Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@11:58:51 GMT

ملاقات عمومی وزیر نفت با مردم

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۸۸۹۴

ملاقات عمومی وزیر نفت با مردم

وزیر نفت در ملاقات عمومی با مردم پس از استماع مسائل آنان، برای حلشان راهکارهای مختلف ارائه داد.

به گزارش ایلنا از وزارت نفت، بیژن زنگنه در حاشیه ملاقات عمومی با مردم با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در دیدار هفته گذشته به مناسبت هفته دولت که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد بر دیدار چهره به چهره با مردم با مراعات پروتکل بهداشتی تاکید کردند، یادآوری کرد: البته ملاقات عمومی با مردم از مدت‌ها پیش در برنامه وزارت نفت قرار داشته است، امروز با حدود هشت نفر به صورت تک به تک ملاقات داشتم که ارتباطی با کارهای اداری جاری نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن مطلوب و مفید خواندن این ملاقات مردمی که از شاخه‌های مختلف و به صورت اتفاقی انتخاب شده بودند بر تداوم آن تاکید کرد و گفت: این افراد براساس سامانه ارتباط با وزیر نفت که مدت‌هاست راه‌اندازی شده ثبت‌نام کرده بودند و مشکلات خود را عنوان کردند، بعضی از این چالش‌ها راه‌حل‌هایی داشت که به آنها ارائه شد مانند اجاره شناورهای ایرانی. وزارت نفت از اساس اجاره شناورهای خارجی را ممنوع کرده و اجاره شناور ساخت داخل را در اولویت قرارداده است. دستور دادم اگر اشکال‌هایی در اجرا وجود دارد رفع شود.

سی‌ان‌جی اولویت وزارت نفت

وزیر نفت توسعه صنعت سی‌ان‌جی (گاز طبیعی فشرده) در سطح خودروهای عمومی مانند اتوبوس‌های شهری را از دیگر موارد مطرح شده عنوان کرد و گفت: این موضوع نیز قرار شد که پیگیری شود، اما پیشنهاد دادم که نشست بعدی را با انجمن جایگاهداران سی‌ان‌جی داشته باشند که حرف‌های یکدیگر را از نزدیک بشوند زیرا سی‌ان‌جی از مسائل اولویت‌دار در وزارت نفت است.

زنگنه به مذاکره با چند شرکت دانش بنیان که در ساخت تجهیزات و ارائه خدمات فعال بودند اشاره و تصریح کرد: همه تجهیزات عنوان شده مورد نیاز وزارت نفت بود و مقرر شد که پیگیری شوند؛ اگر اثبات شود که شرکتی کاری را می‌تواند انجام دهد وزارت نفت به‌طور حتم از خرید مشابه خارجی آن ممانعت می‌کند و این به عنوان یک اصل در وزارت نفت است، تجهیزی که در ایران ساخته شود و با کیفیت باشد جلو واردات آن گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع بر شرکت‌های غیردولتی نیز مانند پتروشیمی‌ها و یا پالایشگاه‌ها نیز جاری و حاکم است و تنها برای شرکت‌های دولتی اجرا نمی‌شود به‌ویژه در شرایط کنونی که مشکلات اشتغال در کشور وجود دارد باید به این نکته نیز توجه کرد.

بالا رفتن کیفیت با رقابت

زنگنه در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت نفت برای حمایت از شرکت‌های ایرانی به‌منظور اجرای پروژه در کشورهای خارجی چیست؟ افزود: بزرگترین حمایتی که وزارت نفت می‌تواند از شرکت‌های ایرانی داشته باشد این است که این شرکت‌ها مرجع داشته باشند یعنی فعالیت‌هایی در ایران داشته باشند که قابل ارائه به شرکت‌های خارجی باشد چه در ساخت و چه در ارائه خدمات.

وی با اشاره به اینکه رقابت سبب بالارفتن کیفیت تولید می‌شود، گفت: حضور خارجی‌ها هم‌اکنون در ایران بسیار کم شده و رقابت بالایی در کشور وجود ندارد. البته موضوع خوبی نیست، اما این موقعیت فرصتی برای رشد شرکت‌های ایرانی فراهم کرده است.

وزیر نفت با بیان اینکه تجهیزات ساخت داخل مورد نیاز صنعت نفت به‌طور حتم بررسی می‌شود و اگر مسئله وجود نداشته باشد بی‌شک خرید و واردات آنها ممنوع می‌شود.

زنگنه اظهار کرد: سازمان صدور گواهی کیفیت حرکت بسیار مهمی است که دو هفته پیش آغاز شد، این سازمان به مصرف‌کنندگان اطمینان می‌دهد کالایی که در داخل ساخته شده است استانداردهای مورد نیاز صنعت نفت را دارد.

وی گفت: هیچ سازمانی با وجود ریسک‌های بسیار در تولید، تجهیزی را که برای نخستین بار ساخته شده است به‌ کار نمی‌گیرد مگر اینکه نهادی بی‌طرف، حرفه‌ای و تخصصی این توانایی و استاندارد بودن آن را تایید کند.

وزیر نفت افزود: سازمان صدور گواهی کیفیت به این منظور راه‌اندازی شده و حرکتی بسیار بزرگ و مهم و همسو با اهداف حمایت از ساخت داخل و بهره‌گیری بی‌خطر و آرامش‌بخش از تجهیزات ساخت شرکت‌های ایرانی است.

صنعت برق عراق با گاز ایران فعال است

زنگنه به این پرسش که وزیر نفت عراق عنوان کرده است که نیازی به گاز ایران ندارد و تا چند وقت دیگر آن را قطع می کند، پاسخ داد: نه چنین سخنی نگفته‌اند، عراق می‌دانند هیچکس در منطقه نیست که گاز مورد نیاز آنها را تأمین کند، آنها قراردادهایی برای تولید گاز در عراق امضا کرده‌اند زیرا به هر حال عراق ظرفیت‌هایی برای تولید گاز دارد و می‌تواند از آن استفاده کند اما اینها زمان‌بر است و هم اکنون عراقی‌ها راغب هستند و مقدار زیادی هم از ایران گاز دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه صنعت برق عراق با گاز ایران فعال است، ادامه داد: برای عراق هم بسیار اقتصادی است زیرا گاز طبیعی جایگزین فرآورده نفت‌گاز می‌شود و قیمت آن بیش از دوبرابر قیمت گازی است که ایران به آنها می‌فروشد بنابراین چنین حرفی که عراق احتیاج به گاز ایران ندارد را نشنیدم و همچنین موضوعی را هم نگفته‌اند.

وزیر نفت درباره اینکه آیا ذخیره‌سازی‌های بنزین ایران هم‌اکنون به بالاترین سطح رسیده است، پاسخ منفی داد و گفت: ذخیره‌سازی‌های بنزین ایران در اردیبهشت و اوایل خردادماه به بیش از ۵ میلیارد لیتر رسیده بود، اما اکنون با توجه به صادراتی که انجام شده، پایین آمده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0037nU

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر نفت شرکت های ایرانی ملاقات عمومی گاز ایران وزارت نفت مورد نیاز وزیر نفت سی ان جی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • ملاقات دختران فوتبالیست با سفیر ایران؛ تورنمنت کافا به ایستگاه پایانی رسید
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی