف پایبندی به توافق اوپک

 بیشترین افزایش تولید در ماه اوت مربوط به عربستان سعودی بوده که 9 میلیون بشکه در روز تولید کرده است یعنی 600 هزار بشکه بیشتر از ماه جولای.

 دومین افزایش تولید مربوط به امارات متحده عربی بوده که بیشتر از سهمیه خود طبق قرارداد اوپک پلاس تولید کرده است. گرمای هوا و در خانه ماندن مردم تقاضای داخلی را در امارات بیشتر کرده است. کویت هم تولید نفت خود را افزایش داده است.

 عراق و نیجریه که طی ماه‌های قبل بیشتر از سهمیه شان تولید کرده بودند، در ماه اوت کاهش تولید داشتند. عراق در ماه اوت بیشترین تعهد را به قرارداد کاهش تولید طی سال‌های اخیر داشت.

 تولید نفت ایران، ونزوئلا و لیبی تغییر چندانی نداشت. هر سه این کشورها از قرارداد کاهش تولید معاف شده اند چون تحریم های آمریکا یا درگیری های داخلی تولید آنها را محدود کرده است.

 انتهای پیام/197

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... فشار ترامپ بر اوپک نتوانست مانع سقوط صنعت نفت آمریکا شود تقاضا برای نفتکش‌ها با محدود شدن صادرات اوپک‌کاهش یافت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... فشار ترامپ بر اوپک نتوانست مانع سقوط صنعت نفت آمریکا شود تقاضا برای نفتکش‌ها با محدود شدن صادرات اوپک‌کاهش یافت پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ سازمان هواشناسی ۹۹/۶/۱۱| باران ۴ روزه در ۱۵ استان ۲ تشریح جزئیات ترمیم حقوق کارمندان و بازنشستگان از زبان رئیس سازمان اداری و استخدامی ۳ اراده ای برای حفظ ارزش پول ملی نیست/ امکان کاهش نرخ ارز تا ۵ هزار تومان ۴ بزرگترین وارد کننده نفت دنیا به عربستان سعودی پشت کرده است ۵ شرکت ملی مس بزودی افزایش سرمایه می‌دهد ۶ میانگین حقوق کارمندان دولت از ۶ میلیون تومان فراتر رفت/ تورم گریبان حقوق بگیران بخش خصوصی را گرفت ۷ قیمت خودرو امروز ۱۳۹۹/۰۶/۱۱|خرید و فروش به صفر رسید ۸ جبران کسری بودجه از طریق بازار سرمایه راهبرد دولت شده است مهمترین اخبار اقتصادی پس از رفتن غول های نفتی از پارس جنوبی چه شد؟ + فیلم «مرغ ایرانی» |روند مصرف "گوشت" در ایران و جهان، طی ۶ دهه؛ ذائقۀ مردم ایران کاملاً تغییر کرده است پهلوگیری ۴۹۸ کشتی حامل فرآورده‌های نفتی در بندر خلیج فارس/ رشد ۶ درصدی صادرات نفتی در اوج تحریم‌ها آغاز دوباره صعود نرخ ارز/ دلار نیمایی وارد کانال ۲۱هزار تومان شد/ دلار آزاد ۲۴هزار تومان مهمترین اخبار تسنیم عراقچی: هیچ‌یک از اعضای برجام آمریکا را عضو برجام نمی‌داند/ همه اعضا برای حفظ برجام متفق‌القول هستند/ هیچ اعتمادی به اینستکس و اروپایی‌ها نداریم ماکرون: دولت لبنان تا دو هفته دیگر تشکیل خواهد شد تأکید آیت‌الله خامنه‌ای درباره مدارس دولتی/ گزاره‌ای برای آغاز نجات عدالت آموزشی مسکو: مشارکت‌کنندگان در برجام تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های ایران را غیرقانونی دانستند افزایش فاصله بین بستری و مرگ بیماران کرونایی در کشور/ لزوم استفاده از شیوه آموزش از راه دور برای دانش‌آموزان و دانشجویان درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز اوپک در ماه اوت بیشتر از ماه کاهش تولید تولید کرده ترین اخبار ماه جولای تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده

بهره‌وری انرژی برای آینده‌ای پایدار حیاتی است، با این حال افزایش بیش‌ از حد استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بدون وجود زیرساخت‌های کارآمد و مدیریت مصرف، جهان را با مشکلات بسیار مواجه می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اتلاف انرژی یک مشکل بزرگ است و حدود سه‌چهارم انرژی جهانی به دلیل سیستم‌ها یا زیرساخت‌های ناکارآمد و رفتارهای مصرف نادرست هدر می‌رود. بهره‌وری انرژی اغلب به نفع افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر نادیده گرفته می‌شود، حال آن‌که بهبود آن و کاهش اتلاف انرژی می‌تواند انتشار کربن را پایین آورد، در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند و بار تولید انرژی سبز را کاهش دهد. از آنجا که دولت‌ها بر توسعه ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر خود تمرکز می‌کنند، بسیاری از آن‌ها یک عنصر حیاتی برای تقویت امنیت انرژی پاک یعنی مدیریت زباله‌های انرژی را نادیده می‌گیرند.

دردسرهای افزایش اتکا به انرژی‌های تجدیدپذیر

کشورها در سراسر جهان باید سیستم‌های موجود خود را اصلاح کنند تا اطمینان حاصل شود که انرژی در حمل‌ونقل و استفاده از بین نمی‌رود و شبکه‌های برق آماده پذیرایی از پروژه‌های انرژی پاک جدید می‌شوند که انتظار می‌رود طی دهه‌های آینده ارائه شوند.

این توسعه نیازمند تمرکز بیشتر بر کاهش اتلاف انرژی به جای افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر است، زیرا جایگزینی انرژی‌های فسیلی با انرژی‌های تجدیدپذیر بدون توجه به کارآمدی و کاهش مصرف در عمل بی‌فایده خواهد بود. یکی از موارد مشکل‌ساز در این زمینه برای اروپا، عرضه بیش از حد پنل‌های خورشیدی از چین به‌دنبال افزایش اهداف ظرفیت انرژی خورشیدی خود توسط دولت‌ها است.

چین در تولید مقادیر زیادی پنل با هزینه کم بسیار موفق بوده است. این امر به تولید بسیار کمتر پنل‌های خورشیدی در مناطق گران‌تر مانند اروپا و اتکای بیشتر به چین برای تهیه پنل‌های خورشیدی در سراسر جهان منجر شده و رقابت تولیدکنندگان داخلی را با مشکل مواجه کرده است. به این ترتیب دولت‌ها به فکر وضع تعرفه‌هایی بر صادرات انرژی‌های تجدیدپذیر چین هستند که به زودی به ایالات متحده نیز راه پیدا خواهد کرد.

انتظار می‌رود چین مقادیر زیادی پنل‌های خورشیدی را به کشورهای سراسر جهان بفروشد و به آن‌ها امکان توسعه پروژه‌های انرژی خورشیدی کم‌هزینه را بدهد. این امر نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر در فناوری انرژی خورشیدی است، با این حال می‌تواند منجر به اتکای بیش از حد به افزایش ظرفیت به جای بهبود کارایی در تمام منابع انرژی و کاهش مصرف انرژی شود.

بهره‌وری انرژی از لحاظ تاریخی بیشترین سهم را در کاهش گازهای گلخانه‌ای به ارمغان آورده است. معرفی مجدد آن برای عصر انرژی‌های تجدیدپذیر و دستیابی به اهداف کربن‌صفر خالص تا سال ۲۰۵۰، بشر را قادر می‌سازد تا به این روند ادامه دهد.

برخورداری از شانس مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و پای‌بندی به توافق‌نامه پاریس در سال ۲۰۱۵ برای رسیدن به هدف کربن‌صفر خالص و حفظ گرمایش جهانی به زیر ۱.۵ درجه سانتی‌گراد، نیازمند بهره‌وری انرژی است. بهره‌وری انرژی می‌تواند یک‌سوم صرفه‌جویی کربن مورد نیاز را تا رسیدن به کربن‌صفر خالص تأمین کند و با برق‌رسانی هرچه بیشتر سیستم انرژی خود، ایجاد انعطاف‌پذیری در عرضه، تقاضا و ذخیره‌سازی انرژی و استفاده مجدد از گرمای اتلاف‌شده، کارایی انرژی را افزایش می‌دهد.

بهره‌وری انرژی در اروپا

مهندسی سیستم انرژی آینده نشان می‌دهد که اتحادیه اروپا و بریتانیا ممکن است بتوانند با به حداکثر رساندن پتانسیل تقاضا، هزینه‌های اجتماعی سالانه ۱۱.۲ میلیارد دلاری را تا سال ۲۰۳۰ و ۱۶.۶ میلیارد دلاری را تا سال ۲۰۵۰ کاهش دهند. این انعطاف‌پذیری به این مناطق کمک می‌کند تا انتشار گاز کربن‌دی‌اکسید خود را تا حدود ۴۰ میلیون تن کاهش دهند و تولید برق از گاز طبیعی را به میزان ۱۰۶ تراوات ساعت یا حدود یک‌پنجم مصرف گاز طبیعی اتحادیه اروپا برای تولید برق نسبت به سال ۲۰۲۲ کاهش دهد. انتقال از سوخت‌های فسیلی به یک سیستم کاملاً الکتریکی می‌تواند تا ۴۰ درصد از مصرف انرژی نهایی را کاهش دهد.

بهره‌وری انرژی در فناوری‌های نوظهور

اطمینان از بهره‌وری انرژی در فناوری‌های نوظهور نیز بسیار مهم است. بازار هیدروژن با سرعتی بالا در حال رشد است، زیرا دولت‌ها و شرکت‌ها در سراسر جهان به دنبال جایگزین‌های سوخت پاک‌تر برای نیرو دادن به صنایعی مانند تولید و هوانوردی هستند. تبدیل انرژی تجدیدپذیر به هیدروژن از طریق الکترولیز به مقادیر زیادی انرژی نیاز دارد که بسیاری معتقدند بهتر است به‌طور مستقیم به‌عنوان برق مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین جهان باید فناوری‌های الکترولیز با راندمان بالا را برای بهبود فرآیند تبدیل و تمرکز بر کاهش تقاضا برای هیدروژن توسعه دهد. به این ترتیب یکپارچه‌سازی استراتژیک بخش‌هایی که گرمای اضافی را برای کاهش تقاضای انرژی و افزایش کارایی به کار می‌برند، ممکن و ضروری است.

تا پایان دهه تا ۵۳ درصد از انرژی ورودی جهانی به‌عنوان گرمای اضافی هدر می‌رود، اما این گرما می‌تواند برای تأمین انرژی ماشین‌آلات و همچنین گرمایش ساختمان‌ها و آب استفاده می‌شود.

سیستم‌های انرژی موجود در سطح جهانی بسیار ناکارآمد هستند و تقاضای انرژی در جهان همچنان در حال افزایش است. بنابراین، دولت‌ها در تلاش هستند تا به سرعت منابع انرژی موجود را با انرژی‌های تجدیدپذیر جایگزین کنند تا از تلاش‌های کربن‌زدایی حمایت کنند. در این میان برای کاهش ناکارآمدی‌ها و مهار مصرف غیرضروری انرژی، کار چندانی انجام نمی‌شود. بهبود بهره‌وری انرژی و کاهش استفاده بیش از حد به کاهش انتشار کربن و همچنین کاهش بار دولت‌هایی که به دنبال افزایش تولید انرژی سبز با سرعتی ناپایدار هستند، کمک می‌کند.

کد خبر 748687

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده