Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سمنان از پیگیری طرح «ابرار» با بازسازی راه‌های روستایی استان خبر داد و گفت: محور این طرح رفع محرومیت از روستاها است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، احسان منصور کیایی  ضمن اشاره به پیگیری طرح «ابراز» با بازسازی راه‌های روستایی استان سمنان، بیان کرد: ابرار طرحی کشوری است که هدف آن بهسازی راه‌های روستایی با هدف توسعه و محرومیت زدایی محسوب می‌شود به عبارت دیگر خروج روستاها از بن بست و توسعه تبادلات مقصد این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح ملی ابرار از سال گذشته در دست اجرا است، افزود: در استان سمنان پنج محور اصلی روستایی مورد هدف این طرح قرار گرفتند و اقدامات خوبی نیز توسط راهداری در این محورهای انجام شده که می‌توان پیشرفت فیزیکی بهسازی این جاده‌ها را بیش از ۶۰ درصد اعلام کرد.

اجرای ۱۱ کیلومتر مسیر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان با بیان اینکه بهسازی راه‌های روستایی به روستاها این امکان را می‌دهد تا بتوانند توسعه اقتصادی بهتری یابند، تاکید کرد: بهسازی راه‌های روستایی و ابنیه فنی و مهندسی راه‌ها برای ارتقا و بهبود کیفیت زندگی روستاییان و دسترسی ۳۶۵ روزه به راه مناسب با هدف مقابله با مهاجرت روستاییان در زمره اهداف این طرح است.

منصور کیایی با بیان اینکه نزدیک به ۱۱ کیلومتر مسیر روستایی در سمنان هم اکنون انجام شده است، تاکید کرد: مابقی راه‌های روستایی در قالب طرح ابرار در دست اجرا است که به زودی امیدواریم شاهد اتمام آنها باشیم.

وی درباره پنج محور روستایی مرتبط با طرح ابرار استان سمنان نیز، توضیح داد: محور حسن آباد- دلازیان به طول ۳.۵ کیلومتر در شهرستان سمنان، راه روستایی عبدالله آباد در سرخه به طول یک‌هزار متر، راه‌های روستایی سنرد- کهک به طول یک کیلومتر و امام‌زاده علی اکبر (ع) محمد آباد به طول دو کیلومتر در گرمسار و راه شلی- هیکو در شهرستان مهدی شهر در زمره این مسیرها هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه های روستایی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • وقوع ۱۳ حادثه رانندگی در استان سمنان/ واژگونی خودرو صدر حوادث است
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان