Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در خصوص علت دشواری مقابله با خرید و فروش و شکار غیرمجاز حیوانات گفت: سامان دهی بازارچه کیان با توجه به تبعات اجتماعی که دارد، بسیار سخت است. شهرداری نیز تاکنون قادر به سامان دهی این عرصه نبوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بازار کیان، برای بسیاری از شهروندان اهواز مهم‌‌‎ترین بازار شهر محسوب می‌شود که می‌توانند با قیمت‌های بسیار مناسب خوراک و پوشاک خود را از آن تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که این بازار را متفاوت کرده این بوده که همه چیز در این بازار یافت می‌شود. از کفش، لباس، دارو، میوه، خواربار و محصولات آرایشی و بهداشتی گرفته تا حیوانات وحشی که با دیدن آن‌ها شوکه خواهید شد. فروش حیواناتی که اغلب غیر مجاز و یا حفاظت شده هستند. معضلی که می‌تواند به حیات و زیست بوم این خطه آسیب وارد کند. آنچه که مشخص است این یکی از ده‌ها معضل زیست محیطی خوزستان و هر از گاهی برخی از این چالش‌ها به جان حیات طبیعی این استان می افتد.

شهرداری قادر به سامان دهی بازار کیان نیست

محمدجواد اشرفی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان، در این خصوص به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: خوزستان یک جامعه محلی با موضوعات خاص خود را دارد. سامان‌دهی بازارچه کیان با توجه به تبعات اجتماعی که دارد، بسیار سخت است. شهرداری نیز تاکنون قادر به سامان‌دهی این عرصه نبوده است.

او افزود: نظارت وجود دارد و ما در این عرصه به صورت جدی حضور داریم اما منکر این نیستیم که قاچاق و شکار غیرمجاز صورت نمی گیرد. این حوزه بسیار گسترده است و نمی‌توان با این نیروهای محدود، به صورت کامل آن را سامان‌دهی کرد اما با این وجود ما با تمام قدرت در این عرصه حضور داریم و نظارت‌ها ادامه دارد.

برخورد با متخلفین خرید و فروش حیوانات غیرمجاز

این مقام مسئول در محیط زیست خاطرنشان کرد: به صورت مستمر با حکم مرجع قضایی با متخلفین حوزه محیط زیست و خرید و فروش حیوانات غیرمجاز برخورد می شود. این یک اقدام نیست که در یک مرحله ای به پایان برسد. باید دقت کرد پس از برخورد با یک گروه، گروه دیگری در این عرصه وارد می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در خصوص علت دشواری مقابله با خرید و فروش و شکار غیرمجاز حیوانات گفت: این عرصه به علت اینکه با معیشت مردم ارتباط تنگاتنگی دارد و پیوسته است کار را سخت کرده است. اینکه مجوز شکار پرندگان در برخی محل‌ها صادر می‌شود به علت این است که معاش مردم به این عرصه وابسته است. اگر مماشاتی صورت می گیرد به همین علت است.

به گفته او در این میان این عرصه رها شده نیست و با متخلفین برخورد صورت می گیرد.

اشرفی اذعان کرد: نظارت بر بازارچه وظیفه محیط زیست نیست و شهرداری به عنوان متولی باید به اقدامات انجام شده در آن رسیدگی کند و نیروی انتظامی نیز در این عرصه ورود کند. 

معرفی گونه‌های در خطر انقراض خوزستان

این مقام مسئول در محیط زیست با اشاره به گونه های در خطر انقراض استان خوزستان گفت: امروزه هوبره، دراج، خرس و پلنگ گونه‌هایی هستند که در خطر قرار دارند و به همین واسطه با شکار آن‌ها مقابله شده و دیگر مجوز شکار آن‌ها صادر نمی‌شود. امروزه زیستگاه‌های اصلی این گونه‌های جانوری همگی تبدیل به مناطق حفاظت شده، تبدیل شده است.

اشرفی در خصوص آخرین وضعیت رودخانه‌های استان خوزستان اذعان کرد: امروزه برداشت آب از سرچشمه های رودخانه های دز بر حیات این رودخانه ها تاثیرگذار بوده است.

520 متر مکعب دبی آب رودخانه کارون

او افزود: باید توجه کرد که در دو سال اخیر وضعیت رودخانه های خوزستان بهبود یافته است و به وضعیت عادی بازگشته است. روز گذشته دبی آب رودخانه کارون به 520  مترمکعب رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در پایان گفت: در دو ماه گذشته و در اوج تابستان هیچ‌گاه دبی آن از 400 مترمکعب کمتر نبوده است. تلاش است تا این روند تداوم داشته باشد.

انتهای پیام: 2.5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست اشرفی کارون هوبره بازار کیان دراج مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان فروش حیوانات رودخانه ها سامان دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال،  با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار داشت: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی‌رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر  باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت  آب منطقه‌ای باید تلاش های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه عنوان کرد: باتوجه به پیامدهای منفی حفر چاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع  از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی گفت: از طرفی اکنون تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آن‌ها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

کریمی افزود: اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از  سوی آنها بیشتر است. 

دادستان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح کاداستر(حدنگار) در استان و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در 6 ماه دوم سال 1402 و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان ،اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تأکید کرد و افزود: دستگاه های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز  نگرفته اند، طبق اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی  خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

کریمی گفت: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال در دادسرای استان ارائه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس